The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.093
- Πόντοι
- 25.467
Μπα, έχει πολλά ψάρια το ενυδρείο...
Αλλάξτε δόλωμα. Δεν κάνει το ίδιο δόλωμα για όλα τα ψάρια.
Μπα, έχει πολλά ψάρια το ενυδρείο...
Άρα αφου δέχεσαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης γιατί με λες χαπατο???... Πριν γράψεις μια μπουρδιτσα... Τσέκαρε τι έχεις γράψει πριν γιατί μάλλον τα έχεις κάνει αχταρμά στο κεφάλι σου μέσα....Επειδή έχεις δυσκολία κατανόησης κειμένου θα στο κάνω λιανά, ο τρόπος σκέψης που έχω είναι διαφορετικός, ούτε σωστός ούτε λάθος, όπως και ο δικός σου...χαπατο...
Τυπε είσαι χαπατο και πουτανοαγαπουλης, ηρεμησες τώρα;Άρα αφου δέχεσαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης γιατί με λες χαπατο???... Πριν γράψεις μια μπουρδιτσα... Τσέκαρε τι έχεις γράψει πριν γιατί μάλλον τα έχεις κάνει αχταρμά στο κεφάλι σου μέσα....
Θα χυθεί αίμα εδώ, οπότε θα γίνει bloody Mary σύντομα...Μισό να φτιάξω ένα Virgin Mary.
Τελικά δέχεσαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης η όχι??? Τόσο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσεις την μπούρδα που έγραψες ε?? Οπότε λες ας βρίσω λίγο ακόμα να νοιώσω πιο άντρας...Τυπε είσαι χαπατο και πουτανοαγαπουλης, ηρεμησες τώρα;
Θα χυθεί αίμα εδώ, οπότε θα γίνει bloody Mary σύντομα...
Την ευχή σας άγιε...
Τυπε αγαπάς τις πουτανες;Τελικά δέχεσαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης η όχι??? Τόσο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσεις την μπούρδα που έγραψες ε?? Οπότε λες ας βρίσω λίγο ακόμα να νοιώσω πιο άντρας...
Αστο να περάσει.. σε νημα κοπέλας είμαστε.. αστο..Τελικά δέχεσαι τον διαφορετικό τρόπο σκέψης η όχι??? Τόσο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσεις την μπούρδα που έγραψες ε?? Οπότε λες ας βρίσω λίγο ακόμα να νοιώσω πιο άντρας...
Όχι... Αλλά δεν τις μισώ.... Απλά εκτιμώ την δουλειά που κάνουν......Τυπε αγαπάς τις πουτανες;
Καλά λες απλά δεν μπορώ τις εξυπνάδες...Αστο να περάσει.. σε νημα κοπέλας είμαστε.. αστο..
Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...Όχι... Αλλά δεν τις μισώ.... Απλά εκτιμώ την δουλειά που κάνουν......
Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...
Έχω πάθει.. Στο δεξί.... Εσυ??Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...
Τυπε τράβα στο νήμα της ομαδικής μαλακίας να σώσεις το αριστερό...Έχω πάθει.. Στο δεξί.... Εσυ??
Είσαι το κλασικό παράδειγμα.... Περαστικά σου φίλε...Τυπε τράβα στο νήμα της ομαδικής μαλακίας να σώσεις το αριστερό...
Η απουσία τρόπων είναι χαρακτηριστικό της εύκολης μαγκιάς των ανωνυμίας του πληκτρολόγιου.....ξαναδιαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες και βλεποντας την απουσια τροπων, ευγενειας και σεβασμου απεναντι στα κοριτσια αλλα και μεταξυ των υπολοιπων, δυστυχως συνειδητοποιω το μεγαλο ελλειμα αξιοπρεπειας και μαγκιας (με την αυθεντικη της εννοια) σε αρκετα αρσενικα!!!
Οπως ελεγε και μια φιλη μου τραγουδιαρα "...δυσκολο ρουχο το παντελονι, θελει αρχιδια για να μεινει στη θεση του".
Καλο βραδυ μαγκες κ μαγκιτισσες
Μεγάλες κουβέντες, μεγάλων ανδρών....Τυπε τράβα στο νήμα της ομαδικής μαλακίας να σώσεις το αριστερό...
Ε καλά νταξ... Δε μας τα παίρνουν και με το ζόρι!!! ΧαχαχαχαΚαι εγώ αγαπάω τις πουτανες τις καλές...και ας με πληγώνουν όταν παίρνουν τα λεφτά μου