DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.529
@Spiros_73 τώρα άμα δώσω απάντηση θα ακουστεί κάπως..πες την αληθεια!δεν σε εχει πιασει μια λιγουρα με αυτα που βλεπεις
@Spiros_73 τώρα άμα δώσω απάντηση θα ακουστεί κάπως..πες την αληθεια!δεν σε εχει πιασει μια λιγουρα με αυτα που βλεπεις
Ο ειδικός είναι εδώ@Spiros_73 τώρα άμα δώσω απάντηση θα ακουστεί κάπως..
Θέλω να δοκιμάσωΑμοιβαία η λατρεία.. έρχεται σύντομα το duo..
Τον γαζωσεςΑυτό τι είναι, selfie?
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
Μη δίνετε ιδέες, αφήστε τους λίγο στην άγνοια....Δοκιμάσατε να της στείλετε π.μ.;
Γιατί φωνάζεις τύπε ?Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
Γιατί φωνάζεις τύπε ?
προσφερομαι ταμαλλα για τριτος της παρεαςΑμοιβαία η λατρεία.. έρχεται σύντομα το duo..
Το σχόλιό μου από την αρχή έως το τέλος είχε ειρωνικό χαρακτήρα..
αραξε δικεμ σε λιγακι θα σαι και καινουριοςΦίλε μου συγγνώμη για τα κεφαλαία απλά είμαι κενουργιος σχετικά εδώ
λες νάχουν πρόβλημα στην εύρεση τρίτου και ψάχνουν ???????????????προσφερομαι ταμαλλα για τριτος της παρεας
δε ξερω το calendar τους ουτε το επιπεδο των επιλογων τους.ξερεις εσυ μητσαραμ?λες νάχουν πρόβλημα στην εύρεση τρίτου και ψάχνουν ???????????????
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
Δεν γνωρίζω. Αν ενδιαφέρεσαι , ρώτα τες..... εκτός αν ντρέπεσαιδε ξερω το calendar τους ουτε το επιπεδο των επιλογων τους.ξερεις εσυ μητσαραμ?
Για να τον ακούσω..Γιατί φωνάζεις τύπε ?
δε ξερω το calendar τους ουτε το επιπεδο των επιλογων τους.ξερεις εσυ μητσαραμ?