Είναι η συνηθισμένη ατάκα μεταξύ φίλων όταν είμαστε έτοιμη να μοιραστούμε τη χθεσινή απείρου κάλλους εμπειρία μας κατά τη διάρκεια του σεξ.
Ουσιαστικά το θέμα αυτό αναφέρετε σε ότι αστείο και περίεργο έχουμε βιώσει στο σεξ με τη βοήθεια πολλές φορές και του νόμου του Θείου Μέρφυ. Είναι όλες εκείνες οι στιγμές που είπαμε ‘’Ε..δεν το πιστεύω..’’ και μετά γελάσαμε μέχρι δακρύων…
Κάνοντας λοιπόν την αρχή…
Είμαι στο σπίτι των γονιών μου..Τότε λόγω έλλειψης χρημάτων , το ξενοδοχείο ήταν δυστυχώς μια απρόσιτη λύση..Η χρήση του προσωπικού μου δωματίου ήταν πάντα η τελική κατάληξη….
Και ενώ την έχω στα τέσσερα (πιτσιρικάς τότε..η κάβλα βάραγε κόκκινο μονίμως..) και ουσιαστικά παίρνω φόρα με τον τότε στόχο να την ξεμουνιάσω….Το κρεβάτι σπάει και γίνεται ένας σωρός από τάβλες…Γέλια και από τους δυο ακολουθούν και πραγματικά είναι αδύνατο να το πιστέψω τι έχει συμβεί
…Και σαν μην έφτανε αυτό…Η αγαπημένη μητέρα εισχωρεί ανενόχλητη σύροντας την πόρτα του δωματίου χωρίς καν να χτυπήσει(η πόρτα συρόμενη άνευ κλειδαριάς)…www.mysmiley.net]
[/url]
Η συνέχεια αποκαλυπτική…Η μητέρα μου να λέει στον πατέρα μου
‘’Είδες Δημήτρη τι έχει κάνει το σπίτι ο γιο σου (εννοούσε μπουρδέλο)’’και να θέλει με χαρά να με
,εγώ να προσπαθώ απεγνωσμένα να κρύψω τα αρχίδια μου και η τότε ερωμένη να έχει πάρει χρώμα τιρκουάζ από την ξεφτίλα www.mysmiley.net]
[/url] και να μην μπορεί να βρει με τίποτα το μικρό της κιλότινη.. Ο δε πατήρ αμίλητος αλλά η στάση του σώματος του να υποδηλώνει ξεκάθαρα τη σκέψη του (Μπράβο αγόρι μου..ετσιιιι..ωραίο μουνάκι κάρφωσες..είναι τελικά στο DNA μας
)…
Την επομένη όπως ήταν αναμενόμενο πάω στο κολλητό μου..Καθόμαστε για καφέ..’’Μαλακά δεν θα πιστέψεις τι έπαθα…’’www.mysmiley.net] [/url]
Ουσιαστικά το θέμα αυτό αναφέρετε σε ότι αστείο και περίεργο έχουμε βιώσει στο σεξ με τη βοήθεια πολλές φορές και του νόμου του Θείου Μέρφυ. Είναι όλες εκείνες οι στιγμές που είπαμε ‘’Ε..δεν το πιστεύω..’’ και μετά γελάσαμε μέχρι δακρύων…
Κάνοντας λοιπόν την αρχή…
Είμαι στο σπίτι των γονιών μου..Τότε λόγω έλλειψης χρημάτων , το ξενοδοχείο ήταν δυστυχώς μια απρόσιτη λύση..Η χρήση του προσωπικού μου δωματίου ήταν πάντα η τελική κατάληξη….
Και ενώ την έχω στα τέσσερα (πιτσιρικάς τότε..η κάβλα βάραγε κόκκινο μονίμως..) και ουσιαστικά παίρνω φόρα με τον τότε στόχο να την ξεμουνιάσω….Το κρεβάτι σπάει και γίνεται ένας σωρός από τάβλες…Γέλια και από τους δυο ακολουθούν και πραγματικά είναι αδύνατο να το πιστέψω τι έχει συμβεί
Η συνέχεια αποκαλυπτική…Η μητέρα μου να λέει στον πατέρα μου
Την επομένη όπως ήταν αναμενόμενο πάω στο κολλητό μου..Καθόμαστε για καφέ..’’Μαλακά δεν θα πιστέψεις τι έπαθα…’’www.mysmiley.net] [/url]