NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.937
- Πόντοι
- 216
Για κάποιους τώρα ξεκινάει.....Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Για κάποιους τώρα ξεκινάει.....Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Μετά την καταιγίδα ξεπροβάλλει το ουράνιο τόξο.........Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Καλη συνεχεια ωραιοτατη μου κυριαΠέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
για εμας τωρα αρχιζει κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Θα έρθει καινούρια....Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Τι ΚΩΛΑΡΑ είναι αυτή θεέ μου!!Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Πρέπει να είναι θεομουνοΠέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Αν έχεις τύχη διάβαινε.
Θα μπορούσε να είναι τίτλος κριτικής αλλά δεν είναι.
Έζησα όμως μια φαντασίωση αρκετών.. εν μέρει όμως!
Με έβγαλε ο δρόμος σε γνωστό hotel αρκετά νωρίτερα από το ραντεβού μου και τι έκπληξη.. Στο λόμπι η Μαλβίνα στην πένα!
Προσεγγίζω, μικρός διάλογος και λίγα λεπτά αργότερα σκάει μύτη και η Σοφία επίσης στην πένα!
Απίστευτο και όμως αληθινό..
Άραξαν καναπέ λίγο να τα πούνε και όσο τις κοίταζα αναρωτιόμουν μπορεί άραγε κάποιος να τα βάλει με τις ξανθιές?
Δύσκολο..
Μιλάς με γρίφουςΧαρά στο κουράγιο σου! Εσύ πέτυχες 2 ξανθιές, εγώ είχα πετύχει μια ξανθιά και μια μελαχρινή, κάποτε στο Τέξας!
Αλλά 2 ξανθιές να τις φοβάσαι.
Χαρά στο κουράγιο σου! Εσύ πέτυχες 2 ξανθιές, εγώ είχα πετύχει μια ξανθιά και μια μελαχρινή, κάποτε στο Τέξας!
Αλλά 2 ξανθιές να τις φοβάσαι.
Βοήθεια μας......
Βοήθεια μας στο □
παντα...!!!!!!!Πρωινός ο @pastelios ...
...μαγκα μου οπως καταλαβες, "φυγαμε" ηδη !!!!Ναι παιδιά φύγετε μπας και μου απαντήσει και τη συναντησω
Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Πάντα μετά την καταιγίδα η μέρα φτιάχνει. Αν και νύχτα , να που βγηκε ο ήλιοςΠέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Αδερφέ για οφθαλμίατρο στο ΙΚΑ ψάχνεις ραντεβού; Διάβασε λίγο πίσω κ πάρε όταν πρέπει..@DiorPoison στέλνω στέλνω και απάντηση δεν παίρνω…