KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.120
- Πόντοι
- 6.166
Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .έχουμε στείλει και επιμένει ότι έχει σταματήσει
Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .έχουμε στείλει και επιμένει ότι έχει σταματήσει
Χαχαχαχαχ !!!Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .
Σαν αντιβίωση...?Ξανα στειλε μην μασας δεν χανεις και τιποτα ο επιμενων νικα. Στελνε πρωι βραδυ .
Μετα από εσένα έκλεισε σαν γυναίκα.Ήταν κορυφή και έχεις δίκιο μάλιστα πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της όταν σταμάτησε . Γιατί από τη άλλη μέρα σταμάτησε και ήμουν τελευταίο βραδυνο . Αλλά αν δε θέλει με το ζόρι δε μπορούμε να τη υποχρεώσουμε . Μακάρι να είναι καλά στη ζωή της και ευτυχισμένη . Αν θελήσει η ίδια κάποτε να το ξανακάνει ξέρει να μας ειδοποιήσει . Τώρα να γράφουμε σελίδες ολόκληρες στο νήμα με τη ίδια άπουσα δε έχει νόημα θεωρώ
Δε παρεξηγώ φίλε μη ανησυχείς . Έτυχε να συμβεί σε μένα δυστυχώςΜετα από εσένα έκλεισε σαν γυναίκα.
Τι της έκανες ρε άρχοντα?
Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς.
Να σταμάτησε λίγο δύσκολο θεωρώ...
Να δουλεύει αλλιώς το θεωρώ πιο πιθανό.
Εξαλου και πριν από εδώ δούλευε διαφορετικά.
Όντως αρκετές κρατούν έναν κλειστό, ενίοτε πολύ κλειστό κύκλο.Να σταμάτησε λίγο δύσκολο θεωρώ...
Εύκολο δεν είναι, αντιθέτως θα έλεγα, είναι δύσκολη δουλειά!!!Κανεις δεν πεταει ενα ευκολο 10αρικακι τομηνα στα σκουπιδια
Ήταν κορυφή και έχεις δίκιο μάλιστα πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της όταν σταμάτησε . Γιατί από τη άλλη μέρα σταμάτησε και ήμουν τελευταίο βραδυνο . Αλλά αν δε θέλει με το ζόρι δε μπορούμε να τη υποχρεώσουμε . Μακάρι να είναι καλά στη ζωή της και ευτυχισμένη . Αν θελήσει η ίδια κάποτε να το ξανακάνει ξέρει να μας ειδοποιήσει . Τώρα να γράφουμε σελίδες ολόκληρες στο νήμα με τη ίδια άπουσα δε έχει νόημα θεωρώ
....λες?!?!?!Μετα από εσένα έκλεισε σαν γυναίκα.
Τι της έκανες ρε άρχοντα?
Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς.
Να σταμάτησε λίγο δύσκολο θεωρώ...
Τίποτα βρε στο ορκίζομαι απλά ήμουν το κύκνειο άσμα της....λες?!?!?!
Μαγκα @Km7699 'μολογα
Όντως η καλύτερη, με κερασάκι στην τούρτα, την σούπερ κατάποση που έκανε, 3 ραντεβού με στραγγιξε τελείως!!!H καλύτερη ανεξάρτητη που εμφανίστηκε το 2023 για μένα. Μακάρι το 2024 να εμφανιστεί αν οχι η ίδια, έστω κάποια που θα πλησιάζει το επίπεδο υπηρεσιών της.
#2,986Όντως η καλύτερη, με κερασάκι στην τούρτα, την σούπερ κατάποση που έκανε, 3 ραντεβού με στραγγιξε τελείως!!!
Μόνο αρνητικό, ΔΕΝ έδινε κώλο, αλλά το ήξερες από αρχή αυτό.
ΥΓ. Μακάρι να γυρίσει, ΔΕΝ το βλέπω, ούτε προβλέπω κάτι εξίσου καλό και νέο, σύντομα στον ορίζοντα.
Ήταν μια τύπισσα που της έφερνε σε στούντιο τώρα δεν ξέρω εάν είναι ίδια, ήταν τυπαρααΜαλβιναρα θεα,κορίτσαρος ήταν vfm
Αυτη η τυπισσα ηταν πριν βγει ως ανεξαρτητη η Μαλβινα;Ήταν μια τύπισσα που της έφερνε σε στούντιο τώρα δεν ξέρω εάν είναι ίδια, ήταν τυπαραα
Αυτό που είδα ήταν μετάΑυτη η τυπισσα ηταν πριν βγει ως ανεξαρτητη η Μαλβινα;
Γτ τόσο κόλλημα όλοι με αυτήν τι έκανε καλύτερο από τις υπόλοιπες??Αυτό πάντως που κατάφερε η Μαλβίνα μέσα σε λίγους μονο μήνες που ήταν στον χώρο , να έχει χτίσει δηλαδή τόσο κοινό και να συζητείται ακομα και τώρα που ειναι εκτος, ειναι πραγματικά τρομερό και άξιο θαυμασμού . Οι καινούριες κοπέλες που μπαινουν στον χώρο ας την έχουν σαν παράδειγμα και δεν θα χάσουν.
Η Μαλβίνα μιλώντας απο την αρχή ξεκάθαρα για το πρόγραμμα της , τις υπηρεσίες της και διαφημίζοντας με όμορφο τρόπο και πάντα με ευγένεια τις υπηρεσίες της , κατάφερε και έγινε τοπ μέσα σε ελάχιστο διάστημα. Δεν ξέρω εάν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με καινούρια κοπέλα. Ομολογώ πάντως αν δεν την ειχα δει απο κοντά, θα με είχε φάει η περιέργεια να δω ποια ειναι αυτη η Μαλβίνα. Ευτυχώς ενήργησα γρήγορα και την πρόλαβα.
Τελος πάντων η κοπέλα ειναι εκτος οπως εχει αναφερθει αρκετες φορες τώρα, οποτε δεν εχει νόημα να συζητάμε το πως αλλιώς μπορούμε να την βρούμε. Δεν θα το θέλει και η ίδια φαντάζομαι. Αν θελήσει η ιδια να επιστρέψει , θα μας ενημερώσει. Ας μείνουμε με τις όμορφες αναμνήσεις και το φανταστικό υλικό που ανέβαζε και ευχαριστούμε τους συναγωνιστές που μας το θύμισαν..