mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Δεν ξερω φίλε , αυτός μου το είπε
Χώρισαν
Έπρεπε κι αυτός ο δικός σου να παίρνει το ποσοστούλι του....
Σαν το ανέκδοτο με τον ταξιτζή.
Δεν ξερω φίλε , αυτός μου το είπε
Χώρισαν
Για δώσε το λινκ με τις τιμές των συμβολαίων για το σιτάρι ;
Φίλε @kostasasximos86 εύχομαι να σου βγει το bet ...
Υπαρχει μια επενδυση που με 10.000 ευρω αποδιδει 400.000 ευρώ κέρδος μέχρι τον Σεπτεμβριο.
Η επενδυση αυτη λεγεται grains markets.
Αυτη την στιγμη τα soybeans markets εχουνε 1050/a bushel
Αν καποιος παρει τωρα τα 1460/a bushel OTM calls για 4.00 τον Σεπτεμβριο θα αξιζουνε 80 =20 φορες πανω
Οποιος θελει λεπτομερεις μπορει να μου στειλει pm να του πω ακριβως τον τροπο πως να το κανει.
Λεω 10.000 γιατι ειναι το minimum requirement για να ανοιξει καποιος λογαριασμο.
Αγοράζεις call option με strike price 1460 προς 4$ το συμβόλαιο
και
δινεις τιμή underlying 1050$
Πως είσαι σίγουρος ότι το Σεπτεβριο θα καταληξει ΙΤΜ και θα σε πληρώσει? διαφορετικά θα χάσεις το premium 4$
Αγοράζοντας 0.7 delta calls δεν έχει και μεγάλη διαφορά απο το να αγοράζεις το υποκειμενο. Θα μπορούσες δηλ να αγοράσεις το futrure ειδικά αν το delta γινει 1 τοτε ακολουθεί ακριβώς τη διακύμανση του υποκείμενου.Την γνωμη μου θα πω
9 στις 10 φορες αγοραζω 0.70 delta itm calls για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις λεφτα απο otm.
Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου όταν πουλάς far ΟΤΜ και τσιμπας το premium, είναι σαν να πουλάς ασφάλεια όπως δουλευουν οι ασφαλιστικες εταιρίες. Εσύ αγοράζοντας puts και calls αγοράζεις ασφάλεια και συνήθως χρησιμοποιούνται για να ασφαλίσεις αντίθετες θέσεις απο μεγάλη πτώση ή ανοδο.Σπανιοτατα βγαζεις λεφτα με otm γιατι αγοραζεις αποκλειστικα extrinsic value (αερα με λιγα λογια) και μονο αν το asset εχει explosive move και γινουν τα calls σου in the money πληρωνεσαι αδρα.
defined risk δεν έχεις μονο αγοράζοντας puts και calls αλλά και με πολλές αλλες στρατηγικές οπωςΟ δευτερος λογος που πηρα calls ειναι για να εχω defined risk.
Επειδη τα soybeans ειδικα κανουνε πολυ μεγαλες μεταβολες και ειναι ευκολο να σε πεταξει εξω απο το trade με τα διαφορα margins που ισχυουνε προτιμησα για αυτο την αγορα των calls.
να στησουμε ενα χαρτοφυλακιο με τετοιον τροπο που να μας δινει μια αποδοση της ταξης του 5% το ετος με σχετικα χαμηλο ρισκο και με μακροχρονιο οριζοντα
Τυποι το θεμα ειναι κυριως για μακροχρονιες επενδυσεις, να στησουμε ενα χαρτοφυλακιο με τετοιον τροπο που να μας δινει μια αποδοση της ταξης του 5% το ετος με σχετικα χαμηλο ρισκο και με μακροχρονιο οριζοντα
Εσεις μιλατε για στοιχηματα, τα οποια απο την προσωπικη μου εμπειρια σπανια βγαινουν. Εχω παθει και εχω μαθει.
και η επενδυση που ψάχνεις με 5% κερδος και σχετικά χαμηλό ρίσκο ένα στοίχημα είναι. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Κάτι σχετικό με αυτό που ψάχνεις έχει αναφερθεί πιο πίσω, είναι το η αγορά ETF SPY.
Αν θες ακόμη πιο σίγουρο είναι κρατικά ομόλογα με υψηλή βαθμολογία, αλλά και σε αυτά μπορεί να χάεις τα λεφτά σου όπως έγινε με της Ελλάδας
Που ζεις ρε φίλε?
Όταν η ΕΚΤ δίνει επιτόκιο 0% ή και αρνητικό,
Εσύ θα πάρεις από κάπου 5% ?
Και μάλιστα "μακροπρόθεσμα" ?
Και μάλιστα με "χαμηλό ρίσκο" ?
Επικοινωνείς με τον αφαλό σου?
παίκτη μου τυχεροί ήταν όσοι κάνανε συνταξιοδοτικά μακροχρόνια την δεκατία 85-95 ... τότε το ετήσιο εγγυημένο επιτόκιο ήταν 5.25%... μετά πήγε στο 3.7 % μέχρι το 2003...
θυμάμαι όταν έκανα το πρώτο μου συμβόλαιο τον Σεπτ 1986 ... τότε έβαζα κάθε μήνα 8.000 και με διαδοχικές αναπροσαρμογές έχω φτάσει να βάζω κάθε μήνα 350 ευρώ .. το επιτόκιο βέβαια παραμένει 5.25% (τι να κάνουμε παλαιό συμβόλαιο είναι) ... λήγει το 2021 (στα 65 μου) και θα πάρω (χωρίς μερίσματα τα οποία είναι αμελητέα μετά το 1997 και τα οποία τα έχω ενσωματώσει στο συμβόλαιο) γύρω στα 325Κ εγγυημένα (τα όποια μερίσματα τα ενσωματώνω σαν εφάπαξ καταβολές)... ααα ναι και σε ευρώ βεβαίως ότι και να γίνει στο ελλάντα... pas mal...
Τυποι το θεμα ειναι κυριως για μακροχρονιες επενδυσεις, να στησουμε ενα χαρτοφυλακιο με τετοιον τροπο που να μας δινει μια αποδοση της ταξης του 5% το ετος με σχετικα χαμηλο ρισκο και με μακροχρονιο οριζοντα
Εσεις μιλατε για στοιχηματα, τα οποια απο την προσωπικη μου εμπειρια σπανια βγαινουν. Εχω παθει και εχω μαθει.
τα πολύ μεγάλα πορτοφόλια έχω την εντύπωση ότι πετυχαίνουν αποδόσεις έστω κάπως χαμηλότερες.
Οι κοινοί θνητοί δεν νομίζω
παίκτη μου τυχεροί ήταν όσοι κάνανε συνταξιοδοτικά μακροχρόνια την δεκατία 85-95 ... τότε το ετήσιο εγγυημένο επιτόκιο ήταν 5.25%... μετά πήγε στο 3.7 % μέχρι το 2003...
θυμάμαι όταν έκανα το πρώτο μου συμβόλαιο τον Σεπτ 1986 ... τότε έβαζα κάθε μήνα 8.000 και με διαδοχικές αναπροσαρμογές έχω φτάσει να βάζω κάθε μήνα 350 ευρώ .. το επιτόκιο βέβαια παραμένει 5.25% (τι να κάνουμε παλαιό συμβόλαιο είναι) ... λήγει το 2021 (στα 65 μου) και θα πάρω (χωρίς μερίσματα τα οποία είναι αμελητέα μετά το 1997 και τα οποία τα έχω ενσωματώσει στο συμβόλαιο) γύρω στα 325Κ εγγυημένα (τα όποια μερίσματα τα ενσωματώνω σαν εφάπαξ καταβολές)... ααα ναι και σε ευρώ βεβαίως ότι και να γίνει στο ελλάντα... pas mal...
Ρε τραΠουτανα , έβαζες λες 8000 δρχ κ θα πάρεις πιςω 325 κιλά . Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;παίκτη μου τυχεροί ήταν όσοι κάνανε συνταξιοδοτικά μακροχρόνια την δεκατία 85-95 ... τότε το ετήσιο εγγυημένο επιτόκιο ήταν 5.25%... μετά πήγε στο 3.7 % μέχρι το 2003...