Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.098
- Πόντοι
- 11.146
....και ο γυροσκοπος, αν ο Διας ηταν στο ΑρηΜην απογοητεύεστε. Παίζει ρόλο κι ο ωροσκόπος.
....και ο γυροσκοπος, αν ο Διας ηταν στο ΑρηΜην απογοητεύεστε. Παίζει ρόλο κι ο ωροσκόπος.
...νομιζω θα πραξει!Φοβάμαι τι θα απαντήσει τώρα.
Tον βρήκες τον μαλάκα@DiorPoison είμαστε τελικά πλασμένννοι ο ένας για τον άλλλον. Τέλλλος
Γειά σου Μαλβινα, είμαι ο Γεράσιμος! Πολίστας στο επάγγελμα και Παρθένος στο ζώδιο με ωροσκόπο ΥδροχόοΚαι με τα ζώδια του αέρα τα πάω περίφημα οφείλω να πω, κι ας μισούν πολλοί τους Διδύμους..
Θα σε χρειαστώ εσένα για..."ερευνητικούς σκοπούς"..Γειά σου Μαλβινα, είμαι ο Γεράσιμος! Πολίστας στο επάγγελμα και Παρθένος στο ζώδιο με ωροσκόπο Υδροχόο
Εγώ δεν κλαίω όμως ούτε ομπρέλα φέρνω..Tον βρήκες τον μαλάκα
Που πιστεύει στον ένα και μοναδικό ή μοναδική.
Ελα δω
Να χαιδευόμαστε 72 μέρες
Κι άμα βρωμίσουμε
Να μετακομίσουμε.
ΥΓ
Αν δεν έρθεις εσύ
Θα έρθει κάποια άλλη
Εχω βρει και μία για την κηδεία μου
Με 500 €
Ερχεται και κλαίει με μαύρο sexy φόρεμα και μαύρη ομπρέλλα.
ΥΓ2
Αν έχεις και τον άλλο, δεν με πειράζει.
Αρκεί να μην τον φέρνεις μαζί σου.
Εγω που είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο κανω για έρευνα??Θα σε χρειαστώ εσένα για..."ερευνητικούς σκοπούς"..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δεν κλαίω όμως ούτε ομπρέλα φέρνω..
Μιλάς με γρίφους γερ.. Μαλβινα. Θα πονέσω?Θα σε χρειαστώ εσένα για..."ερευνητικούς σκοπούς"..
Εγώ δεν κλαίω όμως ούτε ομπρέλα φέρνω..
ΌΧΙ.Εγω που είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο κανω για έρευνα??
Μιλάς με γρίφους γερ.. Μαλβινα. Θα πονέσω?
....μαγκα μου ξεχασες το "εχω κ μηχανη"Γειά σου Μαλβινα, είμαι ο Γεράσιμος! Πολίστας στο επάγγελμα και Παρθένος στο ζώδιο με ωροσκόπο Υδροχόο
Καλά, άμα της αποκαλύψω ότι έχω και κότερο, θα κάνετε μαύρα μάτια για να την ξανά δείτε. Επειδή όμως είμαι σεμνός και σέβομαι τον πόθο των συναγωνιστων του μπου, δεν βγάζω τσιμουδιά.......μαγκα μου ξεχασες το "εχω κ μηχανη"
...αμα εχεις και "τριτο ποδι" θα σε τσιμεντωσω, να ξερ΄ςΚαλά, άμα της αποκαλύψω ότι έχω και κότερο, θα κάνετε μαύρα μάτια για να την ξανά δείτε. Επειδή όμως είμαι σεμνός και σέβομαι τον πόθο των συναγωνιστων του μπου, δεν βγάζω τσιμουδιά...
Αρχίδια έχω... 14,7 μετρημένη προ κορονοϊου. Ελπίζω να μην μου φαγαν κανα πόντο τα εμβόλια της Pfizer. Θα τον εγαμησω τον θεσσαλονικιο τον πρόεδρο της. Με την πρώτη ευκαιρία που θα ανεβάσει το κορίτσι υλικό εδώ και θα μου γίνει σφεντόνα, θα κάμω μια μέτρηση επαλήθευσης......αμα εχεις και "τριτο ποδι" θα σε τσιμεντωσω, να ξερ΄ς
Καθόλου πόνος, μόνο ωραία πράγματα χιχιΜιλάς με γρίφους γερ.. Μαλβινα. Θα πονέσω?
ΌΧΙ.
....δν πειραζει, συμπληρωνεις τα υπολοιπα μετρα απο το κοτερο (κοινη πρακτικη)Αρχίδια έχω... 14,7 μετρημένη προ κορονοϊου. Ελπίζω να μην μου φαγαν κανα πόντο τα εμβόλια της Pfizer. Θα τον εγαμησω τον θεσσαλονικιο τον πρόεδρο της. Με την πρώτη ευκαιρία που θα ανεβάσει το κορίτσι υλικό εδώ και θα μου γίνει σφεντόνα, θα κάμω μια μέτρηση επαλήθευσης...
Εσένα σου είχα πει τι μανία έχω με τις μηχανές......μαγκα μου ξεχασες το "εχω κ μηχανη"
Κοίταξε Μαλβινα, ο πόνος έχει μια γλυκιά οπτική , ο απέραντος ανθρώπινος πόνος, σ’ ανασηκώνειΚαθόλου πόνος, μόνο ωραία πράγματα χιχι
Άμα με δεις πως είμαι (κοντός, καραφλός, μπυροκοιλονι, έχω και τρίχες στην πλάτη) θα καταλάβεις τι επένδυση ήταν η αγορά του πλεούμενου.......δν πειραζει, συμπληρωνεις τα υπολοιπα μετρα απο το κοτερο (κοινη πρακτικη)
...Λειβαδιτης?!!?!?Κοίταξε Μαλβινα, ο πόνος έχει μια γλυκιά οπτική , ο απέραντος ανθρώπινος πόνος, σ’ ανασηκώνει
πάνω απ’ τον εαυτό σου…
Kαι τότε καταλαβαίνεις
τους πόνους του απείρου
όταν κοιλοπονούσε τον κόσμο. Kαι τους πόνους της γής
για να γεννήσει ένα στάχυ. Ή τους πόνους ολόκληρης
της αιωνιότητας, για να γεννηθεί κάποτε
ένα τραγούδι...
Το πιο κοντινό που έχω σε Λειβαδίτη είναι ότι από την πλευρά του δευτεροξαδερφου της μάνας μου, έχω σοϊ στον Ορχομενό....Λειβαδιτης?!!?!?