DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 23.623
Σύντομα έρχεται και νέο υλικό.. Αναμένετε.
Και βιντεο παρακαλω!Σύντομα έρχεται και νέο υλικό.. Αναμένετε.
Είσαστε, είσαστε... και πάρα πολύ καλή μάλιστα!!Δεν περιαυτολογώ αλλά υποτίθεται είμαστε καλοί σε όσα μας αρέσουν να κάνουμε..
Μουνακι κωλαρακι βυζακι.......Σύντομα έρχεται και νέο υλικό.. Αναμένετε.
Παρόλο που δεν το έχω συναντήσει το κορίτσι αν και το επιδίωξα (ας όψεται η κόκκινη επέλαση ) ,σου βγάζει από τον γραπτό της λόγο , θετική ενέργεια και σε προιδεάζει για μία ευχάριστη συνάντηση . Ο ερωτισμός μέσα από το χιούμορ σε μία γυναίκα ,απογειώνει τον χαρακτήρα της και στο πως φαίνεται στα αντρικά μάτια .Ναι...ναι! Αλλα εχει κι αλλα ωραια παιχνιδια και γι αλλα γουστα απ οσο μπορω να διακρινω! Επισης διακρινω και χιουμορ ! Πρεπει ναναι παιχνιδιαρα!
Μλκ ευτυχώς πού έχουμε το air conditionΣύντομα έρχεται και νέο υλικό.. Αναμένετε.
Σύντομα έρχεται και νέο υλικό.. Αναμένετε.
Απογείωσε μάςΣύντομα έρχεται και νέο υλικό.. Αναμένετε.
Κωλάρα!!!.....
NO ANAL NO PARTYΚωλάρα!!!.....
Αφού δεν δέχεται καυλι στην πίσω τρύπα μπορεί τουλάχιστον να δέχεται γλωσσίτσα...... @DiorPoison τι λες γι αυτό?NO ANAL NO PARTY
Με γλωσσίτσες δεν έχουμε πρόβλημα..Αφού δεν δέχεται καυλι στην πίσω τρύπα μπορεί τουλάχιστον να δέχεται γλωσσίτσα...... @DiorPoison τι λες γι αυτό?
Ε βέβαια πια θα έλεγε όχι σε ένα καλό γλυφοκωλι άλλωστε.......Με γλωσσίτσες δεν έχουμε πρόβλημα..
Ηθελες και δικο σου thread, να δεις ποσα ωραια θα κληθεις να απαντησεις…Με γλωσσίτσες δεν έχουμε πρόβλημα..
Απτόητη και ατρόμητη είμαι η άτιμη.Ηθελες και δικο σου thread, να δεις ποσα ωραια θα κληθεις να απαντησεις…
Εξαιρετικη υποψιαζομαι οτι εισαι, αλλα σου συνιστω να κανεις διαχειριση υπομονης και δυναμεων. Αλλιως κινδυνευεις να σε παρασυρει το τσουναμι της ανοησιας και της σαχλαμαρας. Πχ δες τι επαθε η Αννα24, καταφεραν και την ξεκαναν τελικαΑπτόητη και ατρόμητη είμαι η άτιμη.
τελειαα γωνια ληψηςΚαλή Κυριακή κι από εμένα
Υπέροχη γυναικάρα, φαντάζομαι ότι είσαι από πάνω μου και...Καλή Κυριακή κι από εμένα
Κορίτσι μου θέλω να προσκυνήσω το κορμί σου! Σύντομα θα κανονίσουμε (γιατί καλά τα κομπλιμέντα, αλλά δεν είσαι για αυτά εδώ)! Γιατί είσαι και κορμάρα αλλά και μια όμορφη προσωπικότητα από όσα βλέπω και διαβάζω (και πίστεψε με, ακόμη και σε τέτοιες "φάσεις" και το δεύτερο μετράει)! Καλή Κυριακή!Καλή Κυριακή κι από εμένα