antep
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 216
- Πόντοι
- 1
25 μελη και 33 επισκεπτες γκουγκλαρουν "πιτσαρια Pizzaiolo που ειναι ? "Pizzaiolo..
25 μελη και 33 επισκεπτες γκουγκλαρουν "πιτσαρια Pizzaiolo που ειναι ? "Pizzaiolo..
Λαρωσε εσύΩραία..βγάλαμε συμπέρασμα μήπως οτι η Μαλβίνα μένει Χολαργο ; Ξεκινήστε.. καποιο άλλο αρνητικο λογω περιοχής θα της καταλογίσουμε.. Ηρεμα ρωτάω..
και τετάρτες 1+1 για όσους κλείσουν τραπεζιΣτον Χολαργό έχει ένα τέτοιο μαγαζί, με αυτό το όνομα δλδ.
Πολύ καλή ποιότητα.
και στο chat gpt παραλληλα ρωτανε Μαλβινα που μενει, κανει ραντεβου, ανεβηκαν τιμες, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ???25 μελη και 33 επισκεπτες γκουγκλαρουν "πιτσαρια Pizzaiolo που ειναι ? "
Πρέπει να κάνουμε μια ακαδημαϊκού τύπου συζήτηση γύρω από πίτσαPizzaiolo..
Και των καρδιοχειρουργων και νευροχειρουργων, μιας και τέτοια συνεύρεση προκαλει εμφραγματα και εγκεφαλικα !!...οι δυο κοριτσαροι μαζι, το ονειρο κ η φαντασιωση του καθε αρσενικου!!!!
Οι πράκτορες της KGB δεν είναι τίποτα μπροστά στα λαγωνικά του μπου25 μελη και 33 επισκεπτες γκουγκλαρουν "πιτσαρια Pizzaiolo που ειναι ? "
Το λίγο τι το θέλεις.....λιγο χαζοχαρουμενο το θρεντακι η ειναι ιδεα μου
.......
Αγαπητέ κύριε @professor x . Δικό μας παιδί είναι και η δεσποινίς Μαλβίνα .
Πάντως ειλικρινά φίλε, εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα εάν ταυτοποιηθεί το νικ σου εδώ με το πρόσωπο σου πριν βγεις με την κοπέλα? Αν δεν έχεις ως στόχο την άδικη επίθεση, που τα γραφόμενα σου δεν σου δεν δείχνουν κάτι τέτοιο ως τώρα? Αφού οι επιλογές είναι μόνο δύο, εφόσον γράφεις μόνο την αλήθεια, ή πας με την κοπέλα ως καραμητρος, περνάς καλά και αφήνεις καλή κριτική σκοπεύοντας να την ξανασυναντήσεις, ή δεν σου αρέσει, γράφεις με το χέρι στην καρδιά το γιατί αν θέλεις και δεν την ξανασυναντάς. Που είναι το κακό?Τύπε η κοπέλα δλδ γράφει στο φόρουμ όταν κάνει συναντήσεις? Και τα δείχνει - ότι γράφει - σε αυτούς που συναντάει?
Όλο και καλύτερο το κάνεις...
Εντυπωσιασμοί.
είπες το αυτονόητο πού ήδη πρώτος εγώ επεσήμανα πιο πάνω. Το πρόβλημά μου δεν είναι η τακτικη σας, σλλά η πουστιά, το ότι δεν το παραδέχεστε.
α. Παραδέχεσαι λοιπόν ότι προσπαθείς να ταυτοποιήσεις για λόγους "ασφάλειας" (και καλά).
β. Στην πραγματικότητα ξέρεις ότι τον κίνδυνο αυτό δεν τον αποφεύγεις με αυτην την τακτική.
Όλοι όμως ξέρουμε πως η όλη ιστορία στην πραγματικότητα για άλλους λόγους γίνετσι
Σε όποιο νήμα θέλω γράφω όπως καταλαβαίνεις.
Κακία καμία. Τυχόν βλακείες, από "θαυμαστες" του τύπου κραζεις γιατι δεν μπορείς να έχεις το τηλ. είναι (θα ήταν) τουλάχιστον χαζές καθώς αν ήθελα το έπαιρνα κάνοντας άλλο προφίλ ή από κάποιον γνωστό (εξάλλου όπως είπες δεν ταυτοποιείς, ε? ).
Πες μου δνση και μπαλκόνι να στείλω καντάδα...
Σατανά!!!!!!
Έλα @dimigoall μου, κερνάω ginάκι μιας και βράδιασε..Αγαπητέ κύριε @professor x . Δικό μας παιδί είναι και η δεσποινίς Μαλβίνα .
Σφίγγει και αυτή καφεδούμπα και απολαμβάνει τις μαγικές στιγμές που μας χαρίζει το σάη
αααα μονο τους αλλους κερνας εεεε? θα το θυμαμαι αυτοΈλα @dimigoall μου, κερνάω ginάκι μιας και βράδιασε..
Αχάαα .Έλα @dimigoall μου, κερνάω ginάκι μιας και βράδιασε..
Αν θες στείλε που και ποιο είναι το μαγαζίΠρέπει να κάνουμε μια ακαδημαϊκού τύπου συζήτηση γύρω από πίτσα
14 χρόνια αποκλειστικά δουλεύω πίτσα τα δε 12 τελευταία σε δικό μου μαγαζί
Να προτιμάτε πάντα μικρά συνοικίακα μαγαζιά με καθαρή πρώτη ύλη
Άσχετο
Βλέπω ένταση στο νήμα αυτό κ σε άλλα
Η ύπαρξη αυτού του σάιτ είναι να έρχονται σε επικοινωνία οι άνθρωποι κ να ανταλαζουν υγρά
Κ εγώ έχω φάει απόρριψη από εργαζόμενο κορίτσι,το κατάπια κ προχώρησα,πρώτου καν κάνουμε ραντεβού
Τι να κάνω όμως;
Δεν θα χαραμησω τα κονέ μου, γι'αυτό τον λόγω,για κάτι που σοβαρό ναι
Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι,νόμος της αγοράς
Με αλλες κοπέλες
Ημουν τυχερός ,τζόγος φίλοι μου,
Εχω το στανταρακι μου το μαναρακι το όμορφο κ προχωρώ με πάθος κ στρες
Όποιος ψάχνει τα πολλα χάνει κ τα λιγα νόμος απαράβατος
Σε καταλαβαίνω μυστη μου θέλεις το νέο το καινούργιο,την νέα ανακάλυψη της Καβάλας
Αλλά δεν είσαι ο Αντώνης ο παντερας
Με Αγάπη εεεε....
Κοπέλαρα μου είσαι Μουναρα ,μάλλον δεν αντέχει η μασέλα μου......χρατσα χρουτσα
Ωραία τα τζινακιαΈλα @dimigoall μου, κερνάω ginάκι μιας και βράδιασε..