DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 30.927
Να το ανεβάσω στο Marketplace..?Συγνώμη γλυκιά μου αλλά το δικό σου δεν είναι βρακι αλλά σφεντόνα
Να το ανεβάσω στο Marketplace..?Συγνώμη γλυκιά μου αλλά το δικό σου δεν είναι βρακι αλλά σφεντόνα
Αναλόγως την τιμή εκκίνησης … αλλά πίστευω ανάρπαστο θα γίνει …. Α βέβαια και τι μάρκα είναι ..!!Να το ανεβάσω στο Marketplace..?
Είσαι τεράστιοςΚοιτά αγαπητέ Κώστα πλέον όλες οι γυναίκες δεν φοράνε τα κλασσικά βρακάκια που θυμάσαι …. Η πλειοψηφία φοράει στρινγκ … το στρινγκ αν το περιπαίξει σ το τραβήξεις γίνεται άνετα σφεντόνα … βέβαια δεν έχει αντοχή να πετάξει πέτρα αλλά ας πούμε ένα πετραδάκι το αμολάει … ευχαριστώ …
Είσαι μερακλήςΑψογη τοποθετηση..
Το έχω δει live το συγκεκριμένο (βρακάκι)Α ρε κουφάλες ποιος στην τύχη σας σας κέρασα ( βρακάκι )
Μην ξεγελιέσαι μπορεί να μην είναι ίδιο … όλες οι γυναίκες έχουν παρόμοια … ( ποτέ δεν λέμε σε γυναίκα ξανά το ίδιο φόρεσες )Είσαι μερακλής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το έχω δει live το συγκεκριμένο (βρακάκι)
Θα παίξει ανακεφαλαιωση αγαπητέ....ρε δεν παλευεστε με τιποτα λεμε, κανει κοιλια το προγραμμα, πατε απο το ενα θεμα στο αλλο και στο ενδιαμεσο σκαει κ ενα στρινγκ! Εμεινα με την συνταγη για τα γεμιστα στην μεση και μου 'κοψε κ το γιαουρτι!
Βαλτε μια σειρα
...αστο μαγκα μου, παρηγγειλα απ'εξω τωραΘα παίξει ανακεφαλαιωση αγαπητέ
...αστο μαγκα μου, παρηγγειλα απ'εξω τωρα
Το δικό μου βρακί το θέλεις?
Που σαι Μαλβινα. Τετοια να λες και τετοια να ανεβαζεις και αν δεν σου κανω ραντεβου και φυγεις κυριολεκτικα ξεβρακωτη γιατι θα στο εχω βουτηξει, να μην με λενε Zebu.Να το ανεβάσω στο Marketplace..?
μην τυχον και ξεχασεις την τιμη, γιατι θα εχει θεμα παλι ο πτυχιουχος του ιδρυματος χαγιατε χαζοδεμΞηγηθηκα.
Σε εψαχνε τις προαλλες.μην τυχον και ξεχασεις την τιμη, γιατι θα εχει θεμα παλι ο πτυχιουχος του ιδρυματος χαγιατε χαζοδεμ
ειναι επειδη με εχει αγνοηση ο πρωην στριπακιας μπουφος της καλαματας... και αυτος.Σε εψαχνε τις προαλλες.
Παω στην καβα να παρω μπουκαλι και ξηροκαρπια. Θα πεσει μαδομουνι τωρα.
Stay tuned για βραδινή συνταγή γεμιστών που μου ζητήθηκε σε διπλανό νήμα......ρε δεν παλευεστε με τιποτα λεμε, κανει κοιλια το προγραμμα, πατε απο το ενα θεμα στο αλλο και στο ενδιαμεσο σκαει κ ενα στρινγκ! Εμεινα με την συνταγη για τα γεμιστα στην μεση και μου 'κοψε κ το γιαουρτι!
Βαλτε μια σειρα
Αν θες και μπορείς τσέκαρε pm εδώ .Stay tuned για βραδινή συνταγή γεμιστών που μου ζητήθηκε σε διπλανό νήμα..
Εγώ θα επιθυμούσα και δείγμα παρακαλώ......βάζω φέτα και κρασί.Stay tuned για βραδινή συνταγή γεμιστών που μου ζητήθηκε σε διπλανό νήμα..
....παρηγγειλα απ'εξωStay tuned για βραδινή συνταγή γεμιστών που μου ζητήθηκε σε διπλανό νήμα..
Ναι είναι γνωστό άλλωστε ότι τα γυναικεία εσώρουχα είναι ακριβότερα μεταχειρισμένα παρά καινούργια. Για περισσότερα investment tips stay tunedΝα το ανεβάσω στο Marketplace..?
Το ίδιο με'σενα εκανε....παρηγγειλα απ'εξω