Νέα

Malvina

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DiorPoison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 848K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Μηνύματα
1.165
Κριτικές
34
Like
3.146
Πόντοι
5.355
Χρόνια πολλά σε όλους με όμορφη παρέα..!
IMG_5635.jpeg
Καλημέρα καλή Κυριακή. Έχει καθαρή θάλασσα στο Καβούρι? Κοντινή παραλία πρέπει να μαζεύει κόσμο.
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
5.973
Κριτικές
32
Like
25.760
Πόντοι
8.346
.....χθεσινη συναντηση με τον κοριτσαρο! Αφου οταν την πρωτοσυναντησα πριν απο 1,5 χρονο δεν ειχε αγγελια κ νημα ακομη για να καταθεσω την εμπειρια μου, το κανω τωρα που την ξανασυναντησα.
Εμφανισιακα το κοριτσ' ειναι πανω-κατω οτι βλεπετε στις φωτογραφιες που ανεβαζει, οι οποιες ειναι ακριβεστατες χωρις ιδιατερη επεξεργασια, υψος εκει στο 1.70, ηλικια γυρω στα 24-25, βαρος γυρω στα 60 kg, απο προσωπο πολυ ομορφο- χαρακτηριστικο της σλαβικης καταγωγης της, ματια πρασινα, μαλλι φυσικο ξανθο συνηθως κοντο, σωμα με αριστες αναλογιες χωρις περιττα. Στηθος το εκοψα για Β, στητο με δυο μεγαλες ρωγες που σκληραινουν και ορθωνονται μολις καβλωσει, μουνι μικρο-καθαρο κ στενο οπου αισθανεσαι το καθε εκατοστο, κωλος απιστευτος στρογγυλος κ σηκωμενος (στην θεση του), λευκο καθαρο κ λειο δερμα, προσεγμενα ακρα και απο πλευρας αισθητικων παρεμβασεων εχει μερικα τατοου ομορφα σε διαφορα σημεια του σωματος της και ενα πιρσινγκ-κοσμημα στον αφαλο.
Στα της πραξης τωρα, περαν του οτι η γυναικα γουσταρει το σεξ, θελει να περασει κ αυτη καλα στο ραντεβου και να της μεινει η ευχαριστηση. Δεκτικη στο γλειφομουνι και στο παιξιμο με τα δαχτυλα (αρκει να ξερεις, μην εισαι ουγκ), γουσταρει και σε καθοδηγει κιολας ωστε να ερθει σε οργασμο. Δεκτικη επισης και στα sex toys αλλα προτιμα κ φτιαχνεται περισσοτερο με το απλο γλειψιμο και παιξιμο των χειλιων κ της κλειτοριδας της. Ετσι ακριβως, ξαπλωμενη ανασκελα κ με την ελαχιστη καθοδηγηση της ηρθε σε οργασμο στα προκαταρτικα του ραντεβου μας, τιναζοντας και κανοντας το σωμα της καμπυλη, σφιγγοντας τα ποδια της γυρω απο το κεφαλι μου μεχρι να επανερθει. Ηρθε η σειρα της και ξεκινησε με μια καταπληκτικη πιπα, βαθεια κ υγρη με αρκετο σαλιο, με εναλλαγες απο απαλα κ ερωτικα μεχρι δυνατα κ deep throat, γλειφοντας και φροντιζοντας ολη την περιοχη. Απο στασεις, την ξεκινησα σε cow ωστε να βλεπω την καβλα στο ομορφο προσωπο της, οπου τα πηγε εξαιρετικα με τον σωστο ρυθμο και διαβαζοντας αμεσα στην εικονα κ καβλα που εβγαζα ανταποκρινοταν αναλογα. Σε αυτη στην σταση και ενω παιζω με το στηθος της, μου παιρνει το χερι και βαζει ενα δαχτυλο στο στομα της δειχνοντας μου την καβλα που βρισκεται και οτι γουσταρει κ λιγο αγριαδα, οποτε επραξα αναλογως ριχνοντας σφαλιαριτσες στο κωλαρακι της κ τσιμπωντας τις ρωγες της. Τελος πηρα και ενα μικρο μικρο μαστιγιο που ειχα φερει και κοκκινισα το κωλαρακι της το ομορφο οταν της αλλαξα σταση και την γυρισα στα τεσσερα , οπου η γυναικα ξερει να στηνεται και να σε αναστατωνει με την εικονα που σου δινει. Ετσι τελικα σε αυτη την σταση και με το ρυθμο να αυξομειωνεται ωστε να κρατηθω οσο το δυνατον περισσοτερο, τελειωσα μεσα της. Να επαναλαβω οτι σε ολη την πραξη θελει να ειναι συνεχως καβλωμενη, να χυνει και παιζει συνεχως με το στηθος κ περισσοτερο με την κλειτοριδα της (αλλη καβλωτικη εικονα αυτη).
Απο αρνητικα στο ραντεβου, μονο ενα, οταν την επαιρνα στα τεσσερα επιασα το μαλλι της και της τραβηξα το κεφαλι πανω, μου ψιλοεκοψε την καβλα οταν σταματησε για να μου δειξει πως θελει να της κρατησω-τραβηξω το μαλλι, οποτε και σταματησα να ασχολουμαι με το μαλλι και συνεχισα με τα υπολοιπα.
Στα της επικοινωνιας τελος, η γυναικα ειναι εξυπνη,καλλιεργημενη και πολυ εξωστρεφης χαρακτηρας που θα σε παρασυρει αθελα της σε ομορφες συζητησεις (δν ξεφευγει ομως και εχει στο μυαλο της την ευχαριστηση του πελατη κ τον λογο του ραντεβου).

Αυτα απο μενα μαγκες, η κυρια ηταν κ ειναι μια γυναικα που ξερει να ευχαριστησει εναν ανδρα κ να του βγαλει ομορφα γουστα κ καβλες.
@DiorPoison σ'ευχαριστω για την καβλα που μου χαρισες.
:smitten:

mast.jpg

....το παιχνιδακι που κοκκινισε το κωλαρακι της, sorry απο τον επομενο μαγκα που του πηγε με μερικα σημαδια :hi:
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom