DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 29.127
Για βάλε τον @ΚΩΣΤΑΣ 42 σε μια σειρά Πάνο μου να σοβαρευτούμε εδώ μέσα..Αρα εγω μπορω να πιω coca cola.. εσυ Οχι. Γιουρτάκι..Γιουρτάκι..
Για βάλε τον @ΚΩΣΤΑΣ 42 σε μια σειρά Πάνο μου να σοβαρευτούμε εδώ μέσα..Αρα εγω μπορω να πιω coca cola.. εσυ Οχι. Γιουρτάκι..Γιουρτάκι..
Master ο Τσολιας Sef / Βλάχικα..Εσυ εγω ειμαι σαν γεμιστή μελιτζάνα με ποδαράκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Master pastry sef καλύτερα
Αυτό το γιουρτακι τι είναι?Καινούργιο στα ράφια των σούπερ μάρκετ???Δεν το έχω δει ....και πηγαίνω συνέχεια.Αρα εγω μπορω να πιω coca cola.. εσυ Οχι. Γιουρτάκι..Γιουρτάκι..
Μισο.. το χω..Για βάλε τον @ΚΩΣΤΑΣ 42 σε μια σειρά Πάνο μου να σοβαρευτούμε εδώ μέσα..
Ειναι αυτο το λευκο κυπελακι.. απο κατσικα να πάρεις.Αυτό το γιουρτακι τι είναι?Καινούργιο στα ράφια των σούπερ μάρκετ???Δεν το έχω δει ....και πηγαίνω συνέχεια.
Ούτε εσύ μπορείς... Κάνει κακό ή ζάχαρη...Αρα εγω μπορω να πιω coca cola.. εσυ Οχι. Γιουρτάκι..Γιουρτάκι..
Προς το παρόν παρε μια καρδιά.. .. θα σου στείλει και ο άλλος..Για βάλε τον @ΚΩΣΤΑΣ 42 σε μια σειρά Πάνο μου να σοβαρευτούμε εδώ μέσα..
Χρυσή Ευκαιρία..Καλησπεριζω,
Υπαρχει καπου αγγελια της κοπελας? Να δουμε υπηρεσιες/κοστος και στοιχεια επικοινωνιας?
Ναι στο βιβλίο του τσελεμεντε στο τμήμα:Γεμιστά ορφανά με φέτα χωτοςΚαλησπεριζω,
Υπαρχει καπου αγγελια της κοπελας? Να δουμε υπηρεσιες/κοστος και στοιχεια επικοινωνιας?
Η καρδιά του @ΚΩΣΤΑΣ 42 είναι φτιαγμένη από ζάχαρη..Προς το παρόν παρε μια καρδιά.. .. θα σου στείλει και ο άλλος..
Χρυσή Ευκαιρία..
Εσυ κανε διακοπες.. εισαι μακριαΟύτε εσύ μπορείς... Κάνει κακό ή ζάχαρη...
Δύο από εμέναΠρος το παρόν παρε μια καρδιά.. .. θα σου στείλει και ο άλλος..
Χρυσή Ευκαιρία..
Τρεις απο μεναΔύο από εμένα
Είμαι...Εσυ κανε διακοπες.. εισαι μακρια
Ναι αλλά έβαλα φατσουλα με μάτια καρδιέςΤρεις απο μενα
Και το βρακί μου.. τα ρεστα μουΝαι αλλά έβαλα φατσουλα με μάτια καρδιές
Α.. να σαιι.. μεινε με το χερι..Είμαι...
Το δικό μου βρακί το θέλεις?Και το βρακί μου.. τα ρεστα μου
Που ειναι ο αλλος ; κατι απαντησε
Εσένα σε θέλω εντελώς Γυμνή.Το δικό μου βρακί το θέλεις?
Και το βρακί μου.. τα ρεστα μου
Ωωωωωωω τι σου ειπεεεεεεεΤο δικό μου βρακί το θέλεις?
Και εγώ παρακαλώ.....ευχαριστώΕσένα σε θέλω εντελώς Γυμνή.