Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.434
- Πόντοι
- 11.146
....Ο έρωτας μου!
....Ο έρωτας μου!
Όχι, θα λείψω για κάποιον καιρό ακόμη.Σήμερα διαθέσιμη;
....φλορεττα ρε μαγκα μου, θρυλος στην μοτοκινηση! Respect!
120 χλμ/ώ ... στο γκρεμό.
Εσείς τι τελική έχετε;
Με μια τέτοια έκανα τις πρώτες μου ταρζανιές.....φλορεττα ρε μαγκα μου, θρυλος στην μοτοκινηση! Respect!
...μαγκα μου ειναι ενας θρυλος, τι να λεμε τωρα! Παντου πηγαινε και δν σε αφηνε πουθενα! Υπαρχει μια ιστορια οτι οταν ξεκινησε η εισαγωγη της στην Ελλαδα, στα πλαισια του προμοσιον, ηρθαν καποιες florettes οδικως απο Γερμανια Ελλλαδα! Με διχρονο 50αρι κινητηρα!!!! Γραψανε ιστορια, οπως και τα ανταγωνιστηκα μοτορια της Sachs και τα Zundapp!Με μια τέτοια έκανα τις πρώτες μου ταρζανιές.
Για να μη σπαμάρουμε το νήμα της Μαλβίνας μπορεί να σου στείλω σε pm κάποιες φάσεις.
Πιτσιρικάς πάντως έχω μπει σε πίστα μοτοκρός με μια τέτοια (μόλις βγήκαν οι μεγάλοι με τα καθαρόαιμα).
Είχε ο πατέρας μου πιτσιρικάς. Με αυτήν έβγαλε το μωρό... (την μάνα μου )....φλορεττα ρε μαγκα μου, θρυλος στην μοτοκινηση! Respect!
...μαγκα μου εκεινη την εποχη (δεκαετια 50-60) οποιος ειχε μηχανη (μηχανακι) ήταν σαν να εχεις σημερα κοτερο ή ιδιωτικο αεροσκαφος! Μεγαλη μουνοπαγιδαΚαι για κλαρινογαμπρούς έκανε ..
Εξω από το θηλέων.
Με άσπρη κάλτσα.
ΥΓ
Και μετά ήρθαν τα παπάκια ..
Ναι ήταν ο πιο αξιόπιστος δίχρονος κινητήρας....μαγκα μου ειναι ενας θρυλος, τι να λεμε τωρα! Παντου πηγαινε και δν σε αφηνε πουθενα! Υπαρχει μια ιστορια οτι οταν ξεκινησε η εισαγωγη της στην Ελλαδα, στα πλαισια του προμοσιον, ηρθαν καποιες florettes οδικως απο Γερμανια Ελλλαδα! Με διχρονο 50αρι κινητηρα!!!! Γραψανε ιστορια, οπως και τα ανταγωνιστηκα μοτορια της Sachs και τα Zundapp!
...μαγκα μου ομοιως! Εχω φωτογραφια του πατερα μου (ασπρομαυρη κ κιτρινισμενη) απο το 1966 οπου ειναι με παντελονι σωληνα, μαλλι κοκορι και φαβοριτα, πανω στην Φλορεττα του!!!!Είχε ο πατέρας μου πιτσιρικάς. Με αυτήν έβγαλε το μωρό... (την μάνα μου )
Ναι ήταν ο πιο αξιόπιστος δίχρονος κινητήρας.
Νομίζω ότι όλοι οι αστικοί μύθοι έχουν βάση για τις φλορέτες.
Και μόνο ότι κυκλοφορούσαν μέχρι και τη δεκαετία του 90 δείχνει από τι μέταλλο ήταν φτιαγμένες.
Και σήμερα αν βρεις κάποια νομίζω θα δουλεύει.
Τα Zundapp (πράσινα αυτά νομίζω) τα θυμάμαι (τα Sachs όχι).
...ομοιως στα 14 μου, αλλα με Garelli εγω!Kai για να μην ξεχνιώμαστε
Με μομπιλέτες και σόλεξ έτρωγα τα μούτρα μου 15άρης.
Το κωλοπεντάλ έβρισκε κάτω στους χωματόδρομους και με έστελνε στο διπλανό χωράφι, στα γαιδουράγκαθα
Και επειδή από μικροί αγαπούσαμε
Αθήνα Βόλος με μομπιλέττα να δω την γκόμενα.
Με solex δεν έφτανες
Πιτσιρικάς είσαι .....ομοιως στα 14 μου, αλλα με Garelli εγω!
Fantic issimo στα 16....ομοιως στα 14 μου, αλλα με Garelli εγω!
...το παλιο το Garelli, το ορθοδοξο (μοντελο 1978) !!!!Πιτσιρικάς είσαι ..
FYI...το παλιο το Garelli, το ορθοδοξο!!!!
Ναι το θυμάμαι αυτό. Της ίδιας περίπου εποχής....το παλιο το Garelli, το ορθοδοξο (μοντελο 1978) !!!!