Νέα

Μακεδονία προδότες!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα της ονομασίας?

• αρνητική

Ψήφοι: 9 56,3%
  • θετική

Ψήφοι: 2 12,5%
  • κοινά αποδεκτή λύση

Ψήφοι: 4 25,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γχμ γχμ γχμ.....

Λιγο ησυχια παρακαλω...

Ελληνίδες-Έλληνες
Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν και δεν σας προβληματίζουν.
Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.
Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά. Εμείς χρησιμοποιούμε όλους τους Έλληνες, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε.

Ευχαριστώ πολύ
Ο καταλληλότερος

Πηγη; ξερετε....

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα  νέο φρέσκο "λαϊκό πατριωτικό κίνημα" που θα συνενώσει τους αριστερούς πατριώτες που διαβάζουν ΡΕΣΑΛΤΟ, το παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, υγιή στοιχεία από το ΛΑΟΣ, τους BLOGGERS με πατριωτικές ευαισθησίες ή τις ιστοσελίδες τύπου ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ή ΑΝΤΙΒΑΡΟ

Το ζητούμενο είναι ΠΩΣ
Ο υγιής πατριωτικός χώρος λυμαίνεται προς το παρόν από διασπαστές και οπορτουνιστές.

Σκέπτομαι να φτιάξω ένα blog.
Θέλει κάποιος από σας με πατριωτική συνείδηση να βοηθήσει;
Να ανταλλάξουμε mail και ανεξάρτητα από τα κομματικά μας πιστεύω να δημοσιεύουμε (έχοντας αρκετοί από εμάς τους κωδικούς αυτά που θεωρούμε σημαντικά για την Πατρίδα.

Επισκέπτης
Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα  νέο φρέσκο "λαϊκό πατριωτικό κίνημα" που θα συνενώσει τους αριστερούς πατριώτες που διαβάζουν ΡΕΣΑΛΤΟ, το παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, υγιή στοιχεία από το ΛΑΟΣ, τους BLOGGERS με πατριωτικές ευαισθησίες ή τις ιστοσελίδες τύπου ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ή ΑΝΤΙΒΑΡΟ

Το ζητούμενο είναι ΠΩΣ
Ο υγιής πατριωτικός χώρος λυμαίνεται προς το παρόν από διασπαστές και οπορτουνιστές.

Σκέπτομαι να φτιάξω ένα blog.
Θέλει κάποιος από σας με πατριωτική συνείδηση να βοηθήσει;
Να ανταλλάξουμε mail και ανεξάρτητα από τα κομματικά μας πιστεύω να δημοσιεύουμε (έχοντας αρκετοί από εμάς τους κωδικούς αυτά που θεωρούμε σημαντικά για την Πατρίδα.
αέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ποιος άλλος?
Δοξαστε Τον!

Επισκέπτης
μαριγούλα μαριγώ δεν μου δίνεις να και εγώ.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Eνταξει να κρατησουμε τη ψυχραιμια μας αλλα εκει πανω καποιοι εχουν ξεφυγει τελειως και δεν ξερουν τι λενε.
Παντως ο χρονος κυλαει υπερ μας αρκει να κρατησουμε τη σταση μας.Ο εμφυλιος στα σκοπια ειναι θεμα χρονου,οι Αλβανοφωνοι στο Τετοβο ονειρευονται και αυτοι τη μεγαλη Αλβανια και σε λιγο καιρο θα γινει της κακομοιρας.Ας προσεχαν....

Επισκέπτης
Eνταξει να κρατησουμε τη ψυχραιμια μας αλλα εκει πανω καποιοι εχουν ξεφυγει τελειως και δεν ξερουν τι λενε.
Παντως ο χρονος κυλαει υπερ μας αρκει να κρατησουμε τη σταση μας.Ο εμφυλιος στα σκοπια ειναι θεμα χρονου,οι Αλβανοφωνοι στο Τετοβο ονειρευονται και αυτοι τη μεγαλη Αλβανια και σε λιγο καιρο θα γινει της κακομοιρας.Ας προσεχαν....
ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

να τους πάρουμε τα πάσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολυ απλα η ελλαδα δεν μπορει να αναγνςρηση τα σκοπια ως μακεδονια,ειναι φανεροι οι λογοι,και που συζηταμε την διπλη ονομασια ειναι πολυ μεγαλη υποχωρηση

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Oλοι,αυτη τη παπαρια ειχε πει και ο Μητσοτακης το 1992 αλλα οπως βλεπετε δεν το ξεχασαμε και τα εχουμε παρει και χοντρα στο κρανιο.Εδω φτασαμε αδελφουλες με βαμενα ματια να προτεινουν αεροπορικη επιδρομη.
Αυριο βεβαια εχετε ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ για να πιεσει το Καραμανλη,εδω θα φανει αν τελικα ο "χοντρος" εχει "αυγα" ή ειναι καλος μονο στο να τσακιζει πιτογυρα.

Επισκέπτης
Oλοι,αυτη τη παπαρια ειχε πει και ο Μητσοτακης το 1992 αλλα οπως βλεπετε δεν το ξεχασαμε και τα εχουμε παρει και χοντρα στο κρανιο.Εδω φτασαμε αδελφουλες με βαμενα ματια να προτεινουν αεροπορικη επιδρομη.
Αυριο βεβαια εχετε ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ για να πιεσει το Καραμανλη,εδω θα φανει αν τελικα ο "χοντρος" εχει "αυγα" ή ειναι καλος μονο στο να τσακιζει πιτογυρα.
τώρα όμως το ζήτημα με τα Σκόπια το χειρίζεται η δουλοπρεπείς προς τους Αμερικάνους κόρη του.

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ποιά η γνώμη σας για το συλλαλητήριο Παπαθεμελή - Άνθιμου στο Παλαί ντε Σπορ;
Έχετε ξανακούσει συλλαλητήριο σε κλειστό χώρο;
Μάλλον μου μυρίζει σπάσιμο στο συλλαλητήριο που γίνεται την ίδια ώρα και μέρα (Τετάρτη 5 Μαρτίου, 7μμ) στο άγαλ΄μα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη από το ΛΑΟΣ.
Πάντως και ο Καρατζαφέρης κακώς το οργανώνει Τετάρτη και όχι Σάββατο.
Ούτε 10.000 δεν θα μαζευτούν, ειδικά μετά την πεπονόφλουδα Παπαθεμελή - Άνθιμου.

Κρίμα, δεν υπάρχει υπερκομματικό πατριωτικό κίνημα στην Ελλάδα.
όποιος θέλει να επικοινωνήσουμε για κάτι τέτοιο εκτός forum ας μου στείλιει mail:
kouhel03@yahoo.gr

Επισκέπτης
ποιά η γνώμη σας για το συλλαλητήριο Παπαθεμελή - Άνθιμου στο Παλαί ντε Σπορ;
Έχετε ξανακούσει συλλαλητήριο σε κλειστό χώρο;
Μάλλον μου μυρίζει σπάσιμο στο συλλαλητήριο που γίνεται την ίδια ώρα και μέρα (Τετάρτη 5 Μαρτίου, 7μμ) στο άγαλ΄μα του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη από το ΛΑΟΣ.
Πάντως και ο Καρατζαφέρης κακώς το οργανώνει Τετάρτη και όχι Σάββατο.
Ούτε 10.000 δεν θα μαζευτούν, ειδικά μετά την πεπονόφλουδα Παπαθεμελή - Άνθιμου.

Κρίμα, δεν υπάρχει υπερκομματικό πατριωτικό κίνημα στην Ελλάδα.
όποιος θέλει να επικοινωνήσουμε για κάτι τέτοιο εκτός forum ας μου στείλιει mail:
kouhel03@yahoo.gr
θα σε κάνουμε αρχηγό στο κίνημα απελευθέρωσης καταπιεσμένων Σκοπιανών.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ο -μονος- Ελληνας που "καιγεται" για το Σκοπιανο/Μακεδονικο, ειναι ο Δρακουμελ, διοτι μπορει να γινει "βαριδι" στην κα Θεοδωρα και τις αρχηγικες της φιλοδοξιες.
Παρεπιπτωντος, ο "μεγας" διπλωματης Μολυβιατης που ειναι, τωρα που τον χρειαζεται το Εθνος ? Πετρο ξυπναααααααα...!!!!!

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε αρίωνα με χλευάζεις;
Δεν θέλω αρχηγηλίκι.
ΕΝΟΤΗΤΑ θέλω...
Δεν μου αρέσει η ΈΡΙΔΑ ανάμεσα στους ΕΛΛΗΝΕΣ
Είμαστε λίγοι και κανείς δεν περισσεύει.

μη χλευάζεις σε παρακαλώ ούτε να κάνεις χαβαλέ με εθνικά ζητήματα.

Επισκέπτης
Γιατί ρε αρίωνα με χλευάζεις;
Δεν θέλω αρχηγηλίκι.
ΕΝΟΤΗΤΑ θέλω...
Δεν μου αρέσει η ΈΡΙΔΑ ανάμεσα στους ΕΛΛΗΝΕΣ
Είμαστε λίγοι και κανείς δεν περισσεύει.

μη χλευάζεις σε παρακαλώ ούτε να κάνεις χαβαλέ με εθνικά ζητήματα.
έχεις πάρει χαμπάρι σε ποια χώρα ζεις?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μια χώρα σαν την Ελλάδα με εξωτερικο χρέος περισσσότερα απο 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ !!!! ΔΙΣ ΕΥΡΩ  δεν μπορεί ναχει γνωμη ..... τα γεγονότα μιλουν απο μονα τους ... οταν 132 χώρες περιλαμβανόμενων των ... USA, RUSSIA, JAPAN, CHINA , GERMANY, FRANCE ITALY, UK ... εχουν αναγνωρίσει με το συγκεκριμενο όνομα τι σας κάνει να πιστευετε οτι δεν θα το χρησιμοποιήσουν και στην περίπτωση του ΝΑΤΟ ?  Η ενδιάμεση συμφωνία είχε σαν σκοπό να υπάρξει χρονος ωστε να βρεθεί μια κοινα αποδεκτή συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και FYROM και λειτούργησε σαν κλεψυδρα υπερ των ΣκοπιαNών και εναντον ημων ... τώρα ο χρόνος μας έληξε και συμβαινουν αυτά που καταγράφονται ...
Όσο για εθνικιστικές συγγρούσεις στην FYROM μεταξύ των μερων, αυτές δεν προκειται να υπάρξουν διοτι και τα 2 μέρη συμμετέχουν ελευθερα στην εκεί κυβέρνηση αλλά και διοτι το Κόσοβο αποκτά και αυτό Εθνικη υπόσταση ως κρατικη οντότητα και οι εκει κυβερνωντες εξαρτωνται απολυτα απο τον Αμερικανικό αλλά και τον Ευρωπαικό παράγοντα, υπάρχει κατι παραπάνω απο πανισχυρη Νατοικη παρουσία επιτόπου (η μεγαλύτερη παγκόσμίως υπόγεια βάση των Αμερικανών εκτός USA) αλλά και διότι οι εκει ηγέτες δίνουν λογαρισμό για τις πραξεις τους στους Αμερικάνους και ειναι μέλη της διεθνους επιχειρηματικής και πολιτικής κοινότητος που κυβερνά σήμερα της τυχες του κόσμου ...
Να επισημάνω οτι η άνοδος της τιμής του πετρελαίου αλλά και των τροφίμων και των πρώτων υλών
πρέπει να μας απασχολει πολυ περισσότερο απο το συγκεκριμένο θέμα ... Οι εξελίξεις προβλέπονται εξαιρετικά δραματικές ειδικά για την Ελλάδα που εξαρταται απολυτα απο αυτές ...
Η Ελλάδα είχε την δυνατοτητα το 1997 να επιβάλλει μια ονομασία του τύπου Σλαβικη Δημοκρατία της Μακεδονίας η κατι παρόμοιο και να τελειωσει εκει το θεμα, τωρα ειναι πλεον αργά ...
Οι πολιτικοι με τις παπαρολογίες τους και τα μεγάλα λογια φέρουν ευθυνη αλλά πλεον απο που να την ζητησεις ?

ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

να τους πάρουμε τα πάσα.

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ έχεις δίκιο...
Όμως πρότυπο έχω τον Ιωνα Δραγούμη, ο οποίος αγωνίστηκε με την πένα του και το πάθος του ενάντια σε δουλοπρεπείς κυβερνήσεις τότε και αφύπνισε τα θετικά στοιχεία των Ελλήνων της εποχής του καταφέρνοντας να τους ευαισθητοποιήσει για την απελευθέρωση της Μακεδονίας τότε. Βέβαια χρειάστηκε η θυσία του Π. Μελά, ενώ καοι ο Δραγούμης έπεσε θύμα του διχασμού.

Πάντως οι Έλληνες έχουμε και θετικά στοιχεία.
Οι δημοσκοπ[ήσεις λένε πως παρά την προπαγάνδα το 82% απορρίπτει ονομασία με σύνθετο ή παράγωγο της λέξης Μακεδονία.

Συγγνώμη αν σας τα πρήζω, αλλά δεν μπορώ να χωνέψω να φάει η Πατρίδα μας τέτοια καρπαζιά.
Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε.

Με πληγώνει να ακούω πως δεν γίνεται αλλιώς, μια και 120 περίπου κράτη έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Δημοκρατία της Μακεδονίας. Όμως σκεφτείτε πως αν το πράξουμε και εμείς τότε ως νόμιμοι κάτοχοι της ονομασίας της Ιστορίας και του πολιτισμού, τότε δικαιώνουμε απολύτως τους αντιπάλους μας. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
;Αλλες εποχές άλλα ήθη και έθιμα .... Συγκρινεις τους τοτε Έλληνες διανούμενους με τους σημερινούς ? και τη σημερινη νεολάια με την τότε ? Αραγε πόσα πρεζόνια υπήρχαν τοτε ? και ποσοι άθεοι και παει λεγοντας ?
Τα θετικά στοιχεία των ελλήνων ειναι κομπίνα , κομπίνα , κομπίνα ... και μονον αυτά ...

Εδώ έχεις δίκιο...
Όμως πρότυπο έχω τον Ιωνα Δραγούμη, ο οποίος αγωνίστηκε με την πένα του και το πάθος του ενάντια σε δουλοπρεπείς κυβερνήσεις τότε και αφύπνισε τα θετικά στοιχεία των Ελλήνων της εποχής του καταφέρνοντας να τους ευαισθητοποιήσει για την απελευθέρωση της Μακεδονίας τότε. Βέβαια χρειάστηκε η θυσία του Π. Μελά, ενώ καοι ο Δραγούμης έπεσε θύμα του διχασμού.

Πάντως οι Έλληνες έχουμε και θετικά στοιχεία.
Οι δημοσκοπ[ήσεις λένε πως παρά την προπαγάνδα το 82% απορρίπτει ονομασία με σύνθετο ή παράγωγο της λέξης Μακεδονία.

Συγγνώμη αν σας τα πρήζω, αλλά δεν μπορώ να χωνέψω να φάει η Πατρίδα μας τέτοια καρπαζιά.
Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε.

Με πληγώνει να ακούω πως δεν γίνεται αλλιώς, μια και 120 περίπου κράτη έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Δημοκρατία της Μακεδονίας. Όμως σκεφτείτε πως αν το πράξουμε και εμείς τότε ως νόμιμοι κάτοχοι της ονομασίας της Ιστορίας και του πολιτισμού, τότε δικαιώνουμε απολύτως τους αντιπάλους μας. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
"Εγώ λέγω πως επειδή υπάρχει το έθνος, όχι το κράτος, και θέλει να υπάρχη, πρέπει να έχει ξεκαθαρισμένη μια μεγάλη ιδέα για να ζήση και να κυριαρχήση.
Και το ιδανικό του αυτό θα του δείχνη ολοκάθαρα το σκοπό του.
Δεν θέλω να χαθή το έθνος μου, που είναι μια υδιοφυϊα μέσα στα άλλα έθνη και, για να μην χαθή, πρέπει να ξέρει τι θέλει, να έχει σκοπό, πρόγραμμα, γνώμονα για να κρίνη τι του συμφέρει και τι όχι.
Τότε και οι ατομικές ικανότητες, που βρίσκονται μέσα στο έθνος, συνταιριάζονται και η κάθε μιά βρίσκει την θέση της στο μεγάλο κοινό σκοπό και εξευγενίζονται τα άτομα, γιατί ο αγώνας για τον κοινό σκοπό φέρνει αυταπάρνησες.
Ειδεμή το έθνος θα παραπαίη, θα λιμνάζη, θα σαπίζει, θα μουχλιάζη ως που να έλθει ένα άλλο έθνος, που ακολουθεί με πίστη και πρόγραμμα το δικό του σκοπό να μας σαρώση όλους."

Ίων Δραγούμης, Όσοι Ζωντανοί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom