Νέα

Μαλακία για εσένα: Eρεθιστικά λόγια για εσάς αγαπητές γυναίκες του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Όταν ακούτε από άντρα:Θα τραβούσα μαλακία για χάρη σου τί σκέφτεστε:

• Πολύ άντρας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ερωτικός τύπος

• Ρομαντικός

• Σεξομανής

• Τι μαλάκας

• Δεν ξέρω δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δηλαδή αν δεις μία στο δρόμο ας είναι και τσαχπινούλα και της πεις: τι μουνί είσαι εσύ μάνα μου,υπάρχει περίπτωση να κολακευτεί;;;; :think:
Y.Γ.Εγώ πίστευα ότι μόνο στις επαγγελματίες γίνονται δεκτά αυτά!!! :headbang: :headbang:
Η φαινομενικα τσαχπινουλα στο δρομο μπορει να σου πει ενα 'αντε ρε μαλακα και γαμησου' αλλα θα κολακευτει...δεν υαρχει κανεις που να μην του αρεσει να αρεσει...βεβαια,αν συνεχισεις το 'καμακι' με καφριλες και δεν σεβαστεις το 'οχι' της τοτε η αρχικη κολακεια θα αρχισει να γινεται πραγματικη ενοχληση...
  Η επαγγελματιας δεν θα σου πει τιποτα σε ενα τετοιο σχολιο,αλλα θα κολακευτει ισως πολυ λιγοτερο απο τη μη επαγγελματια..για τον απλουστατο λογο οτι θα χει βαρεθει να ακουει τετοιου ειδους σχολια! :2funny:  

Θες να κανεις τη διαφορα?Πες κατι προστυχο αν το νοιωθεις σε μια στο δρομο η μια φιλη και κατι ρομαντιμο σε μια επαγγελματια...δεν χανεις και τιποτα!! ;)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εμείς από την άλλη είμαστε λογικά πλάσμα όπως και να μας την πέσετε δεν λέμε όχι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]....αν εξαιρεσεις το Freddie που εγινε ουρανιο τοξο!!!
τοτε  :thumbsup:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εμείς από την άλλη είμαστε λογικά πλάσμα όπως και να μας την πέσετε δεν λέμε όχι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
....αν εξαιρεσεις το Freddie που εγινε ουρανιο τοξο!!!
τοτε   :thumbsup:
Να, καπως σαν το πινακα του αβαταρ σου εγινα Κριστυ :2funny: :2funny:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η φαινομενικα τσαχπινουλα στο δρομο μπορει να σου πει ενα 'αντε ρε μαλακα και γαμησου' αλλα θα κολακευτει...δεν υαρχει κανεις που να μην του αρεσει να αρεσει...βεβαια,αν συνεχισεις το 'καμακι' με καφριλες και δεν σεβαστεις το 'οχι' της τοτε η αρχικη κολακεια θα αρχισει να γινεται πραγματικη ενοχληση...
  Η επαγγελματιας δεν θα σου πει τιποτα σε ενα τετοιο σχολιο,αλλα θα κολακευτει ισως πολυ λιγοτερο απο τη μη επαγγελματια..για τον απλουστατο λογο οτι θα χει βαρεθει να ακουει τετοιου ειδους σχολια! :2funny:  

Θες να κανεις τη διαφορα?Πες κατι προστυχο αν το νοιωθεις σε μια στο δρομο η μια φιλη και κατι ρομαντιμο σε μια επαγγελματια...δεν χανεις και τιποτα!! ;)
Φίλε freddie krueger πρέπει να κουβαλάς πολλές σεξοεμπειρίες,ότι και να πεις γράφεις!!!! :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ο Φρεντι ειναι χρονια μαχητης της ηδονης!!! :rockon: :rockon: :rockon:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φίλε freddie krueger πρέπει να κουβαλάς πολλές σεξοεμπειρίες,ότι και να πεις γράφεις!!!! :rockon:
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω,αλλα δεν κουβαλαω πολλες σεξοεμπειριες που λες κι εσυ...επισης εχω φαει πολλες χυλοπιτες!...Στα λογια βασικα ολα ειναι ευκολα...οι πραξεις ειναι που ξεχωριζουν τους αληθινους μαγκες...

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω,αλλα δεν κουβαλαω πολλες σεξοεμπειριες που λες κι εσυ...επισης εχω φαει πολλες χυλοπιτες!...Στα λογια βασικα ολα ειναι ευκολα...οι πραξεις ειναι που ξεχωριζουν τους αληθινους μαγκες...
Α συνάδερφος και εσύ,πες το ντε και κομπλάρω!!!! :grin:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πραγματικά με έστειλαν πάλι οι αθεόφοβες!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ.Ισοψηφία το Μαλάκας με το Ερωτικός!!! :huh: :huh:
Υ.Γ.2Παρηγοριά το Ερωτικός δεν προηγείτε!!! :grin:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το ζήτησα ευγενικά.Λες να μην αρκεί!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Ξέρεις καμία από εδώ μέσα προσωπικά(όχι απαραίτητα όνομα ναι ή όχι);;; :think:
Ειπαμε...στο εξης ξεχναμε τις ευγενειες! :2funny: Επρεπε να τους υποσχεθεις και οτι θα τραβηξεις μια μαλακια για παρτη τους! :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι,δεν ξερω καποια προσωπικα για να απαντησω και στην αλλη σου ερωτηση!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ ψήφισα ρομαντικός

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδή αν δεις μία στο δρόμο ας είναι και τσαχπινούλα και της πεις: τι μουνί είσαι εσύ μάνα μου,υπάρχει περίπτωση να κολακευτεί;;;; :think:
Y.Γ.Εγώ πίστευα ότι μόνο στις επαγγελματίες γίνονται δεκτά αυτά!!! :headbang: :headbang:

εγω παντως θα γελασω παρα πολυ και μπορει να πιαω και κουβεντα :2funny:

καινουργιε παιζει ρολο για τα παντα ο τροπος που το λες.....αν στο λεει ο αλλος σαν ξελιγωμενος τοτε απλα αδιαφορεις υποθετω....αν στο λεει ο αλλος τσαχπινικα με χιουμοριστικη διαθεση ειναι αλλη φαση....αν στο λεει και το ματι του γυαλιζει τοτε κοβεις λασπη και πας τοιχο τοιχο :P :P

εμενα οι απαντησεις παντως δε μα καλυπτουν :( :(
αν μου το ελεγε στο αυτι σε κανεναν δημοσιο χωρο τοτε επαιξε με την τυχη του :2funny: αν μου το λεγε σαν αυνανας με αποχαυνωμενο υφος δε νομιζω να με επηρρεαζε :P :P

γενικα παντως επειδη μου εχει τυχει μου αρεσει πολυ σαν κινηση.... :P

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ ψήφισα ρομαντικός
Στο έχω ξαναπεί. Είσαι πολύ μπροστά.

ftd-red-roses.jpg