professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.174
- Πόντοι
- 11.096
Buongiorno bella signorinaBuongiorno!
Ελεύθερο κενό στις 17:30-18:30 κατόπιν ακύρωσης.
Buongiorno bella signorinaBuongiorno!
Καλή επάνοδο κυρία μου!!!"Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.
Με τα καλά γαμησια ξεγελατε πιτσιρικάδες,οι άντρες θέλουμε και φαϊ"Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.
Έφτιαξα πριν λίγο γεμιστά, χωρίς κιμά..Με τα καλά γαμησια ξεγελατε πιτσιρικάδες,οι άντρες θέλουμε και φαϊ
Θα κάνω το γλυκό εγώ τότε. Να είμαστε δίκαιοι.Έφτιαξα πριν λίγο γεμιστά, χωρίς κιμά..
Έλα λίγο στο διπλανό νήμα να μας δώσεις την συνταγήΈφτιαξα πριν λίγο γεμιστά, χωρίς κιμά..
Πως επικοινωνούμε μαζί σου;Buongiorno!
Ε μόνο "ορφανά" τρώγονται τα γεμιστά! Με κιμά δεν λέει....Έφτιαξα πριν λίγο γεμιστά, χωρίς κιμά..
Έρχεται συνταγή το βράδυ..stay tuned.Ε μόνο "ορφανά" τρώγονται τα γεμιστά! Με κιμά δεν λέει....
Τα κάνεις καλά? Κάνα κουκουνάρι βάζεις μέσα?
Να τα δοκιμάσουμε ρε παιδί μου, αν τα κάνεις καλά...
Αν κάνεις καλό κρεβάτι (όπως λένε οι πληροφορίες) και φτιάχνεις και καλά γεμιστά, πληρείς τις προ υποθέσεις ...(ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν!!)
τι να την κάνω? να δοκιμάσω θέλω!!Έρχεται συνταγή το βράδυ..stay tuned.
Εσύ θα δοκιμάσεις κάτι άλλο..τι να την κάνω? να δοκιμάσω θέλω!!
ΥΓ: για τα γεμιστά μιλάω...
Όνειρο Είσαι. Γίνε Πραγματικότητα."Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.
άλλο αυτό!!!Εσύ θα δοκιμάσεις κάτι άλλο..
BuongiornoBuongiorno!
Ο δρόμος για την καρδιά του ανδρα(γλώσσα)περνάει από εκεί που τελειώνει το δεξί σου χέρι!!!"Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.
....πηρ' ο μπαοκ τουν ΜαλιουφαΤι έγινε.. Το πήρε η Λίβερπουλ??
Διακρίνεται κάτι σαν τατουάζ πισω από τα πλευρά ή είναι η ιδέα μου;"Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.
Και του άλλου του αιγυπτυ....πηρ' ο μπαοκ τουν Μαλιουφα
Ναι και του Μαγκντι Ντολμπα!!!!....πηρ' ο μπαοκ τουν Μαλιουφα
Μακάρι να το θες και εσύ όσο εγώ!!!"Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.