DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 37.085
Στειλε ενα τηλέφωνο να σε δούμε και από κοντα
Σκυλί του πολέμου, δεν καταλαβαίνει Χριστό, αντέχει στο σφυροκοπημα για ώρες.
Σου έχω στείλει μήνυμα
Και έσπαγα το κεφάλι μου πως θα φαω το επίδομα αδείας μιας και δεν θα πάω διακοπές!!!!νομίζω το βρήκα!!!Κοπελιά μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού? Δεν θέλω να μου κάτσεις, ενα κοκτέιλ μαζί σου![]()
Καλά.. Εγω έφαγα και το Δώρο των Χριστουγέννων για το κορίτσι μου... χαχαχαχαΚαι έσπαγα το κεφάλι μου πως θα φαω το επίδομα αδείας μιας και δεν θα πάω διακοπές!!!!νομίζω το βρήκα!!!
Ωραίο κρεβάτι έχω να πω !!
Και πως θα βοηθούσες ρε?? Μου φαίνεται ότι θα σε βοηθήσω εγώ στο τέλος!!!Καλά.. Εγω έφαγα και το Δώρο των Χριστουγέννων για το κορίτσι μου... χαχαχαχα
Ξεχασε το..με αυτά που ανεβάζει..Και πως θα βοηθούσες ρε?? Μου φαίνεται ότι θα σε βοηθήσω εγώ στο τέλος!!!
Τον ήπιαμε...Ξεχασε το..με αυτά που ανεβάζει..
Σας έχω και τους δύο......τσονταρω εγώ!!Τον ήπιαμε...
Είσαστε αδέρφιαΣας έχω και τους δύο......τσονταρω εγώ!!
Εγω τσοντάρω διπλό.. για να έχετε χρόνο με το αστέρι.. ειμαι προμότορας..Σας έχω και τους δύο......τσονταρω εγώ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαστε αδέρφια![]()
Δεν τσονταρουμε και οι 3 να ερθουν 2 κοριτσαρες στο δωμάτιο για κάνα 2ωρακι να γίνει χαμουλης???Εγω τσοντάρω διπλό.. για να έχετε χρόνο με το αστέρι.. ειμαι προμότορας..![]()
Αφου εισαι στην ΑιγιναΔεν τσονταρουμε και οι 3 να ερθουν 2 κοριτσαρες στο δωμάτιο για κάνα 2ωρακι να γίνει χαμουλης???
Αν ήμουν Αίγινα θα είχαμε ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα!!! Είμαι 8ωρες με το καράβι!!!Αφου εισαι στην Αιγινα
Παμε αιγινα 45 λεπτά είναιΑφου εισαι στην Αιγινα
Κι εκεί έκπτωση θα ζητάνεΝα το ανεβάσω στο Marketplace..?![]()