Dante_80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 361
Καποιος μη μαλακας, να απαντησει?Ναι στο βιβλίο του τσελεμεντε στο τμήμα:Γεμιστά ορφανά με φέτα χωτος
Καποιος μη μαλακας, να απαντησει?Ναι στο βιβλίο του τσελεμεντε στο τμήμα:Γεμιστά ορφανά με φέτα χωτος
Παρακαλώ .. δεν κάνει τιποτα.. πρωτος εγω την βρηκα.. Απριλιος 23..πριν μπω χειρουργειο..Και εγώ παρακαλώ.....ευχαριστώ
Ρωτα την ιδια ..στο νημα της είσαι.. αλλα μαλλον.. δεν ε ;Καποιος μη μαλακας, να απαντησει?
Ναι αλλά θα έρθω με όρεξη.... Έχω ήδη αρχίσει να κινούμαι υπόγεια....Α.. να σαιι.. μεινε με το χερι..
Ναι ναι με συγχωρείς στο τμήμα:μην σπας πουτσες καλοκαιράκι είναι χαβαλές γίνεται μη στέκεσαι σα αυτά που λέει ο μαλακας. Όλα καλά αδερφέΚαποιος μη μαλακας, να απαντησει?
Υποχθόνιος Παστελιος..Ναι αλλά θα έρθω με όρεξη.... Έχω ήδη αρχίσει να κινούμαι υπόγεια....
Ρωτησα κατι συγκεκριμενο και πηρα 2/2 ηλιθιες απαντησεις. Δε σας κοβει πολυ, ε? Τεσπα, δε θα κατσω να πιασω κουβεντα με τον καθε γλιτσα αγαπουλη εδω μεσα, υπαρχουν και αλλες επιλογες. Pass..Παρακαλώ .. δεν κάνει τιποτα.. πρωτος εγω την βρηκα.. Απριλιος 23..πριν μπω χειρουργειο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρωτα την ιδια ..στο νημα της είσαι.. αλλα μαλον.. δεν ε ;
Στα αρχιδια μου και αν δεν ειναι καλα.. σιγα τον τυπο.. τον κουρασαμε..Ναι ναι με συγχωρείς στο τμήμα:μην σπας πουτσες καλοκαιράκι είναι χαβαλές γίνεται μη στέκεσαι σα αυτά που λέει ο μαλακας. Όλα καλά αδερφέ
Ηρέμησε ταρζανΣτα αρχιδια μου και αν δεν ειναι καλα.. σιγα τον τυπο.. τον κουρασαμε..
Με σενα εχω προηγουμενα.. ναι ρε Γαμια.. με σηκωμενο το πουλι στο χερι. Ειμαι Αγαπουλης.. εχεις προβλημα ;Ρωτησα κατι συγκεκριμενο και πηρα 2/2 ηλιθιες απαντησεις. Δε σας κοβει πολυ, ε? Τεσπα, δε θα κατσω να πιασω κουβεντα με τον καθε γλιτσα αγαπουλη εδω μεσα, υπαρχουν και αλλες επιλογες. Pass..
Ρωτησα κατι συγκεκριμενο και πηρα 2/2 ηλιθιες απαντησεις. Δε σας κοβει πολυ, ε? Τεσπα, δε θα κατσω να πιασω κουβεντα με τον καθε γλιτσα αγαπουλη εδω μεσα, υπαρχουν και αλλες επιλογες. Pass..
Παρασύρεστε παιδιά μούΜε σενα εχω προηγουμενα.. ναι ρε Γαμια.. με σηκωμενο το πουλι στο χερι. Ειμαι Αγαπουλης.. εχεις προβλημα ;
Txc...Υποχθόνιος Παστελιος..
Συγνώμη γλυκιά μου αλλά το δικό σου δεν είναι βρακι αλλά σφεντόναΤο δικό μου βρακί το θέλεις?
Διευκρίνιση παρακαλώ της λέξης σφεντόνα??Συγνώμη γλυκιά μου αλλά το δικό σου δεν είναι βρακι αλλά σφεντόνα
Μη μου πειράζετε τον Πανουλη.... Για ηρεμήσετε λιγάκι...Με σενα εχω προηγουμενα.. ναι ρε Γαμια.. με σηκωμενο το πουλι στο χερι. Ειμαι Αγαπουλης.. εχεις προβλημα ;
Κοιτά αγαπητέ Κώστα πλέον όλες οι γυναίκες δεν φοράνε τα κλασσικά βρακάκια που θυμάσαι …. Η πλειοψηφία φοράει στρινγκ … το στρινγκ αν το περιπαίξει σ το τραβήξεις γίνεται άνετα σφεντόνα … βέβαια δεν έχει αντοχή να πετάξει πέτρα αλλά ας πούμε ένα πετραδάκι το αμολάει … ευχαριστώ …Διευκρίνιση παρακαλώ της λέξης σφεντόνα??
Αψογη τοποθετηση..Κοιτά αγαπητέ Κώστα πλέον όλες οι γυναίκες δεν φοράνε τα κλασσικά βρακάκια που θυμάσαι …. Η πλειοψηφία φοράει στρινγκ … το στρινγκ αν το περιπαίξει σ το τραβήξεις γίνεται άνετα σφεντόνα … βέβαια δεν έχει αντοχή να πετάξει πέτρα αλλά ας πούμε ένα πετραδάκι το αμολάει … ευχαριστώ …
βραχυκύκλωμα...Καλημερούδια !!
Ένα freddo cappuccino σκέτο με τρεις κουταλιές ζάχαρη αγάπη