Νέα

Μαλάκα δεν θα πιστέψεις τι έπαθα…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Είναι η συνηθισμένη ατάκα μεταξύ φίλων όταν είμαστε έτοιμη να μοιραστούμε τη χθεσινή απείρου κάλλους εμπειρία μας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ουσιαστικά το θέμα αυτό αναφέρετε σε ότι αστείο και περίεργο έχουμε βιώσει στο σεξ με τη βοήθεια πολλές φορές και του νόμου του Θείου Μέρφυ. Είναι όλες εκείνες  οι στιγμές που είπαμε ‘’Ε..δεν το πιστεύω..’’ και μετά γελάσαμε μέχρι δακρύων…

Κάνοντας λοιπόν την αρχή…

Είμαι στο σπίτι των γονιών μου..Τότε λόγω έλλειψης  χρημάτων , το ξενοδοχείο ήταν δυστυχώς μια απρόσιτη λύση..Η χρήση του  προσωπικού μου δωματίου ήταν πάντα η τελική κατάληξη….

Και ενώ την έχω στα τέσσερα (πιτσιρικάς τότε..η κάβλα βάραγε κόκκινο μονίμως..) και ουσιαστικά παίρνω  φόρα  με τον τότε στόχο να την ξεμουνιάσω….Το κρεβάτι σπάει και γίνεται ένας σωρός από τάβλες…Γέλια  :2funny: και από τους δυο ακολουθούν και πραγματικά είναι αδύνατο να το πιστέψω τι έχει συμβεί
oops-0030.gif
…Και σαν μην έφτανε αυτό…Η αγαπημένη μητέρα εισχωρεί ανενόχλητη σύροντας την πόρτα του δωματίου χωρίς καν να χτυπήσει(η πόρτα συρόμενη άνευ κλειδαριάς)…www.mysmiley.net] [/url]

Η συνέχεια αποκαλυπτική…Η μητέρα μου να λέει στον πατέρα μου
flame-010.gif
‘’Είδες Δημήτρη τι έχει κάνει το σπίτι ο γιο σου (εννοούσε μπουρδέλο)’’και να θέλει με χαρά να με
hung-037.gif
,εγώ να προσπαθώ απεγνωσμένα να κρύψω τα αρχίδια μου και η τότε ερωμένη να έχει πάρει χρώμα τιρκουάζ από την ξεφτίλα www.mysmiley.net] [/url] και να μην μπορεί να βρει με τίποτα το μικρό της κιλότινη.. Ο δε πατήρ αμίλητος αλλά η στάση του σώματος του να υποδηλώνει ξεκάθαρα τη σκέψη του (Μπράβο αγόρι μου..ετσιιιι..ωραίο μουνάκι κάρφωσες..είναι τελικά στο DNA μας
respect-013.gif
)… :grin:

Την επομένη όπως ήταν αναμενόμενο πάω στο κολλητό μου..Καθόμαστε για καφέ..’’Μαλακά δεν θα πιστέψεις τι έπαθα…’’www.mysmiley.net] [/url]

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
με εκανες και γελασα ρε φιλε.αλλα το καλυτερο ειναι με τους πατεραδες που παντα ειναι περηφανοι για τους γιους τους οταν γαμανε.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
με εκανες και γελασα ρε φιλε.αλλα το καλυτερο ειναι με τους πατεραδες που παντα ειναι περηφανοι για τους γιους τους οταν γαμανε.

Αυτό να λέγετε..Οι επιβήτορες γεννιούνται μόνο από το δικό μας σόϊ.. :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το καλυτερο ειναι με τους πατεραδες που παντα ειναι περηφανοι για τους γιους τους οταν γαμανε.

ΝΑΙ!
Ενώ όταν μάθουν πως γαμιέται η κόρη τους (και πολύ περισσότερο η γυναίκα τους, ενώ κι αυτοί ξενογαμάνε από δω κι από κει)... τρελλαίνονται !!!

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
εσυ μαζι μας εισαι η με τους αλλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
οπως λεει ο λαος ολες ειναι ποτανες εκτος απο μαμα,γυναικα και κορη.....

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
λεω και εγω εργενης και μας λεει τετοια κουφα; :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γαμω τα σκηνικα  :dancing:
Να 'σαι καλα ρε AssFiller με κανες και γελασα!  :2funny:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Άλλο ένα…

Με άλλη γκόμενα στο σπίτι της αμαρτίας (έτσι το είχα καταντήσει..) :grin:..Συγγενείς στο σπίτι..Ημέρα τραπεζώματος..Έχω αποφασίσει να μην φάω με τους συγγενείς και έχει έρθει η τότε σχέση για να πάμε ατα..Καλοκαίρι με ελαφρύ φορεματάκι με τιράντες..

Θυμάμαι είχε έρθει από διακοπές και είχαμε να κάνουμε σεξ καμία δεκαριά ημέρες. Ήταν σκέτη καβλα με το φορεματάκι :boobies:...Την ημέρα εκείνη ήταν αδύνατο να κάνω χρήση του γνωστού ‘’κόκκινου’’ δωματίου για ευνόητους λόγους..Οπότε και μου έρχεται η τρελή  ιδέα
thinking-024.gif
…Δεν πάμε ταράτσα..

Την πιάνω από το χέρι και η ερωμένη ανυποψίαστη με ρωτάει ‘’Που πάμε ??’’και εγώ ‘’ταράτσα  αγάπη να κάνω τσιγάρο (όπως λένε και οι Αμερικανοί..’’τσιγάρο my ass’’ ή πιο όμορφα στην ελληνική :αρχίδια τσιγάρο..). ;)

Καθόμαστε σε μια καρέκλα μπαλκονιού (οι παλιές σιδερένιες) που υπήρχε στη ταράτσα..Επειδή μια σε αριθμό κάθετε πάνω μου..Αρπάζω την ευκαιρίας και τη χαϊδεύω..Δεν άργησε πολύ να την τοποθετήσω από πάνω μου και το καβλι μου να συναντήσει το ωραίο μουνί της..Η σκέψη μου εκείνη τη στιγμή ΄΄καλααααα είσαι τεράστιος’’..

Άξαφνα ακούω αμυδρά σιδεριές να πέφτουν…Κοιτώ αριστερά και……στα 20 μέτρα τρελή οικοδομή με αλλοδαπούς και Έλληνες οικοδόμους…Όλοι έχουν σταματήσει έχουν ανάψει τσιγάρο και παρακολουθούν το δωρεάν θέαμα
party-075.GIF
..Η μικρή δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα…

Σαστισμένος συνεχίζω να κοιτω αριστερά..Η μικρή ρωτάει ‘’βαρέθηκες??΄΄ …και εγώ τι να της πω??.Ότι τι δεδομένη στιγμή 25 οικοδόμοι θα πάρουν δουλεία για το σπίτι  :jerking: :jerking:?? ’’όχι αγαπούλα μου…συνέχισε..μου έχεις λείψει τόσοοοο πολύ’’..
hearts-031.gif
:jerking:

Ευτυχώς τελείωσα χωρίς να πάρει χαμπάρι τι πραγματικά γινόταν…Αγιοοοοο

Άλλη μια φάση που κατέληξε με καφέ με τον κολλητό και…..’’Μαλάκα δεν θα πιστέψεις τι έπαθα’’..www.mysmiley.net] [/url]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η' ρισκαρεις πολυ ή πολυ ατυχος εισαι!  :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Προτεινω ολες οι ιστοριες του giasou να μπουν (συγχωνευθουν) σε αυτο εδω το θρεντ........΄ ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
MΙΛΑΜΕ...... ΤΟ ΓΕΛΙΟ ..........

Να 'σαι καλα φιλε που μας εκανες να γελασουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα σας διηγηθω και εγω ενα σκηνικο το οποιο μου ειχε κατσει πριν 7 χρονια περιπου (Τοτε ειχα τελειωσει το λυκειο...) Και επειδη περασα στο πανεπιστημιο ηθελαν οι γονεις μου να κανω και μαζι τους 1 βδομαδα διακοπες... Τεσπα Στα Χανια τωρα...ειχανε κλεισει σε κατι στουντιο (Εξω απο Τα Χανια) . Εκει ηταν μια αρκετα καλοστεκουμενη καθαριστρια??? Καμαριερα? δεν ξερω πως διαολο να την πω...Η οποια καθε πρωι εμπαινε και αλλαζε σεντονια...(Ηταν γυρω στα 37 - 38 απο οσο θυμαμαι αμυδρα) Εκ Ρωσιας η εν λογω μιλφαρα... Απιστευτο βυζακι...λαγνο προσωπακι και ωραιοτατο κωλαρακι...την ειχα προσεξει απο τις αρχες που εσκασα μυτη εκει πως κοιταζε...οπως και εγω αλλωστε κοιταζα το κωλαρακι της καθως εσκυβε να ποτισει τις γλαστρες και μαλλον το ειχε καταλαβει η ρουφιανα...

Μια μερα οι γονεις μου ειχαν κατεβει κατω στην Πολη να ψωνισουν...και εγω μολις ειχα ξυπνησει...(Ειχα και πρωινες) και λογω της Καθαριστριουλας...η οποια ξαφνικα μπηκε μεσα...και με ειδε πανω στο κρεβατι (Νομιζε οτι ειχα φυγει και εγω) με το σωβρακο να εχει παραφουσκωσει...Κοντοσταθηκα λιγο..αυτη μου κανει "Μπορω να καθαρισω???" .....

Ε με τα πολλα...απο εδω απο εκει (Δεν ηθελε και πολυ μιας και η τυπισσα γουσταρε και εμενα αλλα και γενικοτερα την φαση με τους μικρους και ειχε και καυλες οπως και εγω)..βρεθηκαμε στο κρεβατι να την γαμοκοπαω...χωρις να εχει βγαλει τα ρουχα της μονο το σορτσακι ειχε κατεβασει...την πηρα 2 στασεις...θυμαμαι τοτε...Ιεραποστολικο και στα 4...(Καποτες ειχα στο τσαντακι μου παλι καλα λογω καμιας τουριστριας αν καθοτανε) και στο τελος τον εβγαλα εξω και της τα ριξα ολα στην μαπα...ΠΩΩΩΩ.... (Με τον φοβο κιολας μην σκασουν οι γονεις μου) ... Σηκωθηκε πηγε στον νιπτηρα πλυθηκε και γυριζοντας μ σκασε ενα θεικο γλωσοφυλο και την εκανε. Δεν την ξαναγαμησα...αλλα φευγοντας μου ειχε δωσει το τηλεφωνο της αν ξανακατεβαινα Χανια να βρισκομασταν....ακομα την θυμαμαι και ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ.

Ε και μετα το απογευματακι κλασσικα τηλεφωνο στον ΚΟΛΛΗΤΟ  "Καλα μαλακα...δεν θα πιστευεις στα αυτια και στα ματια σου..και μου ελεγες να μην παω και διακοπες με τους γονεις ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ και οτι θα ειναι ξενερωτα...ξερεις τι πιπα μου εκανε η τυπισσα??? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΖΕΣΤΟ ΜΙΛΦΟΜΟΥΝΙΚΟ ΗΤΑΝΕ??? ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ σου λεω..."

χαχαχα ΑΧ ΕΠΟΧΕΣ... 2004!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κρεββάτι έχει χαλάσει και εμένα την ώρα του σεξ...η μεσαία τάβλα ήταν προβληματική και έπρεπε να την καρφώσω για να μην φεύγει...αλλά δεν το είχα κάνει...και έπεσαν όλες κάτω...μαζί και το στρώμα...φανταστείτε κάπως μονόμπαντα και εμείς επάνω...μου λέει η (τότε) δικιά μου:''δεν μας θέλει απόψε''...και εγώ της απαντάω:''τ'ι λες ρε...φυσικά και μας θέλει...'',και πήγα δίπλα στο άλο δωμάτιο...αλλά εντάξει,ήμουν μόνος και δεν είχα δυσάρεστα άλλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom