nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.294
- Πόντοι
- 4.656
Θα έχει το ρόλο που είχαν η Ζενεβιέβ και ο Καράβας στα προηγούμενα GNTM.
Πολυ δυνατο το μωροΘα έχει το ρόλο που είχαν η Ζενεβιέβ και ο Καράβας στα προηγούμενα GNTM.
Ελληνικά μιλάει ή θα της τα μεταφράζει η Καγιά;
Άνοιξα νήμα για το μωρό
Ντουσαν μπαγεβιτς καλυτεραΚατάλαβα. Τύφλα να'χει ο Στιβ Γιατζόγλου.
πιξογιδοπουστα, παλι ξεμεινε η πρωκτοτρυπα σου απο πακοουκρανοναζιστικη ψωλη και βγηκες στη ζητιανια ?Εσύ δροσερούλη αφού χόρτασες αντρικά κωλαράκια πέρσυ, φέτος θα τη βγάλεις με τον Καραβά.
ολα τα καλα κονε ξερεις βλεπω μωρη σαρδαναπαλη σουρλουλου, αλλα ολο εδω μεσα εισαι και ζητιανευεις.Σε έπιασαν οι υστερίες σου ρε δροσερούλη τώρα που τέλειωσε το gay pride και έμεινες πάλι μπουκάλα.
Δεύτερης γενιάς Αυστραλέζα. Γεννήθηκε Αυστραλία από Έλληνες γονείς. Οι παππούδες της μετανάστευσαν στην Αυστραλία από...την Καλαμάτα.Αυστραλέζα,διασταύρωση απο Έλληνα και Ιταλίδα και με σπαστά Ελληνικά...
Όντως είναι από 100% Έλληνες γονείς; Ξενοφέρνει και μουναροφέρνει.Δεύτερης γενιάς Αυστραλέζα. Γεννήθηκε Αυστραλία από Έλληνες γονείς. Οι παππούδες της μετανάστευσαν στην Αυστραλία από...την Καλαμάτα.
Και ο Θεός έπλασε… τη Μαίρη Βιτινάρος: Η Ελληνίδα καλλονή που σαρώνει τις πασαρέλες του εξωτερικού. Στο GNTM γρήγορα κριτής - Koolnews.gr
Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή, με ιδανικές αναλογίες και... Ελληνίδα. Ο λόγος για τη διεθνούς φήμης Μαίρη Βιτινάρος που μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στηwww.koolnews.gr
Πιθανόν να έχει παιχτεί πλαστική στη μύτη έτσι όπως μου φαίνεται από φωτογραφίες. Αλλά εννοείται ότι πρόκειται για μουναρομούναρο.Όντως είναι από 100% Έλληνες γονείς; Ξενοφέρνει και μουναροφέρνει.
Αν είναι να τις στέλνουμε όλες μέχρι τα 18 Αυστραλία αν ευδοκιμούν εκεί.
Χμμ δεν νομίζω, της είναι λίγο κυρτή κιόλας. Είναι όντως.Πιθανόν να έχει παιχτεί πλαστική στη μύτη έτσι όπως μου φαίνεται από φωτογραφίες. Αλλά εννοείται ότι πρόκειται για μουναρομούναρο.