Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.294
- Πόντοι
- 12.056
οι φαντασιωσεις ειναι μερος της ερωτικης μας ζωης ακομα και αν αφορουν τον κολλητο ή την κολλητη μας ;)
Δεν μου τα ειχες πει αυτα καλη μου Φιλη...
οι φαντασιωσεις ειναι μερος της ερωτικης μας ζωης ακομα και αν αφορουν τον κολλητο ή την κολλητη μας ;)
Ναι, αυτό το "οι γυναίκες τον αυνανισμό τον έχουν για όταν μένουν καιρό χωρίς άντρα" δεν ξέρω από πού βγήκε...
Δεν μου τα ειχες πει αυτα καλη μου Φιλη...
όσο και να χτυπάς το κεφάλι σου εγώ ψήφησα γιατί δεν έβαλες ούτε την επιλογή για εμφάνιση των αποτελεσμάτωνΟι άντρες του site παρακαλώ απλά αναφέρετε την γνώμη σας χωρίς όμως να ψηφίσετε.
Προσωπικά δεν έχω λόγια!!!!
Εδώ και καιρό μαλακίζονται, εσύ μπορεί να μην το έχεις πάρει χαμπάρι
Πες μου οτι εχετε και κατουροκαυλες να με γονατισεις...
Μην ανησυχείς καθόλου. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Στην αρχή θα συνεργαστούμε (μπλε βέλη).
Στην πρώτη φάση, θα επιτεθούμε με τη μαλακία, από τα βόρεια προς τα νότια, σε μία προσπάθεια να τις στριμώξουμε όλες στην έρημο. Ανατολικότερα δεν πάνε γιατί 1)υπάρχουν μικροψώληδες και 2)δεν έχει νερό.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα μας πάρει να τις γαμήσουμε όλες αυτές που θα υποκύψουν στη γοητεία μας. Θέλει δουλειά, πίστη, υπομονή και επιμονή. Όσες επιχειρήσουν να το σκάσουν προς τα δυτικά για βοήθεια (κόκκινα βέλη), θα έχουν να κάνουν με την τσόντα των πτεροδάκτυλων (που έχεις καταλάβει τη ζημιά μπορεί να προκαλέσει ).
Είναι παγίδα.
Δεν έχουν που να πάνε.
Η νίκη είναι δική μας.
over
http://[URL unfurl="true"]www.warchat.org/pictures/turko-italian_war_1912_map.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Είμαστε οι νέοι γκομενοκατακτητές!!!!!! ;D
Υ.Γ.Φρόντισε να κρατήσεις την μαγική συνταγή μυστική!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Όντως παράλειψη!!! :oόσο και να χτυπάς το κεφάλι σου εγώ ψήφησα γιατί δεν έβαλες ούτε την επιλογή για εμφάνιση των αποτελεσμάτων
Όντως παράλειψη!!! :o
Υ.Γ.Μάλλον πηδήχτηκε η ψηφοφορία αλλά έστω και τώρα το διόρθωσα!!!
Θες και εσύ ;;εμ βεβαια.....μονο το δικο μου χατηρι δεν κανεις
Θες και εσύ ;;
Δευτέρα στις 11 ευκαιρώ!!!
Υπομονή το καλό το πράγμα αργεί να γίνει!!!!θα περιμενω τη σειρα μου τι να κανω
Δηλαδή αν δεις μία στο δρόμο ας είναι και τσαχπινούλα και της πεις: τι μουνί είσαι εσύ μάνα μου,υπάρχει περίπτωση να κολακευτεί;;;;
Y.Γ.Εγώ πίστευα ότι μόνο στις επαγγελματίες γίνονται δεκτά αυτά!!!
εγο θα προτιμουσσα τιν δοσιλογι,δεν με καλυπτουν οι επιλογες για να ψηφισω
θα σκεφτομουν οτι ειναι καφρος κ αγενεστατος (οπως κ εχω σκεφτει σε κατι παρομοια σχολια.. τι εισαι συ μαναρι μου κ κατι τετοια χαχαχαχα ) κ δεν θα του εδινα καμια σημασια
φυσικα μια χαρα θα μου αρεσε που θα αρεσα.. *P
δεν με καλυπτουν οι επιλογες για να ψηφισω
θα σκεφτομουν οτι ειναι καφρος κ αγενεστατος (οπως κ εχω σκεφτει σε κατι παρομοια σχολια.. τι εισαι συ μαναρι μου κ κατι τετοια χαχαχαχα ) κ δεν θα του εδινα καμια σημασια
φυσικα μια χαρα θα μου αρεσε που θα αρεσα.. *P
.
καλυτερα παντως να εκφραζεσαι σε αγνωστες τουλαχιστον, με ευγενικο τροπο..
χαχα χα
γεια σου χρυσο μου