DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.575
Εγώ οφείλω να μιλήσω και ο νοών νοείτω. Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα..Μην το επαναλαμβάνεις. Απλά αγνοείς. Δεν πρόκειται να σταματήσουν
Εγώ οφείλω να μιλήσω και ο νοών νοείτω. Να έχετε όλοι μια όμορφη ημέρα..Μην το επαναλαμβάνεις. Απλά αγνοείς. Δεν πρόκειται να σταματήσουν
Sehr gutΚαλημέρα σε όλους..
Διαθέσιμη ξανά μετά τις 18 του μήνα, πολλά φιλιά.
Καλημέρα στην Μαρία, καλημέρα στο bou ,μάλλον καλησπέρα. Στα γραφόμενα της την υποστηρίζω 100% και μένω στο ",,ελεύθερο σεξ " . Είναι τραγικό κάποιος να το ζητάει αυτό, το οποίο ασφαλώς θα το έχει ξανακάνει με κάποια άλλη κοπέλα και με κάποια άλλη κοπέλα και όλως "τυχαίως " κάποια θα έχει συναινέσει. Είναι σαν να πατάμε ναρκοπεδιο και περιμένουμε να ακούσουμε το "κλικ ".....Καλημέρα σε όλους.
Ζητήσατε να βάλω δημόσια το τηλέφωνο κι έτσι έγινε.
Επειδή το θέμα ξεφεύγει συχνά, οποιοδήποτε άτομο στείλει ξανά να ζητήσει ελεύθερο σεξ, φωτογραφίες προσώπου, εκπτώσεις κ.ο.κ αυτομάτως θα γίνεται block χωρίς δεύτερη συζήτηση. Για να μην γράφονται μετά κουβέντες του τύπου "δεν παραδίδεται το μήνυμα στην κοπέλα", όποιος ξέρει, ξέρει.
Ευχαριστώ.
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο "κάποια κοπέλα " δεν αναφέρομαι στην Μαλβίνα η οποία είναι ξεκάθαρη στο θέμα αυτό ,από την πρώτη ημέρα εγγραφής της εδώ μέσα.Καλημέρα στην Μαρία, καλημέρα στο bou ,μάλλον καλησπέρα. Στα γραφόμενα της την υποστηρίζω 100% και μένω στο ",,ελεύθερο σεξ " . Είναι τραγικό κάποιος να το ζητάει αυτό, το οποίο ασφαλώς θα το έχει ξανακάνει με κάποια άλλη κοπέλα και με κάποια άλλη κοπέλα και όλως "τυχαίως " κάποια θα έχει συναινέσει. Είναι σαν να πατάμε ναρκοπεδιο και περιμένουμε να ακούσουμε το "κλικ ".....
αυτους τους κανεις μπλοκ και δεν το συζητας καν .....απλα ρε πουστη μου αυτοι που ζητανε ελευθερο για να ζητανε καπου βρισκουν ....ποσοι κατρακηλα πιαΚαλημέρα σε όλους.
Επειδή το θέμα ξεφεύγει συχνά, οποιοδήποτε άτομο στείλει ξανά να ζητήσει ελεύθερο σεξ, φωτογραφίες προσώπου, εκπτώσεις κ.ο.κ αυτομάτως θα γίνεται block χωρίς δεύτερη συζήτηση. Για να μην γράφονται μετά κουβέντες του τύπου "δεν παραδίδεται το μήνυμα στην κοπέλα", όποιος ξέρει, ξέρει.
Ευχαριστώ.
Το τετράγωνο γαλλικό δεν βλέπω στο νύχι....Καλή Κυριακή σε όλους..
Είπα να κάνω κάτι πιο φθινοπωρινό..Το τετράγωνο γαλλικό δεν βλέπω στο νύχι....
Καλά όλα αυτάΚαλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ.
Μαγκια σου που προσεξες το νυχι φιλεΤο τετράγωνο γαλλικό δεν βλέπω στο νύχι....
Όλο γκρίνια αυτό το παιδί...Είπα να κάνω κάτι πιο φθινοπωρινό..
Ένα νύχι είχες για να σώσεις την ασχήμια σου και τις χάλια υπηρεσίες σου, πάει και αυτό.... Τέσπα, να δούμε τι άλλο θα υπομείνουμεΕίπα να κάνω κάτι πιο φθινοπωρινό..
Είπα να κάνω την διαφορά...Μαγκια σου που προσεξες το νυχι φιλε
Κάτι διαβάζω για κοκτέιλ και παρόμοια γούστα με την νηματοθέτρια και μου μπαίνουν ιδέες περίεργες... Συγχώρα με θεέ μουΌλο γκρίνια αυτό το παιδί...
Δεν χαλάω εγώ χατίρια.. κλείσαμε στο γαλλικό..Ένα νύχι είχες για να σώσεις την ασχήμια σου και τις χάλια υπηρεσίες σου, πάει και αυτό.... Τέσπα, να δούμε τι άλλο θα υπομείνουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπα να κάνω την διαφορά...
Η φίλη σου να τα βλέπει που με λέει γκρινιάρη. @Sofia_Magic πάρτα τώραΔεν χαλάω εγώ χατίρια.. κλείσαμε στο γαλλικό..
Της αρέσει να έρθει στα μέρη μου ,θα σε ενημερώσωΚάτω διαβάζω για κοκτέιλ και παρόμοια γούστα με την νηματοθέτρια και μου μπαίνουν ιδέες περίεργες... Συγχώρα με θεέ μου
Τα μέρη τα δικά σου ή τα δικά μου?Της αρέσει να έρθει στα μέρη μου ,θα σε ενημερώσω
Μας...Τα μέρη τα δικά σου ή τα δικά μου?
Ρώτησα την φίλη σου όταν την είχα δεί αν είσαι ακόμα εκεί που ήξερα αλλά εκείνη διακριτική και γάτα όπως είναι μου απάντησε "ότι σου έχει πει η Σοφία".Μας...
Μη Ρωτάς αυτά που ξέρεις την απάντηση, θα σε μαλώσω...Ρώτησα την φίλη σου όταν την είχα δεί αν είσαι ακόμα εκεί που ήξερα αλλά εκείνη διακριτική και γάτα όπως είναι μου απάντησε "ότι σου έχει πει η Σοφία".