Nikthegreek30
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αγάπη καλησπέρα που βρίσκω το τηλέφωνο σου;Buongiorno!
Ελεύθερο κενό στις 17:30-18:30 κατόπιν ακύρωσης.
Αγάπη καλησπέρα που βρίσκω το τηλέφωνο σου;Buongiorno!
Ελεύθερο κενό στις 17:30-18:30 κατόπιν ακύρωσης.
Έργο τέχνης! Το κορμί..."Αυτός που είπε ότι ο δρόμος για την καρδιά του άντρα περνάει από το στομάχι, σημάδευε πολύ ψηλά."
Allan Pease.
Ναι για φέρε και από δω μία γιατί θα βγω κυνήγι το πρωίΤο δικό μου βρακί το θέλεις?
Πουλήθηκε!!!!Να το ανεβάσω στο Marketplace..?
Έρχομαι..Ναι για φέρε και από δω μία γιατί θα βγω κυνήγι το πρωί
Πσίτ
Την συνταγή περιμένουμε δίπλα
Κοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σουΈρχομαι..
Ρε κορίτσια ρε κορίτσια......Κοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σου
Τι βλέπουν τα μελί ματάκια μου....Κοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σου
Μου φύγανε τα γεμιστά απ' την μύτη ρε Σοφάκι....Κοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σου
Κάνε διακοπές εσύ .Ρε κορίτσια ρε κορίτσια......
Τωρα το επιασα το nickname της Μαλβινας.Έχω πιεί ήδη ...
Poison
Τού Dior
Ναι αλλά θα έρθω με φόρα...Κάνε διακοπές εσύ .
Να προσέχουν τα κορίτσια δηλαδή.Ναι αλλά θα έρθω με φόρα...
Εγώ να προσέξω μην βγω στα δανεικά... Χαχαχαχα...Να προσέχουν τα κορίτσια δηλαδή.
Καυλοδανειο. ΧαχαΕγώ να προσέξω μην βγω στα δανεικά... Χαχαχαχα...
και εδω το εκανες το θαυμα σουΚοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σου
Θα τζονταρω εγω και ο @Panos 1978 !!Εγώ να προσέξω μην βγω στα δανεικά... Χαχαχαχα...
Κορίτσια για γλύψιμο!!!!Κοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σου
Αρχίζω τα τηλέφωνα!!!χαχαχαχαΘα τζονταρω εγω και ο @Panos 1978 !!