Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...Όχι... Αλλά δεν τις μισώ.... Απλά εκτιμώ την δουλειά που κάνουν......
Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...Όχι... Αλλά δεν τις μισώ.... Απλά εκτιμώ την δουλειά που κάνουν......
Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...
Έχω πάθει.. Στο δεξί.... Εσυ??Και πολύ καλά κάνεις, αν δεν ήταν αυτές θα είχες πάθει τενοντίτιδα και στα 2 χέρια...
Τυπε τράβα στο νήμα της ομαδικής μαλακίας να σώσεις το αριστερό...Έχω πάθει.. Στο δεξί.... Εσυ??
Είσαι το κλασικό παράδειγμα.... Περαστικά σου φίλε...Τυπε τράβα στο νήμα της ομαδικής μαλακίας να σώσεις το αριστερό...
Η απουσία τρόπων είναι χαρακτηριστικό της εύκολης μαγκιάς των ανωνυμίας του πληκτρολόγιου.....ξαναδιαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες και βλεποντας την απουσια τροπων, ευγενειας και σεβασμου απεναντι στα κοριτσια αλλα και μεταξυ των υπολοιπων, δυστυχως συνειδητοποιω το μεγαλο ελλειμα αξιοπρεπειας και μαγκιας (με την αυθεντικη της εννοια) σε αρκετα αρσενικα!!!
Οπως ελεγε και μια φιλη μου τραγουδιαρα "...δυσκολο ρουχο το παντελονι, θελει αρχιδια για να μεινει στη θεση του".
Καλο βραδυ μαγκες κ μαγκιτισσες
Μεγάλες κουβέντες, μεγάλων ανδρών....Τυπε τράβα στο νήμα της ομαδικής μαλακίας να σώσεις το αριστερό...
Ε καλά νταξ... Δε μας τα παίρνουν και με το ζόρι!!! ΧαχαχαχαΚαι εγώ αγαπάω τις πουτανες τις καλές...και ας με πληγώνουν όταν παίρνουν τα λεφτά μου
Χιούμορ είναι φίλε σπερματοπνιχτηΕ καλά νταξ... Δε μας τα παίρνουν και με το ζόρι!!! Χαχαχαχα
Εννοείται δικέ μου... Μας παίρνουν και τα λεφτά και το σπέρμα!!!Χιούμορ είναι φίλε σπερματοπνιχτη
Ποιο νήμα της κοπέλας να αφήσω στην κοπέλα;Μεγάλες κουβέντες, μεγάλων ανδρών....
Δεν πας και εσύ εκεί να αφήσεις το νήμα της κοπέλας για την κοπέλα....
Η απάντηση σου και μόνο αποδεικνύει οτι ορθώς έγραψα οτι έγραψα.Ποιο νήμα της κοπέλας να αφήσω στην κοπέλα;
Που έχετε μαζευτεί 10 σαλιάρηδες και κάνετε διαγωνισμό σαχλαμάρας....
Μη ξεχνάς σοκολατάκια και λουλούδια στο ραντεβού.Η απάντηση σου και μόνο αποδεικνύει οτι ορθώς έγραψα οτι έγραψα.
Αν δεν το καταλαβαίνεις , δεν μπορώ να κάνω κάτι
οτι πεις...Μη ξεχνάς σοκολατάκια και λουλούδια στο ραντεβού.
Επίσης ένα μήνυμα για να την ευχαριστήσεις μετά και να της πεις πόσο υπέροχα πέρασες επιβάλετε...
Ρε μπρο
Πώς θα τα έτρωγες δλδ
Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο ?