topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
Ήταν όντως φοβερή. Αγωνιστικό γαμησι όχι ρομάντζο χαχαΓιατί ήταν κορυφή λένε...
Ήταν όντως φοβερή. Αγωνιστικό γαμησι όχι ρομάντζο χαχαΓιατί ήταν κορυφή λένε...
Για τρελό γλύψιμο...
Ούτε σήμερα σας λυπάμαι λοιπόν..
κυριολεκτικα σαν αρνακι γαλακτος...Για τρελό γλύψιμο...
Σε νοιάζει πολύ;Αφού το είπε γιατί επιμένεις;
Πολύ μιλάς βλέπω, γαμάς καθόλου;
Εχει σταματησει δυστυχως.ελπιζω να επανελθει.Για τρελό γλύψιμο...
Κανεις δεν πεταει ενα ευκολο 10αρικακι τομηνα στα σκουπιδιαΕχει σταματησει δυστυχως.ελπιζω να επανελθει.
Καλησπέρα. Οντως;Εχει σταματησει δυστυχως.ελπιζω να επανελθει.
Μπορεί να χρειαζόταν τόσα αυτή την στιγμή γι’ αυτό και σταμάτησεΚανεις δεν πεταει ενα ευκολο 10αρικακι τομηνα στα σκουπιδια
Οχι φίλε μου.Εχουμε κάνει συνομοταξια για να την γαμαμε όλοι εμείς, και εσύ να μένεις στην απ'εξω.Καλησπέρα. Οντως;
Ήταν κορυφή και έχεις δίκιο μάλιστα πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της όταν σταμάτησε . Γιατί από τη άλλη μέρα σταμάτησε και ήμουν τελευταίο βραδυνο . Αλλά αν δε θέλει με το ζόρι δε μπορούμε να τη υποχρεώσουμε . Μακάρι να είναι καλά στη ζωή της και ευτυχισμένη . Αν θελήσει η ίδια κάποτε να το ξανακάνει ξέρει να μας ειδοποιήσει . Τώρα να γράφουμε σελίδες ολόκληρες στο νήμα με τη ίδια άπουσα δε έχει νόημα θεωρώΓιατί ήταν κορυφή λένε...
Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .έχουμε στείλει και επιμένει ότι έχει σταματήσει
Χαχαχαχαχ !!!Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .
Σαν αντιβίωση...?Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .
Μετα από εσένα έκλεισε σαν γυναίκα.Ήταν κορυφή και έχεις δίκιο μάλιστα πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της όταν σταμάτησε . Γιατί από τη άλλη μέρα σταμάτησε και ήμουν τελευταίο βραδυνο . Αλλά αν δε θέλει με το ζόρι δε μπορούμε να τη υποχρεώσουμε . Μακάρι να είναι καλά στη ζωή της και ευτυχισμένη . Αν θελήσει η ίδια κάποτε να το ξανακάνει ξέρει να μας ειδοποιήσει . Τώρα να γράφουμε σελίδες ολόκληρες στο νήμα με τη ίδια άπουσα δε έχει νόημα θεωρώ
Δε παρεξηγώ φίλε μη ανησυχείς . Έτυχε να συμβεί σε μένα δυστυχώςΜετα από εσένα έκλεισε σαν γυναίκα.
Τι της έκανες ρε άρχοντα?
Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς.
Να σταμάτησε λίγο δύσκολο θεωρώ...
Να δουλεύει αλλιώς το θεωρώ πιο πιθανό.
Εξαλου και πριν από εδώ δούλευε διαφορετικά.
Όντως αρκετές κρατούν έναν κλειστό, ενίοτε πολύ κλειστό κύκλο.Να σταμάτησε λίγο δύσκολο θεωρώ...
Να δουλεύει αλλιώς το θεωρώ πιο πιθανό.
Εξαλου και πριν από εδώ δούλευε διαφορετικά.
Εύκολο δεν είναι, αντιθέτως θα έλεγα, είναι δύσκολη δουλειά!!!Κανεις δεν πεταει ενα ευκολο 10αρικακι τομηνα στα σκουπιδια