Αν μου επιτρέπετε κι εμένα δυο αράδες...
Όποιος πιστεύει πως οι κοπελιές που μας κάνουν παρέα (ανεξαρτήτως αν έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους γραμμένα φόρα παρτίδα, ή τα δίνουν μέσω προσωπικών μηνυμάτων) δεν ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους για το ποιοί από εμάς είναι προς αποφυγή (μαρκάροντας τηλεφωνικούς αριθμούς) , λυπάμαι, αλλά είναι μακριά νυχτωμένος.
Και κάτι ακόμα... Καμιά δεν θέλει να χάνει τον χρόνο της σε ανούσιες τηλεφωνικές, ή άλλου είδους συνομιλίες που δεν θα καταλήξουν πουθενά.
Τα τηλέφωνα των παραδειγμάτων προς αποφυγη, αλλαζουν σαν τα χαρτομάντιλα οταν εχεις διαρροή μυτης.
Εχω πει καμποσες φορες πως οι πουτανες και οι πουτανιαρηδες ειναι η ιδια φαρα. Οσο αρεσει το κουτσομπολιο να ανταλλασουν πληροφοριες μεταξυ τους αυτες, αλλο τοσο αρεσει και σε εμας το κουτσομπολιο και ανταλλασουμε πληροφοριες.
Πολλες συναδελφισσες της εδωσαν το τηλεφωνο τους με πμ αλλα εφτασαν στο σημειο οι ιδιες, να το αλλαζουν σαν ταμπον οταν εχουν περιοδο γιατι καποιοι το πηρανε και το κανανε πασα. Αρα τα μαλακισμενα μηνυματα και παλι δεν τα γλυτωσαν.
Για την ασφαλεια που μιλαει η Μαλβινα με αυτον τον τροπο επικοινωνιας και παλι λυση δεν θα βρει. Τα τηλεφωνα αλλαζουν οπως ειπαμε και οι κλωνοι εδω μεσα περισσευουν. Αρα μεχρι να τον συναντήσει μπροστα της, δεν ξερει με ποιον εχει να κανει. Και να του βγάλει το τηλεφωνο στην φορα; Εχει καταστρεψει την καρτα sim αμεσως. Εκτος αν μπει στην διαδικασια να κανει και profile control. Αλλα και παλι.... Ξερω καποια που το εκανε και τελικα της δώσανε μαλακισμενες πληροφοριες. Γελασε και το παρδαλο κατσικι στο νημα της (σε οσους ηξεραν) που επεμενε για καποιον οτι ειναι... Φιτ κορμι Καπου θα το εχεις δει και εσυ αυτο... (Μια σταση εδω να ριξω ενα γελιο.
)
Αρα, τι με πμ, τι στη φορα το ιδιο πραγμα ειναι.
Υποψιν. Καμια υποστηριξη στον Καραμητρο και καμια παρατηρηση στην νηματοθετρια. Αληθεια!
Ριξε ενα γελιο και εσυ με τον.... Σμιλεμενο (φιτ) τωρα.