Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.103
- Πόντοι
- 11.146
...Τασος Λειβαδιτης!Το πιο κοντινό που έχω σε Λειβαδίτη είναι ότι από την πλευρά του δευτεροξαδερφου της μάνας μου, έχω σοϊ στον Ορχομενό.
...Τασος Λειβαδιτης!Το πιο κοντινό που έχω σε Λειβαδίτη είναι ότι από την πλευρά του δευτεροξαδερφου της μάνας μου, έχω σοϊ στον Ορχομενό.
Ποιος? Είναι μέλος εδώ?...Τασος Λειβαδιτης!
...δεξι χαφ του Βυζαντα ΜεγαρωνΠοιος? Είναι μέλος εδώ?
Αδερφέ, πολίστας είμαι, Μαλβινα επαναλαμβάνω, ΠΟΛΙΣΤΑΣ είμαι, δεν το χω με το μπάσκετ......δεξι χαφ του Βυζαντα Μεγαρων
Αγαπάμε κοιλίτσα!Άμα με δεις πως είμαι (κοντός, καραφλός, μπυροκοιλονι, έχω και τρίχες στην πλάτη) θα καταλάβεις τι επένδυση ήταν η αγορά του πλεούμενου...
Και εγώ τον πατσά τον εθελω βρώμικο. Κοιλίτσα, εντερακι, σπλήνα!Αγαπάμε κοιλίτσα!
...στον Βυζαντα Μεγαρων?!?!?!Αδερφέ, πολίστας είμαι, Μαλβινα επαναλαμβάνω, ΠΟΛΙΣΤΑΣ είμαι, δεν το χω με το μπάσκετ...
Στο Πανιώνιο, φουνταριστος. Μαλβινα ψάξε μάθε αν δε με πιστεύεις, οι φουνταριστοι είμαστε οι ποιο νταβραντισμενοι. Θα σε τον σπασω τον σομιε του κρεβατιού να ξέρεις...στον Βυζαντα Μεγαρων?!?!?!
Μας βλέπω για την Σφαγή του Δράμαλη..Στο Πανιώνιο, φουνταριστος. Μαλβινα ψάξε μάθε αν δε με πιστεύεις, οι φουνταριστοι είμαστε οι ποιο νταβραντισμενοι. Θα σε τον σπασω τον σομιε του κρεβατιού να ξέρεις
Στο Φωστήρα τον φονέα των γιγάντων....στον Βυζαντα Μεγαρων?!?!?!
Προτιμώ τη σφαγή Αρμενίων με τάφο.Μας βλέπω για την Σφαγή του Δράμαλη..
Στα Δερβενακια! Αλλά να ξέρεις εγώ εκεί κάτω δεν κατεβαίνω. Είχα τάξει αρραβώνα σε μια από εκεί κοντά, από την Νεμέα και ακόμη με περιμένει. Να πολεμήσουμε στα χαρακώματα του Bill. (με την ευκαιρία, βάλτε διανυκτέρευση ρε μουνηδες, αλλιώς θα παρκάρω την μηχανή σε εσάς και θα πηγαίνω στους απέναντί όπως έχω κάνει ήδη 3 φορές).Μας βλέπω για την Σφαγή του Δράμαλη..
....εχει αφου, 40 ευρω! Οχι?Να πολεμήσουμε στα χαρακώματα του Bill. (με την ευκαιρία, βάλτε διανυκτέρευση ρε μουνηδες, αλλιώς θα παρκάρω την μηχανή σε εσάς και θα πηγαίνω στους απέναντί όπως έχω κάνει ήδη 3 φορές).
Όχι.......εχει αφου, 40 ευρω! Οχι?
...ετσι ελεγε στο site τους! Παπατζα....Όχι...
Μας γάμησες ..Κοίταξε Μαλβινα, ο πόνος έχει μια γλυκιά οπτική , ο απέραντος ανθρώπινος πόνος, σ’ ανασηκώνει
πάνω απ’ τον εαυτό σου…
Kαι τότε καταλαβαίνεις
τους πόνους του απείρου
όταν κοιλοπονούσε τον κόσμο. Kαι τους πόνους της γής
για να γεννήσει ένα στάχυ. Ή τους πόνους ολόκληρης
της αιωνιότητας, για να γεννηθεί κάποτε
ένα τραγούδι...
Coming very soon...Μία μέρα δεν σας έβαλε η Μαλβίνα φωτό ή βίντεο και τα χάσατε εδώ μέσα
ΠεριμένουμεComing very soon...