Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.899
- Πόντοι
- 11.146
....ανοιξε το "λουλουδι", γεματο χυμους κ αρωματα κουκλα μου?!?!Καλημέρα Ροζαλιντα ❤
....ανοιξε το "λουλουδι", γεματο χυμους κ αρωματα κουκλα μου?!?!Καλημέρα Ροζαλιντα ❤
...θα μπορουσε αλλα οχι! Εγω θα εστηνα ολοκληρη σκηνοθεσιαΕσύ την έβγαλες τη φώτο?
Τι έγινε καλέ, ντροπές το πιάσανε το κουλουράκι?, μια χαρά μας έκανε τις ποζεριες του προχθές...Καλή Κυριακή σε όλους..
Καλή Κυριακή σε όλους..
Είναι ντροπαλό το κουλουράκι κατά βάθος μην το βλέπεις έτσι..Τι έγινε καλέ, ντροπές το πιάσανε το κουλουράκι?, μια χαρά μας έκανε τις ποζεριες του προχθές...
Καλή Κυριακή σε όλους..
και εμεις ντροπαλοι ειμαστε!Είναι ντροπαλό το κουλουράκι κατά βάθος μην το βλέπεις έτσι..
Να πως ανοίγει η διάθεση σου το πρωί, καλή σου ημέρα καυλιάραΚαλή Κυριακή σε όλους..
Είναι ντροπαλό το κουλουράκι κατά βάθος μην το βλέπεις έτσι..
Έτσι, κρατάει την τιμή του μέχρι να στεφανωθει, όχι σαν το άλλο από κάτω του που είναι εξωλης και προωλης και λέει λόγια η γειτονιά...Είναι ντροπαλό το κουλουράκι κατά βάθος μην το βλέπεις έτσι..
Δεν θα φάνε από την ντροπή τους!!!!Κι εδώ τα παιδιά ντροπαλά είναι κατά βάθος, μην μας βλέπεις έτσι!
Και το άλλο ντροπαλό είναι, δεν ανοίγεται/ει εύκολα..Έτσι, κρατάει την τιμή του μέχρι να στεφανωθει, όχι σαν το άλλο από κάτω του που είναι εξωλης και προωλης και λέει λόγια η γειτονιά...
Το έχουν αυτό τ' αγριολουλουδα... xxxΚαι το άλλο ντροπαλό είναι, δεν ανοίγεται/ει εύκολα..
Καλή Κυριακή σε όλους..
Ωραιο μουνακι και πολυ ωραια χερια.Καλή Κυριακή σε όλους..
Ο θεός συγχωρεί... Η Μαλβίνα ποτέ!!!!Α να χαθείς αμαρτωλή!
Μας κόλασες μόλις κοινωνήσαμε!
Ο έξω από δω μεταμορφωμένος!Ο θεός συγχωρεί... Η Μαλβίνα ποτέ!!!!