Νέα

Μακροχρονιες επενδυσεις / Συνταξιοδοτικα προγραμματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Οκ, κατάλαβα...φαίνεται ενδιαφέρουσα επένδυση..θα το ψάξω λίγο ακόμα και μάλλον θα το επιχειρήσω...αν έχω νέα σχετικά θα γράψω. Σε ευχαριστω!

ναι τιποτα ,οτι θες ρωτα.

Απλα αν εισαι αρκετα αρχαριος με options , futures κτλπ
μπορεις να το παρεις πιο χαλαρα .

Απλα να αγορασεις ενα soybean future και παλι θα εχεις ενα καλο return της ταξεως των 20,000 usd .

Δεν χρειαζεται απληστια αν εισαι τελειως καινουριος και δεν ξερεις πως να αντιδρας στα ψυχολογικα κυριως ανεβοκατεβασματα.
Γιατι δεν θα ειναι μια straight line μεχρι τον αυγουστο.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Αναφερόμενος στα posts των φίλων Charout και Costasashimos86 παραπάνω.

Ουσιαστικά και οι δύο δίκιο έχετε ο καθένας απο τη μεριά του.

Αυτό που εγώ ενοούσα στο προηγούμενο post μου είναι ότι για να βγεί ένας επενδυτής κερδισμένος σε μακροχρόνια βάση τη τελευταια εικοσαετία στην ελλάδα πρέπει απλά να είναι πρώτον υποψιασμένος και δεύτερον και κυριώτερον κωλόφαρδος.

Τι εννοώ ??? Οτι απλά θα πρέπει να έχει γλυτώσει

Απο το σκάσιμο της φούσκας του χρηματιστηρίου το 1999.

Απο τη προσπάθεια να γίνει επιχειρηματίας ανοίγοντας επιχειρήσεις τύπου ''τυροπιτάδικο΄΄, ''βιντεάδικο''κλπ.

Απο το σκάσιμο της φούσκας των ακινήτων απο το 2008 και μετά με τα 200.000 απούλητα νεοκατασκευασμένα σπίτια.

Απο το PSI πριν 5  περίπου χρόνια όπου οι συντηρητικότεροι των επενδυτών, αισθανόμενοι σίγουροι για την επένδυσή τους είδαν τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου που κατειχαν να κουρεύονται 70%.

Απο το κούρεμα στη Κύπρο όπου είχαν μεταφέρει για ασφάλεια τα λεφτα τους. Υπ' όψιν ότι μόνο στη τράπεζα κύπρου απλά κουρεύτηκαν τα κεφάλαια ανω των 100.000 ευρώ, Στη λαική οι καταθέσεις έγιναν ''ανανήσεις''.

Τελος πρόσφατα απο την ουσιαστική ''δέσμευση - κλοπή'' των καταθέσεων τους μέσω των capital controls.

Δεν εχω στατιστικά στοιχεία, αλλά πιστεύω ότι το ποσοστό των ''επενδυτών'' που γλύτωσε συνολικά απο όλες τις παραπάνω κακοτοπιές είναι πραγματικά μονοψήφιο. Και όσοι ανήκουν σε αυτό είναι και πολύ ενημερωμένοι/υποψιασμένοι αλλα και πολύ κωλόφαρδοι.

Προσωπικά τη γλύτωσα απο τις περισότερες παραπανω λούμπες γιατί ζούσα και εργαζόμουν στο εξωτερικό βγάζοντας λεφτά ως expatriot σε πολυεθνικες και παίζοντας σε αμερικανικά κυρίως χρηματιστηριακά προιόντα. Και απο αυτά γενικά κερδισμένος τις περισσότερες φορές εβγαινα.

Εκανα όμως και εγώ τη μαλακία μου και ήρθα και έφτιαξα σπίτι και εξοχικό στην Ελλάδα όταν γύρισα τη τελευταία δεκαετία θέλοντας να ζήσω εργαζόμενος στη χώρα μου. Αποτέλεσμα τώρα βλέπω τα ακίνητά μου να απαξιώνονται και πληρώνω ενοίκιο ( ΕΝΦΙΑ ) για τα σπίτια μου. Αλλά τέλος πάντων κάποια λεφτά άφησα στο εξωτερικό και έχω τώρα ένα μαξιλάρι. Με έσωσε η αρχή ''Οχι όλα τα αυγά σε ένα καλάθι'', όπερ μεθερμηνευόμενον Διασπορά για μείωση κινδύνου !!

Εχει τύχει όμως να γνωρίσω Ελληνες μετανάστες του εξωτερικού που πραγματικά τους λυπήθηκε η ψυχή μου. Τι εννοώ ??? Ανθρώπους που δούλευαν σκληρά μέρα νύχτα κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι προκειμένου να φτιάξουν περιουσία. Οι περισσότεροι απο αυτούς σε κάποια φάση αφήνοντας το εξωτερικό έφερναν τα λεφτά τους στην Ελλάδα ''για να ζήσουν τελικά'' απολαμβάνοντας τπυς καρπούς των κόπων τους. Και επεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε κάποια απο τις ''λούμπες'' που παραπάνω ανέφερα.Ακόμα και οι συντηρητικότεροι.

Θυμάμαι ακόμα ανθρώπους που με έλεγαν άμυαλο, ανεπρόκοπο, η απλά μαλάκα όταν κατέβαινα πριν 20 χρόνια στη κούβα, η στην καρταχένα στη Κολομβία, η στο Σαντα Ντομιμγκο και αλλού, και έκανα τα γούστα μου ξοδεύοντας πάντα αρκετά η σε κάποιες περιπτωσεις πολλά χρήματα.

Δεν είμαι απο τη φύση μου ειρωνας και δεν βλέπω ποτέ την αποτυχία κάποιων ανθρώπων ως δική μου δικαίωση γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί απλά κακεντρέχεια. Αλλά τι να πεις για κάποιους που τελικά ούτε τη ζωή τους έζησαν όσο ήταν νέοι αλλά έμειναν και σχετικά φτωχοί ως μεσήλικες μέσω αυτού που τώρα ζούμε στην ελλάδα. Το φαινόμενο των νεόπτωχων δηλαδή.

Στο δια ταύτα λοιπόν !! Πρώτον, κυριώτερον. και αδιαπραγμάτευτον, έχω μια καλή ασφάλεια υγείας ώστε να μην αναγκασθώ ποτέ να αποκτήσω τη τραγική εμπειρία του ελληνικού δημόσιου συστήματος υγείας αν εγώ η ο γυιός μου αρωστήσει.

Δεύτερον.Προσωπικά ξοδεύω το 70% απο όσα βγάζω. Το 30% προσπαθώ να το βάζω στη μπάντα και να το επενδύω απολύτως σταδιακά σε διεθνή χρηματιστήρια μέ όση γνώση για το αντικείμενο μπορώ να έχω !! Δεν εμπιστεύομαι όμως τα λεφτά μου σε διαχείριση άλλων ( ασφάλειες, αμοιβαία κλπ ). Το έλεγχο τον έχω πάντα εγώ με όση γνώση και εμπειρία έχω.

Πανω απο όλα, και γυρίζοντας στον φίλο charout παραπάνω. Εχω μάθει ότι το να μαζεύω στιγμές έχει μεγαλύτερη αξία απο το να μαζεύω αντικείμενα. Αν μπορώ όμως και στο βαθμό που μπορώ γυριζοντας στον φίλο costawashimos86 συλλέγω και αντικείμενα ( assets ) που μπορεί να αυξήσουν κάποτε την  αξία τους !!!

Σίγουρα δεν αποκλείει το ένα το άλλο. Απο αυτά όμως που βλέπω και καταλαβαίνω γύρω μου η όποια ποσοτική ισσοροπία ανάμεσα στα δύο είναι εξαίρεση. Συνήθως οι άνθρωποι πολώνονται και πωρώνονται στο ένα η στο άλλο άκρο !! Και αυτό διότι θέλει μεγάλη μαγκιά για να τιθασεύεις τα πάθη σου !!!  

Μέτρον Αριστον !!!  :hi: :hi: :hi:

το θεμα είναι ότι τα χρονια του μνημονιου (2010-και οσο παει) η χωρα απλ ζει έναν οικονομικο πολεμο με αποτέλεσμα την εσωτερικη υποτιμηση αλλα και μια μορφης εκκαθαριση σε όλα τα επίπεδα τοσο στην κοινωνια οσο και στην οικονομια
αυτές λοιπον οι καταστασεςι είναι πολύ δυσκολο να προβλευθουν από τον οποιονδηποτε οσο ψαγμενος και αν είναι και οση εσωτερικη πληροφοριση και αν εχει  

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Οταν λες επενδυση πρεπει να πεις συγκεκριμενα ποσο χρονικο διαστημα.

1)Αν εννοεις για 1 χρονο επενδυση τα grains markets (soybeans , wheat , corn) τωρα ξεκινανε .
Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω.
Μια επενδυση στα soybeans της ταξεως των 10.000 δινει αποδοση τουλαχιστον 300.000 ευρω τελη αυγουστου .

2)Αν κοιτας σε βαθος 3-4 χρονων οι αμερικανικες μετοχες ακομα και αν δεν εχουνε dividends οπως λες ειναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Σιγουρο investment με καλο risk-reward.

Αν δεν θες πολυδιαφημισμενα ονοματα τυπου Goldman sachs κτλπ
τοτε θελει μεγαλυτερο ψαξιμο.
Για μενα απιστευτο return θα δωσει η Micron Technology (symbol :MU) σε βαθος 3-4 χρονων . Υπολογισε 300-400% return ισως και παραπανω.

3) ΑΝ μιλας τωρα σε βαθος 10ετιας αμερικανικες μετοχες πιο conservative.
jpmorgan , amazon και index funds

η MU διαπραφματευεται στον Nasdaq ή όχι

δλδ ρωταω σε ποιον δεικτη συμμετεχει

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
kostas86 πιστευω πως τα χρημ/ρια στο συνολο τους είναι αρκετα φουσκωμένα αυτην την περιοδο και πως ανα πασα στιγμη μπορει ένα ισχυρο κραχ να προκυψει....
αλλωστε οι χθεσινες δηλωσεις του τραμπ μονο για ησυχες ημερες δεν μας προδιαθετει!!!!

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
η MU διαπραφματευεται στον Nasdaq ή όχι

δλδ ρωταω σε ποιον δεικτη συμμετεχει

διαπραγματευεται στον Nasdaq

Εχει ανεβει 300% απο τα χαμηλα της αλλα ακομα την θεωρω φθηνη (Τωρινη τιμη της =21.60 )

Σε βαθος 4-5 χρονων μπορει να μιλαμε για την μετοχη της στα 100.

Απλα ενα παραδειγμα ανεφερα.
Υπαρχουν ενα σωρο αλλες.

Καποιος μπορει να επενδυσει σε solar companies οπως FSLR , CSIQ
Σε airliners οπως AAL , ALK κτλπ
Σε oil refineries οπως vlo ,tso κτλπ

Ενα σωρο υπαρχουνε.

Απλα μιλαω για κατι παραπανω σαν return απο τα στανταρακια goldman , coca-cola κτλπ

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
kostas86 πιστευω πως τα χρημ/ρια στο συνολο τους είναι αρκετα φουσκωμένα αυτην την περιοδο και πως ανα πασα στιγμη μπορει ένα ισχυρο κραχ να προκυψει....
αλλωστε οι χθεσινες δηλωσεις του τραμπ μονο για ησυχες ημερες δεν μας προδιαθετει!!!!

ισχυει αυτο που λες (σε ενα βαθμο)

Πιστευω πως το δολλαριο εχει κανει ενα σημαντικο market top.

Απο την αλλη βλεπω οποιοδηποτε correction sta markets buyable.

Ο λογος ?

Τα interest rates παραμενουνε χαμηλα .
Μιλαμε για τα 10 year treasury sto 2.5%

πρεπει να πανε τουλαχιστον 4% αν θελουνε να μιλαμε για market crash.

Οποτε δεν πιστευω στα bear markets τουλαχιστον για τα επομενα 3-4 χρονια.

Μονο μεσα στο 2017 θα γινουνε τρια rate hikes.

Απο το 1900 και μετα αν δεις η Wall street ανεκαθεν αρεσκοτανε σε χαμηλα interest rates.

Αν υπαρχει κινδυνος για 5-10% πτωση ? Ναι υπαρχει

Αν ερχεται μαρκετ κραχ ? ΟΧΙ

αυτο πιστευω

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ισχυει αυτο που λες (σε ενα βαθμο)

Πιστευω πως το δολλαριο εχει κανει ενα σημαντικο market top.

Απο την αλλη βλεπω οποιοδηποτε correction sta markets buyable.

Ο λογος ?

Τα interest rates παραμενουνε χαμηλα .
Μιλαμε για τα 10 year treasury sto 2.5%

πρεπει να πανε τουλαχιστον 4% αν θελουνε να μιλαμε για market crash.

Οποτε δεν πιστευω στα bear markets τουλαχιστον για τα επομενα 3-4 χρονια.

Μονο μεσα στο 2017 θα γινουνε τρια rate hikes.

Απο το 1900 και μετα αν δεις η Wall street ανεκαθεν αρεσκοτανε σε χαμηλα interest rates.

Αν υπαρχει κινδυνος για 5-10% πτωση ? Ναι υπαρχει

Αν ερχεται μαρκετ κραχ ? ΟΧΙ

αυτο πιστευω
ξερεις από την κινα μπορουν να ξεκινησουν περιεργα πραγματα

και ο τραμπ εκτος από την γερμανια(Ε.Ε) που την εχει για πρωινο (στην κυριολεξια) το μεγαλο του στοίχημα είναι η κινα στην οποια θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βαλει εμπορικους φραγμους (αυτό με τα BMW και MERC) τα ειπε στην γερμανια για να τα ακουσει και η κινα

η οποια πουλαει σοριδον αμερ. ομολογα γι'αυτο και ανεβαινει το $ και οι δεικτες χρημ/ρων του εάν τελιωσουν τα συναλλαγματικα αποθεματα των κιτρινιαριδων τι γινεται????

την μετοχή MU την εψαξα λιγο είναι καλο στοίχημα όμως το ανωτερο που εχει κανει ειναι τα 88$ και δυσκολα την κοβω για 100-αρικο
παντος εκ πρωτης οψεως φαινεται καλο στοίχημα για να βαλεις χρηματα  

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αλλωστε όπως εχω ξαναγραψει ειμαστε 9 χρονια επειτα από το 2008 και στην 10-ετια παντα κατι συμβαινει παντα κατι......στα χρημ/ρια

Επισκέπτης
........
αυτο πιστευω

επειδη βλεπω αρχιζεις να δινεις και συμβουλες αγορων καλο θα ηταν να μας αναφερεις και την εμπειρια σου , το κεφαλαιο οπως και τα κερδη που εχεις απο τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα.
οχι πως θα εξασφαλιστει καποιος περισσοτερο , αλλα δινεις τη δυνατοτητα να διακρινουν οι αναγνωστες τουλαχιστον καποια βασικα πραγματα .

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
αλλωστε όπως εχω ξαναγραψει ειμαστε 9 χρονια επειτα από το 2008 και στην 10-ετια παντα κατι συμβαινει παντα κατι......στα χρημ/ρια

δεν διαφωνω
πανε 9 χρονια απο το market crash του 2008

Απλα επιμενω οτι λογω κυριως των interest rates δεν μπορουμε να δουμε ακομα bear market

Market volatility σιγουρα...διορθωσεις θα υπαρχουν σιγουρα τις οποιες θεωρω buying opportunities.

Ο Trump εχει παρει το καλυτερο team αυτην την στιγμη
Πολυς κοσμος μιλαει για bear market...απλα δεν το βλεπω να γινεται

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
επειδη βλεπω αρχιζεις να δινεις και συμβουλες αγορων καλο θα ηταν να μας αναφερεις και την εμπειρια σου , το κεφαλαιο οπως και τα κερδη που εχεις απο τη συγκεκριμενη δραστηριοτητα.
οχι πως θα εξασφαλιστει καποιος περισσοτερο , αλλα δινεις τη δυνατοτητα να διακρινουν οι αναγνωστες τουλαχιστον καποια βασικα πραγματα .

ενταξει ισως το παραγαμησα λιγο με τα soybeans επειδη εχω ψιλοενθουσιαστει απο το συγκεκριμενο trade , αλλα δεν μπορεις να το πεις συμβουλες οσο περισσοτερο οτι λεω την γνωμη μου.

εχω πεσει αρκετες φορες μεσα οπως και εξω.
Δεν σημαινει οτι εγω ειμαι σωστος και καποιος αλλος λαθος.

Αναφορες για χρηματα , ποσο καιρο ασχολουμαι κτλπ σε ενα φορουμ που διατηρει πληρης ανωνυμια και απλα γραφουμε τις αποψεις μας δεν νομιζω να εχουνε καποια σημασια.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
δεν διαφωνω
πανε 9 χρονια απο το market crash του 2008

Απλα επιμενω οτι λογω κυριως των interest rates δεν μπορουμε να δουμε ακομα bear market

Market volatility σιγουρα...διορθωσεις θα υπαρχουν σιγουρα τις οποιες θεωρω buying opportunities.

Ο Trump εχει παρει το καλυτερο team αυτην την στιγμη
Πολυς κοσμος μιλαει για bear market...απλα δεν το βλεπω να γινεται

και το 2007 κανες δεν περιμενε πως μετα την fannie mae  και fredie mac θα είχαμε το 2008 την λεμαν όμως να που εγινε.....

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
και το 2007 κανες δεν περιμενε πως μετα την fannie mae  και fredie mac θα είχαμε το 2008 την λεμαν όμως να που εγινε.....

kosta δεν σημαινει οτι επειδη δεν πιστευω οτι θα γινει bear market ισχυει ντε και καλα .

Για παραδειγμα και το 1974-1975 τα interest rates ητανε παλι χαμηλα και ειχαμε recession .

Τελικα φτασανε στο ανωτερο επιπεδο τους το 1981.

Αλλα αυτο αποτελει την εξαιρεση στον κανενα.

Κατα κανονα , σε γενικες γραμμες οταν τα interest rates ειναι χαμηλα (και τωρα μιλαμε για historically low interest rates) η wall-street παει καλα.

Αν τωρα οντως γινει της πουτανας και δεν ξερω γω τι αλλο και γαμηθει ο διας και τα σκατωσει ο trump κινες μεξικο και δεν εχω ιδεα τι αλλο τοτε θα γινει bear market.

Θα δειξει.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τα επιτόκια δανεισμου είναι πολυθ χαμηλα όμως από εδώ και περα (οι αμερικανοι τουλάχιστον) θα αρχισουν να τα εκτινασουν

από την άλλη πλευρα οι λογοι για τους οποιους καταβασαν τοσο χαμηλα τα επιτόκια δεν εχουν εκλειψη αρα θεωρω πως κατι δεν παει και τοσο καλα και ο τραμπ εχει προκλητικη διαθεση περισσοτερο με τους κινεζους.....  

από την άλλη πλευρα φιλος των αγορων δεν μπορει να θεωρηθεί αλλα και τα αμερικανικα χρημ/ρια (οι αγορες) εάν ηταν να βγαλουν από την μεση τους κινεζους μπορει να καλοβλεπαν και μια πτωση του 25% περιπου από τα σημερινα επίπεδα για να τρομαξουν ή να θεσουν προβληματα στους κιτρινιαριδες

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τα επιτόκια δανεισμου είναι πολυθ χαμηλα όμως από εδώ και περα (οι αμερικανοι τουλάχιστον) θα αρχισουν να τα εκτινασουν

από την άλλη πλευρα οι λογοι για τους οποιους καταβασαν τοσο χαμηλα τα επιτόκια δεν εχουν εκλειψη αρα θεωρω πως κατι δεν παει και τοσο καλα και ο τραμπ εχει προκλητικη διαθεση περισσοτερο με τους κινεζους..... 

από την άλλη πλευρα φιλος των αγορων δεν μπορει να θεωρηθεί αλλα και τα αμερικανικα χρημ/ρια (οι αγορες) εάν ηταν να βγαλουν από την μεση τους κινεζους μπορει να καλοβλεπαν και μια πτωση του 25% περιπου από τα σημερινα επίπεδα για να τρομαξουν ή να θεσουν προβληματα στους κιτρινιαριδες

Τι να σου πω ρε συ
Μπορει και να γινει

Εγω προσωπικα εστιαζω(και παιζω) στα grains markets και μετεπειτα στην αυξηση των επιτοκιων και τις μετοχες τις εχω σε τριτη μοιρα.

Απλα δεν το συζηταμε για μακροχρονια οτι ανεβαινουνε (αυτο ειναι το προφανες).

Short-term αν θα ειναι απλα ενα correction ή κατι πιο μεγαλο θα φανει.Δεν ξερω.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Κυριοι καλησπερα.

θα ηθελα καποιες απαντησεις οποιος μπορεσει παρακαλω.

Μιλαμε για Αμερικανικο χρηματιστηριο

Μπορω να αγοραζω 1 μετοχη μιας εταιρειας καθε μηνα γιατι αυτα τα λεφτα διαθετω? 60 δολλαρια κανει

Πως με συμφερει να γινεται η διαδικασια για τα δολαρια γινεται αυτοματα η αλλαγη η πρεπει να τα εχω σε δολαρια τα χρηματα στον τραπεζικο μου λογαριασμο?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ενταξει οι αγορες που εστιαζεις εσυ είναι εντελως διαφορετικες από τις αγορες μετοχων

παντος τα επιτόκια τις fed είναι για επανω (και μαλιστα για πολύ επανω) να το ξες αυτό με ότι μπορει να συνεπάγεται για ολες τις αγορες

εγψ από την άλλη όπως σου ειπα κανω focus σε μετοχες που θελω και απλα περιμενω με σταδιακες αγορες στην πτωση(από ένα σημειο και κατω βεβαια) και σταδιακες πωλησεςι στην ανοδο (από ένα σημειο και πανω) 

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Κυριοι καλησπερα.

θα ηθελα καποιες απαντησεις οποιος μπορεσει παρακαλω.

Μιλαμε για Αμερικανικο χρηματιστηριο

Μπορω να αγοραζω 1 μετοχη μιας εταιρειας καθε μηνα γιατι αυτα τα λεφτα διαθετω? 60 δολλαρια κανει

Πως με συμφερει να γινεται η διαδικασια για τα δολαρια γινεται αυτοματα η αλλαγη η πρεπει να τα εχω σε δολαρια τα χρηματα στον τραπεζικο μου λογαριασμο?

μονο και μονο οι προμήθειες για την αγορα 1 μετοχης θα είναι τουλάχιστον χωρις οφελος για να κανεις κατι τετοιο

μαζεψε κεφαλαιο και ξεκινα τουλάχιστον με 5-7 κομματια

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
στις χρηματιστιριακες υπαρχει ελαχιστο ποσο η μπορω να ξεκινησω και με 1000 ευρω ? Τα χρηματα που τα εχω σε ευρω οταν θα αγοραζω μετοχες θα γινονται δολλαρια? και μετα οταν θα τις ξαναρευστοποιησω θα ξαναγινουν ευρω?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
στις χρηματιστιριακες υπαρχει ελαχιστο ποσο η μπορω να ξεκινησω και με 1000 ευρω ? Τα χρηματα που τα εχω σε ευρω οταν θα αγοραζω μετοχες θα γινονται δολλαρια? και μετα οταν θα τις ξαναρευστοποιησω θα ξαναγινουν ευρω?

:dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom