mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
Πότε γυρνάς κοριτσάρα;Να μας έρθεις κι εσύ Αθήνα σύντομα!
Πότε γυρνάς κοριτσάρα;Να μας έρθεις κι εσύ Αθήνα σύντομα!
...ερχομαι απο 'βδομαδα κοριτσαρα μου, αλλα εσυ θα λειπεις!!!Να μας έρθεις κι εσύ Αθήνα σύντομα!
Τότε οπωσδήποτε φθινόπωρο!!...ερχομαι απο 'βδομαδα κοριτσαρα μου, αλλα εσυ θα λειπεις!!!
Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.Πότε γυρνάς κοριτσάρα;
...μπαααα! Καλο χειμωνα μετα ξανα (και αν)Τότε οπωσδήποτε φθινόπωρο!!
Ιούλιος Καίσαρας,προς ανάμνηση του καυτού μήνα που μας σποχαιρετα!Μάρκος Αυρήλιος φερειπείν
Και είχε δείξει και βυζακι νομιζω!!!Στη "Μπαρμπαρέλα " και στο "επόμενο πρωινό", ήταν καταπληκτική.
Τις κάτω από κοντά.Χειλαρες για φιλημα και τσιμπουκαρα.δειξε και τις κατω να χαρουμε
Κάτσε να ενεργοποιήσει το gps να σ στείλει στίγμα ακριβώς για να μην χάσεις επαφή !!! ΈλεοςΠου βρισκεσαι τωρα Μαλβινα;
Ρε βλακαμα, που το παιζεις και εξυπναδας κιολας....πιο πανω γραφει σε εναν οταν ερθω και ρωτησα σε φαση αμα ειναι μακρια απο αθηνα διακοπες και ετσι....ασχολεισου με τπτ αλλο και μην το παιζεις ξύπνιαΚάτσε να ενεργοποιήσει το gps να σ στείλει στίγμα ακριβώς για να μην χάσεις επαφή !!! Έλεος
Merci beaucoup pour le compliment monsieurΡε βλακαμα, που το παιζεις και εξυπναδας κιολας....πιο πανω γραφει σε εναν οταν ερθω και ρωτησα σε φαση αμα ειναι μακρια απο αθηνα διακοπες και ετσι....ασχολεισου με τπτ αλλο και μην το παιζεις ξύπνια
Ιδανικά η Μαλ-βινα θα έπρεπε να βρίσκεται στις Μαλ-διβες!Που βρισκεσαι τωρα Μαλβινα;
Ουουου κι ανεβαίνει...Καλές διακοπές σε όλους
Ρε παιδιά επειδή έβαλε το ψάρι.. δεν την έχω δει την κοπέλα.Από τα χειρότερα χιχι.. πλάκα κάνω, καλημέρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεται να είμαστε η Shalom Harlow για όλους, θα ήταν και περίεργο στην τελική και ευπρόσδεκτη κάθε γνώμη. Φιλάκια!
Ρε παιδιά επειδή έβαλε το ψάρι.. δεν την έχω δει την κοπέλα.
Αλλά ακούω τα καλύτερα..
Μην ξεχνάμε πως ο Οδυσσέας ήταν μεταμορφωμένος από την Αθηνά σε γέρο ζητιάνο..
Το ψάρι ήταν ως απάντηση για το ζώδιο μου, Ιχθύς. Καλημέρα!Ρε παιδιά επειδή έβαλε το ψάρι.. δεν την έχω δει την κοπέλα.
Αλλά ακούω τα καλύτερα..
Έχουμε το ίδιο ζώδιο. Άρα θα ταιριάζουμε και στο σεξ.. Μετά τις διακοπές θα γίνει.....Το ψάρι ήταν ως απάντηση για το ζώδιο μου, Ιχθύς. Καλημέρα!
Το ψάρι ήταν ως απάντηση για το ζώδιο μου, Ιχθύς. Καλημέρα!
...πολυ το ψαρι, μου ανοιξατε την ορεξη για τσιπουρακιΈχουμε το ίδιο ζώδιο. Άρα θα ταιριάζουμε και στο σεξ.. Μετά τις διακοπές θα γίνει.....