DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 23.631
Σιγά μην σας αφήσω έτσι!Περιμένουμε
Σιγά μην σας αφήσω έτσι!Περιμένουμε
Νατα μας και εγω παραγοντας στον Πανιωνιο στο πολο .Μαλβινα εχω κοιλια αλλα πολλα λεφτα να ξεςΣτο Πανιώνιο, φουνταριστος. Μαλβινα ψάξε μάθε αν δε με πιστεύεις, οι φουνταριστοι είμαστε οι ποιο νταβραντισμενοι. Θα σε τον σπασω τον σομιε του κρεβατιού να ξέρεις
παπίστας ειναι αυτο. πολύ κοντά στο πολιστας αλλα ειναι αμφιλεγόμενο και επαφίεται στην κρίση της Μαλβινας.Εγω που γεμιζω την μπανιέρα με νερό και παίζω με παπάκια, θεωρούμαι πολίστας ή οχι?
Τον φάγατε τον άνθρωπο επειδή είπε ένα χόμπι του..παπίστας ειναι αυτο. πολύ κοντά στο πολιστας αλλα ειναι αμφιλεγόμενο και επαφίεται στην κρίση της Μαλβινας.
Ta είχαμε χαμένα από πρίν ..Μία μέρα δεν σας έβαλε η Μαλβίνα φωτό ή βίντεο και τα χάσατε εδώ μέσα
ΑρχιπολίσταςΕγω που γεμιζω την μπανιέρα με νερό και παίζω με παπάκια, θεωρούμαι πολίστας ή οχι?
Δεν πειράζει ρε αγάπη, τους γράφω στα... παπάκια μου!!!Τον φάγατε τον άνθρωπο επειδή είπε ένα χόμπι του..
Έχει και φαρδιά σέλα....ψήνεσαι....?Εσένα σου είχα πει τι μανία έχω με τις μηχανές..
Έχει και φαρδιά σέλα....ψήνεσαι....?
....μαγκα μουΥΓ
Τουλάχιστον κατεβάστε την Μαλβίνα, να την χαρούμε οι υπόλοιποι.
Αλλιώς θα ψάχνουμε για την αδερφή της, ή την μάνα της, ή την γιαγιά της, ή τα μελλοντικά παιδιά της ..
Τον Μάρτιο του 21....μαγκα μου
...μαγκα μου γρηγορη αποκατασταση ευχομαι, ειχα κ εγω τροχαιο με μηχανη (παραβιαση stop), 1,5 μηνα στο κρεβατι, αλλα το σχολιο μου αφορουσε το υστερογραφο σου!!!!Τον Μάρτιο του 21
Με πάτησε αυτοκίνητο.
Τρεις μήνες στα νοσοκομεία
Και ευτυχώς κωλόφαρδος
Είμαι όρθιος
Και σιδερένιος
Μην σου τύχει
Ακόμα ψιλοπαιδεύομαι.
Υπάρχει πρόβλημα ?...μαγκα μου γρηγορη αποκατασταση ευχομαι, ειχα κ εγω τροχαιο με μηχανη (παραβιαση stop), 1,5 μηνα στο κρεβατι, αλλα το σχολιο μου αφορουσε το υστερογραφο σου!!!!
...οπως νομιζεις, την καλημερα μου!Υπάρχει πρόβλημα ?
Δεν σου αρέσουν τα μελλοντικά παιδιά της ?
ή τα υπόλοιπα οικογενειακά ?
Taέχουνε πει άλλοι
Γκαλλιτέχνες
Αστα διαλα ρε, επαιξες το μεγαλο χαρτι τωρα για να ριξεις την γυναικα.Έχει και φαρδιά σέλα....ψήνεσαι....?
Που πας ρε γατάκι με το χρέπι;;;
Σε πάω άμα λάχει μια κόντρα στη βούτα από δευτέρες ρολαριστές...
Εσένα ξέρεις πόσο σε πάω......!Αστα διαλα ρε, επαιξες το μεγαλο χαρτι τωρα για να ριξεις την γυναικα.
Ουστ ρε!