Νέα

Μαίρη Συνατσάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι η Μαιρη Συνατσακη μπαζο;

• ναι

Ψήφοι: 262 41,3%
  • οχι

Ψήφοι: 354 55,8%
  • δεν ξερω/δεν απαντω/ειμαι γκει

Ψήφοι: 18 2,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    634

santo79

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εχει μια περιεργη καυλα παντως!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Μόνο η κωλάρα της αξίζει.
Η υπόλοιπη είναι για κλωτσίδια επιεικώς.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Προ ημερών είδα στον ύπνο μου ότι γύρισε τσόντα !! Μάλιστα που έχουν μείνει στο μυαλό δύο πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του να παίρνει πίπα και να γαμιέται στα τέσσερα !
Επειδή ως άνθρωπος έχω και μια σχετική ενόραση ή προαίσθημα, που βγαίνει ενίοτε και στα όνειρα, έστειλα μήνυμα του Σειρηνάκη και του είπα να της το προτείνει !!  Μου απάντησε ότι θα κάνει ότι μπορεί...Πιστεύετε ότι υπάρχει καμιά ελπίδα μια που φημίζεται ως προχωρημένη και φεμινίστρια ?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Προ ημερών είδα στον ύπνο μου ότι γύρισε τσόντα !! Μάλιστα που έχουν μείνει στο μυαλό δύο πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του να παίρνει πίπα και να γαμιέται στα τέσσερα !
Επειδή ως άνθρωπος έχω και μια σχετική ενόραση ή προαίσθημα, που βγαίνει ενίοτε και στα όνειρα, έστειλα μήνυμα του Σειρηνάκη και του είπα να της το προτείνει !!  Μου απάντησε ότι θα κάνει ότι μπορεί...Πιστεύετε ότι υπάρχει καμιά ελπίδα μια που φημίζεται ως προχωρημένη και φεμινίστρια ?
Ε,οχι,δυστυχως μου μοιαζει αδυνατον.Με τετοια προυπηρεσια σε μαντ τβι και λοιπα.Τι τη περασες,για τη παστρικια τη Τζουλια;Μακαρι να επαιζε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πρέπει με κάποιο τρόπο να ξαναβάλουμε επώνυμες στο πορνό όπως έγινε τότε το 2010. Δυστυχώς μετά δεν υπήρχε συνέχεια.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φοβερο προσωπο,κωλο και θηλυκοτητα μαζι,πολυ σημαντικο αυτο.Εκει που χανει εμφανως ειναι απ τη μεση και πανω,μηδεν βυζι.Την ειχε σε φωτογραφηση το περασμενο Εθνος της Κυριακης και χτυπαει οτι χανει εκει.
:headbang: :headbang: :headbang:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ειναι η μεγαλυτερη καβλα στην ελληνικη τηλεοραση αυτην την στιγμη

οι "Διασημες" πλεον δεν κανουν ουτε γυμνες φωτογραφισεις αφου τα περιοδικα εχουν πεθανει
που ειναι οι εποχες που τα ονοματα οπως μαστροκωστα-δουνια κλπ κανανε γυμνο?

τωρα κλεισανε ολα δεν υπαρχει χρημα οποτε διασιμη σε τσοντα δεν παιζει αφου δεν παιζει πλεον ουτε καν για φωτογραφιση

μεγαλη μαλακια που πηγε ετσι το θεμα

φανταστειτε ποσα πουτανακια που το παιζουν σοβαρα θα ειχαμε δει σε playboy-penthouse αν ειμασταν στα 90'S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

οι "Διασημες" πλεον δεν κανουν ουτε γυμνες φωτογραφισεις αφου τα περιοδικα εχουν πεθανει

τωρα κλεισανε ολα δεν υπαρχει χρημα οποτε διασιμη σε τσοντα δεν παιζει αφου δεν παιζει πλεον ουτε καν για φωτογραφιση

φανταστειτε ποσα πουτανακια που το παιζουν σοβαρα θα ειχαμε δει σε playboy-penthouse αν ειμασταν στα 90'S
Δυστυχώς έτσι είναι...η κρίση μας έκανε ζημιά..τέρμα τα γυμνά, τέρμα και τα καλλιστεία και μας έκανε ζημιά και το γαμημένο ΕΣΡ γιατί τότε που έπαιξαν επώνυμες έβαζε πρόστιμα στα κανάλια που τις καλούσαν και έτσι σταμάτησαν να τις προβάλουν,έτσι αυτές δεν είχαν πλέον  κίνητρο για να παίξουν.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

:headbang: :headbang: :headbang:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
τι ειναι τα    :headbang: :headbang:

τυπε?

δεν γουσταρεις την απολυτη-καβλα την μαιρουλα?  :think:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ταινίες πορνό.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Γιατί δεν έστειλες στην ίδια μπας και ψηθεί?

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
To γιατί θέλω να ακούσω !  ;)

Γιατί αυτή δεν είναι σαν την Τζούλια και την Ντούβλη που έχουν κάψει εγκέφαλο, και που η 1η ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα της ενώ η 2η δεν κατάφερε να γίνει τηλεπαρουσιάστρια (που έλεγε κιόλας πως ήθελε να φάει την Μενεγάκη) και που είχε μανία προβολής και ήταν διατεθιμένη να κάνει τα πάντα για την βλέπουμε στο γυαλί και να την συζητάμε. Η Συνατσάκη δεν έχει λόγο να παίξει σε ταινίες πορνό. Είναι μια νορμάλ κοπέλα, έχει την καριέρα της, ,,δεν λέει,, να χαλάσει το όνομα της, δεν είναι κάνα πορνίδιο για να το δούμε ,,σάντουιντς,, ανάμεσα σε δύο αραπάδες όπως είδαμε την Τζούλια, κ.α.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί αυτή δεν είναι σαν την Τζούλια και την Ντούβλη που έχουν κάψει εγκέφαλο, και που η 1η ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα της ενώ η 2η δεν κατάφερε να γίνει τηλεπαρουσιάστρια (που έλεγε κιόλας πως ήθελε να φάει την Μενεγάκη) και που είχε μανία προβολής και ήταν διατεθιμένη να κάνει τα πάντα για την βλέπουμε στο γυαλί και να την συζητάμε. Η Συνατσάκη δεν έχει λόγο να παίξει σε ταινίες πορνό. Είναι μια νορμάλ κοπέλα, έχει την καριέρα της, ,,δεν λέει,, να χαλάσει το όνομα της, δεν είναι κάνα πορνίδιο για να το δούμε ,,σάντουιντς,, ανάμεσα σε δύο αραπάδες όπως είδαμε την Τζούλια, κ.α.
 Μη μου πεις ότι την ξέρεις κι'αυτή ?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
μονο ο μαλακας ο ουγγαρεζος ειχε λιωσει στην μαλακια για παρτη της και(μαλλον) δεν την γαμησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom