You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαίρη Συνατσάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 306K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Προ ημερών είδα στον ύπνο μου ότι γύρισε τσόντα !! Μάλιστα που έχουν μείνει στο μυαλό δύο πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του να παίρνει πίπα και να γαμιέται στα τέσσερα !
Επειδή ως άνθρωπος έχω και μια σχετική ενόραση ή προαίσθημα, που βγαίνει ενίοτε και στα όνειρα, έστειλα μήνυμα του Σειρηνάκη και του είπα να της το προτείνει !! Μου απάντησε ότι θα κάνει ότι μπορεί...Πιστεύετε ότι υπάρχει καμιά ελπίδα μια που φημίζεται ως προχωρημένη και φεμινίστρια ?
Επειδή ως άνθρωπος έχω και μια σχετική ενόραση ή προαίσθημα, που βγαίνει ενίοτε και στα όνειρα, έστειλα μήνυμα του Σειρηνάκη και του είπα να της το προτείνει !! Μου απάντησε ότι θα κάνει ότι μπορεί...Πιστεύετε ότι υπάρχει καμιά ελπίδα μια που φημίζεται ως προχωρημένη και φεμινίστρια ?
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ε,οχι,δυστυχως μου μοιαζει αδυνατον.Με τετοια προυπηρεσια σε μαντ τβι και λοιπα.Τι τη περασες,για τη παστρικια τη Τζουλια;Μακαρι να επαιζε.Προ ημερών είδα στον ύπνο μου ότι γύρισε τσόντα !! Μάλιστα που έχουν μείνει στο μυαλό δύο πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του να παίρνει πίπα και να γαμιέται στα τέσσερα !
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Φοβερο προσωπο,κωλο και θηλυκοτητα μαζι,πολυ σημαντικο αυτο.Εκει που χανει εμφανως ειναι απ τη μεση και πανω,μηδεν βυζι.Την ειχε σε φωτογραφηση το περασμενο Εθνος της Κυριακης και χτυπαει οτι χανει εκει.
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.826
- Πόντοι
- 6.265
Ειναι η μεγαλυτερη καβλα στην ελληνικη τηλεοραση αυτην την στιγμη
οι "Διασημες" πλεον δεν κανουν ουτε γυμνες φωτογραφισεις αφου τα περιοδικα εχουν πεθανει
που ειναι οι εποχες που τα ονοματα οπως μαστροκωστα-δουνια κλπ κανανε γυμνο?
τωρα κλεισανε ολα δεν υπαρχει χρημα οποτε διασιμη σε τσοντα δεν παιζει αφου δεν παιζει πλεον ουτε καν για φωτογραφιση
μεγαλη μαλακια που πηγε ετσι το θεμα
φανταστειτε ποσα πουτανακια που το παιζουν σοβαρα θα ειχαμε δει σε playboy-penthouse αν ειμασταν στα 90'S
οι "Διασημες" πλεον δεν κανουν ουτε γυμνες φωτογραφισεις αφου τα περιοδικα εχουν πεθανει
τωρα κλεισανε ολα δεν υπαρχει χρημα οποτε διασιμη σε τσοντα δεν παιζει αφου δεν παιζει πλεον ουτε καν για φωτογραφιση
φανταστειτε ποσα πουτανακια που το παιζουν σοβαρα θα ειχαμε δει σε playboy-penthouse αν ειμασταν στα 90'S
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Δυστυχώς έτσι είναι...η κρίση μας έκανε ζημιά..τέρμα τα γυμνά, τέρμα και τα καλλιστεία και μας έκανε ζημιά και το γαμημένο ΕΣΡ γιατί τότε που έπαιξαν επώνυμες έβαζε πρόστιμα στα κανάλια που τις καλούσαν και έτσι σταμάτησαν να τις προβάλουν,έτσι αυτές δεν είχαν πλέον κίνητρο για να παίξουν.Ειναι η μεγαλυτερη καβλα στην ελληνικη τηλεοραση αυτην την στιγμη
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ειναι η μεγαλυτερη καβλα στην ελληνικη τηλεοραση αυτην την στιγμη
Προ ημερών είδα στον ύπνο μου ότι γύρισε τσόντα !! Μάλιστα που έχουν μείνει στο μυαλό δύο πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του να παίρνει πίπα και να γαμιέται στα τέσσερα !
Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ταινίες πορνό.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ταινίες πορνό.
To γιατί θέλω να ακούσω ! ;)
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Γιατί δεν έστειλες στην ίδια μπας και ψηθεί?
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Γιατί δεν έστειλες στην ίδια μπας και ψηθεί?
Άμα την έβρισκα θα της έλεγα να τη γαμήσω εγώ Δεν είναι και η πιο δύσκολη...
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Άμα την έβρισκα θα της έλεγα να τη γαμήσω εγώ Δεν είναι και η πιο δύσκολη...
Ξέρω, μέ έχει τσιμπουκώσει σε τουαλέτες
To γιατί θέλω να ακούσω ! ;)
Γιατί αυτή δεν είναι σαν την Τζούλια και την Ντούβλη που έχουν κάψει εγκέφαλο, και που η 1η ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα της ενώ η 2η δεν κατάφερε να γίνει τηλεπαρουσιάστρια (που έλεγε κιόλας πως ήθελε να φάει την Μενεγάκη) και που είχε μανία προβολής και ήταν διατεθιμένη να κάνει τα πάντα για την βλέπουμε στο γυαλί και να την συζητάμε. Η Συνατσάκη δεν έχει λόγο να παίξει σε ταινίες πορνό. Είναι μια νορμάλ κοπέλα, έχει την καριέρα της, ,,δεν λέει,, να χαλάσει το όνομα της, δεν είναι κάνα πορνίδιο για να το δούμε ,,σάντουιντς,, ανάμεσα σε δύο αραπάδες όπως είδαμε την Τζούλια, κ.α.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Να υποθέω τρολάρεις τώρα ??Ξέρω, μέ έχει τσιμπουκώσει σε τουαλέτες
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Δεν κάνω τέτοια πράγματαΝα υποθέω τρολάρεις τώρα ??
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Μη μου πεις ότι την ξέρεις κι'αυτή ?Γιατί αυτή δεν είναι σαν την Τζούλια και την Ντούβλη που έχουν κάψει εγκέφαλο, και που η 1η ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα της ενώ η 2η δεν κατάφερε να γίνει τηλεπαρουσιάστρια (που έλεγε κιόλας πως ήθελε να φάει την Μενεγάκη) και που είχε μανία προβολής και ήταν διατεθιμένη να κάνει τα πάντα για την βλέπουμε στο γυαλί και να την συζητάμε. Η Συνατσάκη δεν έχει λόγο να παίξει σε ταινίες πορνό. Είναι μια νορμάλ κοπέλα, έχει την καριέρα της, ,,δεν λέει,, να χαλάσει το όνομα της, δεν είναι κάνα πορνίδιο για να το δούμε ,,σάντουιντς,, ανάμεσα σε δύο αραπάδες όπως είδαμε την Τζούλια, κ.α.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K