dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.356
- Πόντοι
- 22.886
Δείξε λίγο έλεος σου έχω πειΚαλημέρα σε όλους..
Διαθέσιμη ξανά μετά τις 18 του μήνα, πολλά φιλιά.
Δείξε λίγο έλεος σου έχω πειΚαλημέρα σε όλους..
θα πιάσουμε καμια φωτιά εδώ μέσα θα κοροσουμε. Πάντως ένα respect για την αισθητική των φωτογραφιών που ανεβάζεις. Υπάρχει ένας διάχυτος ερωτισμός χωρίς να υπάρχει πάντα γυμνά τα επίμαχα σημεία. ΜπράβοΚαλημέρα σε όλους..
Σε 22 ημέρες.Πότε πάει 19/09....
@Sofia_Magic θα την βγαλεις για cocktailΚαλημέρα σε όλους..
Στη μαγεία της συμπρωτεύουσαςΠου χάνεσαι εσύ?
θα ζηλεψουμεΣτη μαγεία της συμπρωτεύουσας
Εννοείται Σπύρο μου ,έχουμε και ίδια γούστα στα κοκτέιλ@Sofia_Magic θα την βγαλεις για cocktail
Δεν υπάρχει πιο γευστικό κοκτέιλ από τους γυναικείους χυμούς.Εννοείται Σπύρο μου ,έχουμε και ίδια γούστα στα κοκτέιλ
Δεν υπάρχει πιο γευστικό κοκτέιλ από τους γυναικείους χυμούς.
Απόλυτα μεθυστικό. Όπως το να κοιτάς το πρόσωπό της όταν αυτοί βγαίνουν.
.....έχουμε και ίδια γούστα στα κοκτέιλ
Δύο βουναλάκια..Τι είναι αυτό
Ελπίζω για το γυναικείο κοκτέιλ..Ρε α να χαθείτε!
Με κάνατε και δίψασα βραδιάτικα...
Ουστ να μου χαθεις παλιοθυλικο ειπαμε να κανουμε ενα οφφ απο την μαχη και εχεις βαλθει να μας ριξεις παλι στον βουρκο.Καλημέρα σε όλους..
Θεουλη μου, θαυμαστά τα έργα σουΚαλημέρα σε όλους..
Καλημέρα σε όλους.
Ζητήσατε να βάλω δημόσια το τηλέφωνο κι έτσι έγινε.
Επειδή το θέμα ξεφεύγει συχνά, οποιοδήποτε άτομο στείλει ξανά να ζητήσει ελεύθερο σεξ, φωτογραφίες προσώπου, εκπτώσεις κ.ο.κ αυτομάτως θα γίνεται block χωρίς δεύτερη συζήτηση. Για να μην γράφονται μετά κουβέντες του τύπου "δεν παραδίδεται το μήνυμα στην κοπέλα", όποιος ξέρει, ξέρει.
Ευχαριστώ.
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή το θέμα ξεφεύγει συχνά, οποιοδήποτε άτομο στείλει ξανά να ζητήσει ελεύθερο σεξ, φωτογραφίες προσώπου, εκπτώσεις κ.ο.κ αυτομάτως θα γίνεται block χωρίς δεύτερη συζήτηση. Για να μην γράφονται μετά κουβέντες του τύπου "δεν παραδίδεται το μήνυμα στην κοπέλα", όποιος ξέρει, ξέρει.
Ευχαριστώ.
μην δινεις σημασια απλα να τα αγνοεις!!!
η Μαλβινα ειναι γατα ξερει τι να κανει........Οι ανόητοι πιάνουν χώρο στην οθόνη του κινητού, και καθιστά την ανάγνωση των μηνυμάτων πιο χρονοβόρα. Σωστό είναι το μπλοκάρισμα.
Μην το επαναλαμβάνεις. Απλά αγνοείς. Δεν πρόκειται να σταματήσουνΚαλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ.