The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.477
- Πόντοι
- 25.467
.....πανοσιοτατε, "σουβλισες"?!!?!?
Βεβαίως. Άλλωστε τι να τις κάνει τόσες ανθοδέσμες η κοπέλα;
Προτίμησα να της στείλω κάτι πιο ουσιαστικό.
.....πανοσιοτατε, "σουβλισες"?!!?!?
Ρε νούμερο τα σοκολατάκια ξέχασες...Ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο που έλαβα αυτές τις ημέρες..!
Καλημέρα σε όλους
![]()
Κοίτα φίλος και μια χαρά ευγενικός να είσαι, ΑΝ γίνεται ένας χαμός στο inbox, δύσκολα να πάρεις απάντηση.
Μετά από καιρό μπορεί, κι πάλι παίζει.
Επίσης αν μια εργαζόμενη στο χώρο, κάνει επιλογή πελατών, πάλι δύσκολα να πάρεις.
Και αν μάλιστα βλέπει αρκετά συχνά, τους ίδιους λίγο πολύ, καλά άστο.
Θυμάμαι μια άλλη ανεξάρτητη, κορυφαία περίπτωση (Ο χαμός γινόταν στο νήμα της), σταμάτησε πριν αρκετά χρόνια, αν δεν είχες αρκετές κριτικές εδώ, όπως και συμμετοχή σε πολλά νηματα, ΔΕΝ έμπαινε καν στην διαδικασία να σου απαντήσει.
Η ίδια τα έλεγε - έγραφε, όχι εγώ.
Και φυσικά δεν ήταν η μόνη.
...μωρ' καλα εκανες, αλλα το σουβλισες το εχω σε αυτακιαΒεβαίως. Άλλωστε τι να τις κάνει τόσες ανθοδέσμες η κοπέλα;
Προτίμησα να της στείλω κάτι πιο ουσιαστικό.
Κοίτα:Μπορεί ένα από τα ταγάρια που ζητάνε τηλέφωνο και λένε ότι δεν παίρνουν απάντηση να μου κάνουν προώθηση το μήνυμα που της στέλνουν;
Είμαι πολύ περίεργος!!!!!
Όταν θέλετε, είστε ακριβέστατος.![]()
Κοίτα:
Κορίτσαρε, στείλε μία το κινητό να δω τι παίζει με την πάρτη σου και γίνεται τόσο ντόρος...
Μπάμπης οπ@@τσ@ρ@ςσουγιάς
να 'σαι καλά, πέθανα με τον κώλο.......all time classic!!!!!
![]()
Τα σέβη μου φιλτατε, φεύγω για ραντεβού με όμορφο κορασιο.
....μαγκα μου οπως καταλαβες ο "κωλο δινεις" ειναι ο πανοσιοτατος @The Saint*να 'σαι καλά, πέθανα με τον κώλο...
Να έχεις έναν υπέροχο 15Αύγουστο , η Παναγιά μαζί σου άγγελε μου...Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
![]()
Στείλε τηλέφωνο μωρό..Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
![]()
Επειδή έχω δει που σε λένε κάποια άτομα Μαρία θα πω το εξής...Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
![]()
Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
![]()
Καλές διακοπές κούκλα!Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
![]()
Καλές διακοπές!Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
![]()