DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 22.759
Χαρά στο κουράγιο σου! Εσύ πέτυχες 2 ξανθιές, εγώ είχα πετύχει μια ξανθιά και μια μελαχρινή, κάποτε στο Τέξας!
Αλλά 2 ξανθιές να τις φοβάσαι.
Χαρά στο κουράγιο σου! Εσύ πέτυχες 2 ξανθιές, εγώ είχα πετύχει μια ξανθιά και μια μελαχρινή, κάποτε στο Τέξας!
Αλλά 2 ξανθιές να τις φοβάσαι.
Βοήθεια μας......
Βοήθεια μας στο □
παντα...!!!!!!!Πρωινός ο @pastelios ...
...μαγκα μου οπως καταλαβες, "φυγαμε" ηδη !!!!Ναι παιδιά φύγετε μπας και μου απαντήσει και τη συναντησω
Πέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Πάντα μετά την καταιγίδα η μέρα φτιάχνει. Αν και νύχτα , να που βγηκε ο ήλιοςΠέρασε και η καταιγίδα.. Καλό βράδυ!
Αδερφέ για οφθαλμίατρο στο ΙΚΑ ψάχνεις ραντεβού; Διάβασε λίγο πίσω κ πάρε όταν πρέπει..@DiorPoison στέλνω στέλνω και απάντηση δεν παίρνω…
Επαρέβην ολίγο.DiorPoison στέλνω στέλνω
και απάντηση δεν παίρνω…
το τηλέφωνο κλειστό,
να ζήσω έτσι δεν μπορώ.
ρεφρέν (δις)
δως μου ένα ραντεβού,
έχω την κατοσταρού
Ισάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.Επαρέβην ολίγο.
...κάνει ωραίο ζειμπέκικο έτσι.
(Επικαλούμαι την ποιητική αδεία για τη μείωση του αντιτίμου)
Μακάρι να ήμουν καβάφης αλλάΙσάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.
....οχι μαγκα μου μεταφορικο ηταν, οταν λεω "πρωινοι" εννοω οσοι ειδαμε την κοπελα στις αρχες της εδω, για αυτο κ τα " " (αυτακια ).ραντεβου???χαχαχαχ
Έχει πολύ ωραία '' αυτακια'' πάντως!!!....οχι μαγκα μου μεταφορικο ηταν, οταν λεω "πρωινοι" εννοω οσοι ειδαμε την κοπελα στις αρχες της εδω, για αυτο κ τα " " (αυτακια ).
Καιρος λοιπον να φευγουμε.....
με εστειλες αδιαβαστο....Ισάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.
με εστειλες αδιαβαστο....
Ειμαι πολυ λιγος....Δεν αξιζω να συνευρεθω μαζι σου...
Χιουμοράκι βρε..Καλημέρα!με εστειλες αδιαβαστο....
Ειμαι πολυ λιγος....Δεν αξιζω να συνευρεθω μαζι σου...
Καλημέρα !Χιουμοράκι βρε..Καλημέρα!
Ισάξιο του Μελαγχολία του Ιάσονος Κλεάνδρου ποιητού εν Κομμαγηνή 595 μ.Χ.