Νέα

Μαλακία για εσένα: Eρεθιστικά λόγια για εσάς αγαπητές γυναίκες του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Όταν ακούτε από άντρα:Θα τραβούσα μαλακία για χάρη σου τί σκέφτεστε:

• Πολύ άντρας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ερωτικός τύπος

• Ρομαντικός

• Σεξομανής

• Τι μαλάκας

• Δεν ξέρω δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μπορει να προστεθει στις πιθανες απαντησεις και το "καυλαρης και εκφυλος"???? για να το ψηφισω :2funny:
Εντάξει άμα είναι να γράφω μέχρι αύριο βρίσκω άλλα 5-10 να γράψω ακόμα!!!! :grin:
Το Σεξομανής τα καλύπτει τα δύο επίθετα που ανέφερες κατά την ταπεινή μου γνώμη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όποιος γουστάρει συνέχεια σεξ (ο σεξομανής δλδ) δεν είναι απαραίτητα καβλιάρης ρε!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εντάξει άμα είναι να γράφω μέχρι αύριο βρίσκω άλλα 5-10 να γράψω ακόμα!!!! :grin:
Το Σεξομανής τα καλύπτει τα δύο επίθετα που ανέφερες κατά την ταπεινή μου γνώμη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

οχι....εμενα με προσβαλλει το σεξομανης προσωπικα :P δε μαρεσει σαν ορος....σεξομανης ειναι και το λιγουρι που εχει να δει τρυπουλα απο το θανατο του λαζαρου....σεξομανεις ειναι και κατι ραμολια που την εχουν δει τζοβενα....ειναι πολλες οι ερμηνειες :P δε θα μαρεσει ο αντρας μου να ειναι σεξομανης

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ναι βρε να μπει και ο (ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗΣ) :headbang:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
οχι....εμενα με προσβαλλει το σεξομανης προσωπικα :P δε μαρεσει σαν ορος....σεξομανης ειναι και το λιγουρι που εχει να δει τρυπουλα απο το θανατο του λαζαρου....σεξομανεις ειναι και κατι ραμολια που την εχουν δει τζοβενα....ειναι πολλες οι ερμηνειες :P δε θα μαρεσει ο αντρας μου να ειναι σεξομανης
Ναι αλλά τα συνοψίζει και αυτά που ανέφερες παραπάνω!!! :grin:
Τελοσπάντων επειδή σε γυναίκα δεν μπορώ να επιβληθώ με τίποτα λόγω γλώσσας(η δικιά σας πάει πάντα ροδάνι και ποτέ δεν σταματά) ζητώ κατανόηση για την παράληψη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αλλά τα συνοψίζει και αυτά που ανέφερες παραπάνω!!! :grin:
Τελοσπάντων επειδή σε γυναίκα δεν μπορώ να επιβληθώ με τίποτα λόγω γλώσσας(η δικιά σας πάει πάντα ροδάνι και ποτέ δεν σταματά) ζητώ κατανόηση για την παράληψη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ζητας καταννοηση αλλα δε βλεπω να αλλαζει η καταστασηηηηηη
χαχαχααχαχα

ροδανι παει το χερι μου....η γλωσσα μου ασε καλυτερα δε θες να σε πετυχει πουθενα θα τρεχεις :2funny:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
:dancing:
Με αυτά που μάθαμε απόψε, δε θα ξαναφάμε χυλόπιτες ποτέ. :rockon:
(χαχα, θα φάμε πολύ ξύλο) :2funny:
Ξύλο ναι χιλόπυτες όχι,αν έχεις συγγενείς ή καρδιακούς φίλους γιατρούς αξίζεις το κόπο!!! :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:dancing:
Με αυτά που μάθαμε απόψε, δε θα ξαναφάμε χυλόπιτες ποτέ. :rockon:
(χαχα, θα φάμε πολύ ξύλο) :2funny:

Χυλόπιτες θα ξαναφάτε, αλλά όσες δε σας δώσουν ξύλο γι'αυτή την ατάκα θα αξίζουν τον κόπο ;)

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι ρε! Η γκέι τσόντα δεν είναι "κάτι διαφορετικό"!!
Σε εμπιστεύομαι,φρόντισε να λες αλήθεια και να μην αντικρύσουν τίποτα σοκαριστικό τα παιδικά αθώα μου ματάκια!!! 0:) :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χυλόπιτες θα ξαναφάτε, αλλά όσες δε σας δώσουν ξύλο γι'αυτή την ατάκα θα αξίζουν τον κόπο ;)
Αυτά είναι. Όσες δεν πέφτουν με τη μαλακία για πάρτη τους, θα τους δείχνω την τσόντα με τους πτεροδάκτυλους που έβαλες. Πωπω, ποιος με πιάνει τώρα!!! Θα κάψω καρδιές.  :idiot: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom