mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Όχι ελληνικά φόρουμ ε; Πες μου ότι είναι ελληνικά μπας και αποκτήσω ελπίδες γι' αυτή την κενονία!
εχει ΚΑΙ στα ελληνικα ;) υπαρχει ελπιδα....ειμαστε λιγοι και καλοι
Όχι ελληνικά φόρουμ ε; Πες μου ότι είναι ελληνικά μπας και αποκτήσω ελπίδες γι' αυτή την κενονία!
Σε λατρεύωmoyNINJA ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;; Τι λουλούδια και κεριά, είπαμε πώς είναι ο ρομαντικός ο άντρας
Εντάξει άμα είναι να γράφω μέχρι αύριο βρίσκω άλλα 5-10 να γράψω ακόμα!!!!Μπορει να προστεθει στις πιθανες απαντησεις και το "καυλαρης και εκφυλος"???? για να το ψηφισω
Εντάξει άμα είναι να γράφω μέχρι αύριο βρίσκω άλλα 5-10 να γράψω ακόμα!!!!
Το Σεξομανής τα καλύπτει τα δύο επίθετα που ανέφερες κατά την ταπεινή μου γνώμη!!!
Ναι αλλά τα συνοψίζει και αυτά που ανέφερες παραπάνω!!!οχι....εμενα με προσβαλλει το σεξομανης προσωπικα δε μαρεσει σαν ορος....σεξομανης ειναι και το λιγουρι που εχει να δει τρυπουλα απο το θανατο του λαζαρου....σεξομανεις ειναι και κατι ραμολια που την εχουν δει τζοβενα....ειναι πολλες οι ερμηνειες δε θα μαρεσει ο αντρας μου να ειναι σεξομανης
Πάλι τσόντα δεν μπορώ άλλο μπούχτησα!!!!Πωωωωωωωωωωωω κάτι τέτοια μου κάνεις και είναι και ώρα δύσκολη...
Ναι αλλά τα συνοψίζει και αυτά που ανέφερες παραπάνω!!!
Τελοσπάντων επειδή σε γυναίκα δεν μπορώ να επιβληθώ με τίποτα λόγω γλώσσας(η δικιά σας πάει πάντα ροδάνι και ποτέ δεν σταματά) ζητώ κατανόηση για την παράληψη!!!!
Πωωωωωωωωωωωω κάτι τέτοια μου κάνεις και είναι και ώρα δύσκολη...
Δάσκααααλλλεεεεεε!!!!!Ναι, όλες τρελαίνονται για τέτοια
Πάλι τσόντα δεν μπορώ άλλο μπούχτησα!!!!
Άμα είναι gay τσόντα την έβαψες!!!!Πήγαινε εδώ να αλλάξεις παραστάσεις άμα έχεις μπουχτίσει και θες κάτι διαφορετικό!
Δάσκααααλλλεεεεεε!!!!!
Άμα είναι gay τσόντα την έβαψες!!!!
Ξύλο ναι χιλόπυτες όχι,αν έχεις συγγενείς ή καρδιακούς φίλους γιατρούς αξίζεις το κόπο!!!
Με αυτά που μάθαμε απόψε, δε θα ξαναφάμε χυλόπιτες ποτέ.
(χαχα, θα φάμε πολύ ξύλο)
Με αυτά που μάθαμε απόψε, δε θα ξαναφάμε χυλόπιτες ποτέ.
(χαχα, θα φάμε πολύ ξύλο)
Σε εμπιστεύομαι,φρόντισε να λες αλήθεια και να μην αντικρύσουν τίποτα σοκαριστικό τα παιδικά αθώα μου ματάκια!!! 0Δεν είναι ρε! Η γκέι τσόντα δεν είναι "κάτι διαφορετικό"!!
Αυτά είναι. Όσες δεν πέφτουν με τη μαλακία για πάρτη τους, θα τους δείχνω την τσόντα με τους πτεροδάκτυλους που έβαλες. Πωπω, ποιος με πιάνει τώρα!!! Θα κάψω καρδιές.Χυλόπιτες θα ξαναφάτε, αλλά όσες δε σας δώσουν ξύλο γι'αυτή την ατάκα θα αξίζουν τον κόπο ;)