Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 11.146
Όχι δεν έχω σχέση με κάποια από τις προαναφερθείσες κοπέλες.
Μετράμε τέσσερις γλώσσες παιδιά, τέσσερις..Κρίμα να μην αξιοποιούμε τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας ωστόσο! Στο εξωτερικό σφάζονται να μάθουν ελληνικά.Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει (τουλάχιστον εμένα) εκτός απ’την εμφάνιση, είναι τα ελληνικά της…δεδομένου ότι δεν είναι και ελληνίδα (αν θυμάμαι καλά), ε!!!!
Really impressed…all the way!!
Μπραβο ρε κορίτσι, και για τις απόψεις σου, και για τα ελληνικά σου!!! Σε τιμά να μιλάς τόσο καλά την γλώσσα μας…ειδικά όταν Έλληνες την κακοποιούν καθημερινά!!!Μετράμε τέσσερις γλώσσες παιδιά, τέσσερις..Κρίμα να μην αξιοποιούμε τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας ωστόσο! Στο εξωτερικό σφάζονται να μάθουν ελληνικά.
Θα κρατήσω μυστικό το τελευταίο..Ελληνικά,Ρωσικά,Αγγλικά,Γαλλικά;
Γαμώτο, καρφώθηκα μόνη μου.Ισπανικά (μόλις είδα το νήμα από την αρχή)
Θα σαι μαστερ στα ισπανικαΓαμώτο, καρφώθηκα μόνη μου.
Στο σιαξα λιγοΘα σαι μαστερ στην ισπανικια
Εγω παντος οχι αφου στο μενου δεν εχει "γκροβερ " .Ενταξει, παιδες;
Χαιρετησατε;
Αντε να δουμε τωρα ποτε θα γαμησετε..
Τι κριμα να μην σου αρεσε και το πρωκτικο !!!Δεν περιαυτολογώ αλλά υποτίθεται είμαστε καλοί σε όσα μας αρέσουν να κάνουμε..
...Ελληνικά,Ρωσικά,Αγγλικά,Γαλλικά;
Τι ρωγες κορομηλα είναι αυτές!!!Καλή Κυριακή κι από εμένα
Εαν μπορεις βαλε καποια ολοκληρωμένη φωτο!
Εχεις ορισμενες αλλα ειναι σκόρπιες,πχ να σε δουμε απ τον λαιμο ως τα πατουσακια ολοκληρη,μια οπίσθια χωρις να απομονώνεις ποτε τα βυζακια ποτε το κωλαρινι.
Ακριβώς!Το κάνει για να συμπληρώσουμε εμείς το παζλ
Πάντα Κύριος...!!!!Την @DiorPoison μου την είχε προτείνει αξιόλογο καί έμπιστο μέλος εδώ ό @dimigoall όταν την είχε συναντήσει στίς πολύ πολύ αρχές τής.
Μου είχε πει για μία πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο κορμί καί άριστος χαρακτήρας καί καλές υπηρεσίες.
Την κοπέλα δεν την έχω συναντήσει αλλά από ότι βλέπω εδώ στο νεό νήμα της από θέμα χαρακτήρα καί συμπεριφοράς είναι άψογη σε όλα καί σέ όλους, χωρίς μαγκιά,υφακι,τουπε, ξυνιλα κλπ.... κάτι με έχει κερδίσει σάν μελλοντικά υποψήφιο πελάτη, φαντάζομαι πώς καί πολλούς άλλους μύστες εδώ.
Όσο για όλο τό σύνολο εμφάνιση, ηλικία, τιμή καί πρόγραμμα μπορώ να πω είναι μία χαρά.
Πρόγραμμα κατανοητό ξεκάθαρο χωρίς φαντάσματα καί Δράκουλες.
Άλλη μία κυρία λοιπόν προστέθηκε στο ρόστερ μας, οφείλουμε να είμαστε εξίσου ευγενικοί, κύριοι, καθαροί, καί πάντα με σεβασμό.
Υ.Γ τά σέβη μου σέ μία άλλη κυρία την @Sexyjoanna για το ήθος καί την συναδελφικοτητα τής που έδειξε στο νήμα της Dior.
Ο καθηγητής της καρδιάς μαςΤην @DiorPoison μου την είχε προτείνει αξιόλογο καί έμπιστο μέλος εδώ ό @dimigoall όταν την είχε συναντήσει στίς πολύ πολύ αρχές τής.
Μου είχε πει για μία πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο κορμί καί άριστος χαρακτήρας καί καλές υπηρεσίες.
Την κοπέλα δεν την έχω συναντήσει αλλά από ότι βλέπω εδώ στο νεό νήμα της από θέμα χαρακτήρα καί συμπεριφοράς είναι άψογη σε όλα καί σέ όλους, χωρίς μαγκιά,υφακι,τουπε, ξυνιλα κλπ.... κάτι με έχει κερδίσει σάν μελλοντικά υποψήφιο πελάτη, φαντάζομαι πώς καί πολλούς άλλους μύστες εδώ.
Όσο για όλο τό σύνολο εμφάνιση, ηλικία, τιμή καί πρόγραμμα μπορώ να πω είναι μία χαρά.
Πρόγραμμα κατανοητό ξεκάθαρο χωρίς φαντάσματα καί Δράκουλες.
Άλλη μία κυρία λοιπόν προστέθηκε στο ρόστερ μας, οφείλουμε να είμαστε εξίσου ευγενικοί, κύριοι, καθαροί, καί πάντα με σεβασμό.
Υ.Γ τά σέβη μου σέ μία άλλη κυρία την @Sexyjoanna για το ήθος καί την συναδελφικοτητα τής που έδειξε στο νήμα της Dior.
Σάς αξίζουν πολλά περισσότερα από την ευγένεια καί τόν σεβασμό μας.Πάντα Κύριος...!!!!