Νέα

Μαλακία για εσένα: Eρεθιστικά λόγια για εσάς αγαπητές γυναίκες του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Όταν ακούτε από άντρα:Θα τραβούσα μαλακία για χάρη σου τί σκέφτεστε:

• Πολύ άντρας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ερωτικός τύπος

• Ρομαντικός

• Σεξομανής

• Τι μαλάκας

• Δεν ξέρω δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι, αυτό το "οι γυναίκες τον αυνανισμό τον έχουν για όταν μένουν καιρό χωρίς άντρα" δεν ξέρω από πού βγήκε...  :huh:

απο την κατηγορια ανθρωπων που θεωρουν οτι ενας αντρας οταν εχει σχεση δεν κανει να αυνανιζεται :P :P

Δεν μου τα ειχες πει αυτα καλη μου Φιλη... :rolleyes: :rolleyes: :P

στα λεω τωρα αμεεεεε :P :P κολλητουλη :boobies: :boobies: :boobies:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οι άντρες του site παρακαλώ απλά αναφέρετε την γνώμη σας χωρίς όμως να ψηφίσετε.
Προσωπικά δεν έχω λόγια!!!! :headbang: :headbang:
όσο και να χτυπάς το κεφάλι σου εγώ ψήφησα γιατί δεν έβαλες ούτε την επιλογή για εμφάνιση των αποτελεσμάτων

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε......?
Ξαφνικα ολες οι γκομενες...μαλακιζοντε..!!!
:jerking: :jerking: :jerking:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εδώ και καιρό μαλακίζονται, εσύ μπορεί να μην το έχεις πάρει χαμπάρι

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μην ανησυχείς καθόλου. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Στην αρχή θα συνεργαστούμε (μπλε βέλη).
Στην πρώτη φάση, θα επιτεθούμε με τη μαλακία, από τα βόρεια προς τα νότια, σε μία προσπάθεια να τις στριμώξουμε όλες στην έρημο. Ανατολικότερα δεν πάνε γιατί 1)υπάρχουν μικροψώληδες και 2)δεν έχει νερό.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα μας πάρει να τις γαμήσουμε όλες αυτές που θα υποκύψουν στη γοητεία μας. Θέλει δουλειά, πίστη, υπομονή και επιμονή. Όσες επιχειρήσουν να το σκάσουν προς τα δυτικά για βοήθεια (κόκκινα βέλη), θα έχουν να κάνουν με την τσόντα των πτεροδάκτυλων (που έχεις καταλάβει τη ζημιά μπορεί να προκαλέσει :grin:).
Είναι παγίδα.
Δεν έχουν που να πάνε.
Η νίκη είναι δική μας.
over

http://[URL unfurl="true"]www.warchat.org/pictures/turko-italian_war_1912_map.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Είμαστε οι νέοι γκομενοκατακτητές!!!!!! ;D
Υ.Γ.Φρόντισε να κρατήσεις την μαγική συνταγή μυστική!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
όσο και να χτυπάς το κεφάλι σου εγώ ψήφησα γιατί δεν έβαλες ούτε την επιλογή για εμφάνιση των αποτελεσμάτων
Όντως παράλειψη!!! :o
Υ.Γ.Μάλλον πηδήχτηκε η ψηφοφορία αλλά έστω και τώρα το διόρθωσα!!! :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δηλαδή αν δεις μία στο δρόμο ας είναι και τσαχπινούλα και της πεις: τι μουνί είσαι εσύ μάνα μου,υπάρχει περίπτωση να κολακευτεί;;;; :think:
Y.Γ.Εγώ πίστευα ότι μόνο στις επαγγελματίες γίνονται δεκτά αυτά!!! :headbang: :headbang:

κοιτα.. πως να στο πω τωρα....

θα κολακευτει! :P :P νομιζω οτιδηποτε κ να κανεις ή πεις σε μια γυναικα ωστε να εκφρασεις τον θαυμασμο σου ( κ οχι μονο) γι αυτην θα της αρεσει
αλλο που μαλλον, θα ξυνισει κ θα σε θεωρησει εναν αγνωστο χυδαιοτατο τυπο.. κ σε εξτριμ κατασταση μπορει να σου φερει τσαντα στο κεφαλι

αυτα δεν αναιρουν το γεγονος οτι θα της ανεβασεις την ματαιοδοξια της κ αλλο...
καλυτερα παντως να εκφραζεσαι σε αγνωστες τουλαχιστον, με ευγενικο τροπο.. θα το εκτιμησουν πολυ περισσοτερο

οσον αφορα στο γκαλοπακι..

δεν με καλυπτουν οι επιλογες για να ψηφισω
θα σκεφτομουν οτι ειναι καφρος κ αγενεστατος (οπως κ εχω σκεφτει σε κατι παρομοια σχολια.. τι εισαι συ μαναρι μου κ κατι τετοια χαχαχαχα  ) κ δεν θα του εδινα καμια σημασια

φυσικα μια χαρα θα μου αρεσε που θα αρεσα..   *P

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα σκεφτομουν οτι ειναι καφρος κ αγενεστατος (οπως κ εχω σκεφτει σε κατι παρομοια σχολια.. τι εισαι συ μαναρι μου κ κατι τετοια χαχαχαχα  ) κ δεν θα του εδινα καμια σημασια

φυσικα μια χαρα θα μου αρεσε που θα αρεσα..   *P
εγο θα προτιμουσσα τιν δοσιλογι,
να με βλεπι σα κοτο

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

φυσικα μια χαρα θα μου αρεσε που θα αρεσα..   *P

Γειά σου μανάρι....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εννεοιται πως οτι σχολιο κι αν μας κανετε μας αρεσει και μας ανεβαζει την αυτοπεποιθηση αλλα το συγκεκριμενο ειναι λιγο ηλιθιο γιατι ουτως ή αλλως τραβατε μαλακια με το παραμικρο ποθ τα ανυψωσει το ανηθικο σας ποσο μαλλον με μια γυναικα που ειναι του γουστου σας και οσο να 'ναι σας φτιαχνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom