AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.780
- Πόντοι
- 4.546
Ρε μαλακες...ΡΟΖ???
Ροζ???
Γιατί ρε φίλος, μια χαρά είναι.
Σε όσες έχουμε δώσει, όλες τα βρήκαν υπέροχα.
Ρε μαλακες...ΡΟΖ???
Ροζ???
...καλα δεν ειπα οτι ειναι πρωτη και αποκλειστικη μεταδοση!!!! Αλλωστε το "all time classic" αυτο δηλωνει .......Αυτό έχει ανέβει, σε 10+ διαφορετικά νήματα φίλος, εδώ και χρόνια...
Αλλά ναι, all time classic.
...καλα δεν ειπα οτι ειναι πρωτη και αποκλειστικη μεταδοση!!!! Αλλωστε το "all time classic" αυτο δηλωνει .......
Θα συμφωνήσω....ροζ??Ρε μαλακες...ΡΟΖ???
Ροζ???
Θα συμφωνήσω....ροζ??
Και εγώ το έχω μεγάλη απορία όλο αυτό. Καταντάει κουραστικό. Μπορεί να μην μπαίνουν καν στην διαδικασία να στείλουν στην κοπέλα. Μπορεί να στέλνουν και dick picΜπορεί ένα από τα ταγάρια που ζητάνε τηλέφωνο και λένε ότι δεν παίρνουν απάντηση να μου κάνουν προώθηση το μήνυμα που της στέλνουν;
Είμαι πολύ περίεργος!!!!!
.....πανοσιοτατε, "σουβλισες"?!!?!?
Μπορεί ένα από τα ταγάρια που ζητάνε τηλέφωνο και λένε ότι δεν παίρνουν απάντηση να μου κάνουν προώθηση το μήνυμα που της στέλνουν;
.....πανοσιοτατε, "σουβλισες"?!!?!?
Ρε νούμερο τα σοκολατάκια ξέχασες...Ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο που έλαβα αυτές τις ημέρες..!
Καλημέρα σε όλους
Κοίτα φίλος και μια χαρά ευγενικός να είσαι, ΑΝ γίνεται ένας χαμός στο inbox, δύσκολα να πάρεις απάντηση.
Μετά από καιρό μπορεί, κι πάλι παίζει.
Επίσης αν μια εργαζόμενη στο χώρο, κάνει επιλογή πελατών, πάλι δύσκολα να πάρεις.
Και αν μάλιστα βλέπει αρκετά συχνά, τους ίδιους λίγο πολύ, καλά άστο.
Θυμάμαι μια άλλη ανεξάρτητη, κορυφαία περίπτωση (Ο χαμός γινόταν στο νήμα της), σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια, αν δεν είχες αρκετές κριτικές εδώ, όπως και συμμετοχή σε πολλά νηματα, ΔΕΝ έμπαινε καν στην διαδικασία να σου απαντήσει.
Η ίδια τα έλεγε - έγραφε, όχι εγώ.
Και φυσικά δεν ήταν η μόνη.
...μωρ' καλα εκανες, αλλα το σουβλισες το εχω σε αυτακιαΒεβαίως. Άλλωστε τι να τις κάνει τόσες ανθοδέσμες η κοπέλα;
Προτίμησα να της στείλω κάτι πιο ουσιαστικό.
Κοίτα:Μπορεί ένα από τα ταγάρια που ζητάνε τηλέφωνο και λένε ότι δεν παίρνουν απάντηση να μου κάνουν προώθηση το μήνυμα που της στέλνουν;
Όταν θέλετε, είστε ακριβέστατος.
Κοίτα:
Κορίτσαρε, στείλε μία το κινητό να δω τι παίζει με την πάρτη σου και γίνεται τόσο ντόρος...
Μπάμπης οπ@@τσ@ρ@ςσουγιάς
να 'σαι καλά, πέθανα με τον κώλο.......all time classic!!!!!
Τα σέβη μου φιλτατε, φεύγω για ραντεβού με όμορφο κορασιο.