Επισκέπτης
Λεω να αρχισω ενα θεμα για την Μαιρη που δουλευει Φυλης 54Β δηλαδη 54 στο κατω.Ελπιζω να μην υπαρχει αλλο θεμα για την συγκεκριμενη.
Προσωπικα την εχω παρει πολλες φορες την Μαιρη και επειδη μου αρεσει δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος αλλα θα προσπαθησω.
Θετικα.
1.Μολις μπει στο δωματιο δεν θα αρχισει αμεσως αλλα θα σου πιασει την κουβεντα,θα σε ρωτησει πως σε λενε και θα προσπαθησει να σε χαλαρωσει.
2.Πιπα με ισπανικη ταυτοχρονα.Παντα σε ολους και χωρις να το ζητησεις.Μονο μια φορα δεν μου εκανε ισπανικη αλλα ηταν Σαββατο και βιαζοταν.
3.Πιπα ποιημα.Εχει μεγαλο ταλεντο στο χειλη.
4.Ανεβαινει απο πανω πολυ ωρα.
5.Συμμετοχη με μαλαξη των ορχεων κατα την πραξη αλλα και με στερεοτυπες εκφρασει"Ελα,καυλα μου","Ναι,μωρο μου","Χυσε με","Ολο μεσα".Σαν να την ακουω...
6.Πεντακαθαρη.
7.Μονο 20 ευρω
8.Ευγενικη τσατσα.
9.Καθαρα δωματια.
10.Αμα πας πολυ πρωι(10-11) θα σε περιποιηθει καλα...
11.Ελληνιδα για οποιον νοιωθει πιο ανετα(αυτο δεν ηξερα αμα επρεπε να το βαλω στα θετικα η στα αρνητικα)
12.Βυζαρου με τρελα πιασηματα(Δεν ειναι χοντρη)
13.Με λιγη φαντασια μοιαζει της Kylie Ireland!!!!!!!!!!!!!!!!
14.Δεν φευγει αμα δεν χυσεις.
15.Ολα αυτα με 20 ευρω.
16.Στην ιεραποστολικη σταση σε τσιμπαει και γενικα συμμετεχει.
Αρνητικα
1.Συνεχεια εμφανιζεται με παρεο και τα βυζια εξω.Παρε και τιποτα αλλο χρυση μου.
2.Σου τον παιζει στην αρχη και μασουλαει τσιχλα.Μπορει να κανει και τσιχλοφουσκα.
3.Δεν ειναι πιπινι και δεν εχει αναλογιες μοντελου.
4.Τα δωματια ειναι παρα πολυ μικρα >
5.Δεν σε αφηνει να της ριξεις χαστουκακια στα οπισθια
Σου λεει κανε με οτι θελει αλλα μην με βαρας.
6.Δεν δινει φιλακια στο στηθος ουτε αφηνει και γενικα προσεχει.
Αυτα,μπορει να μην ημουν αντικειμενικος αλλα της εχω αδυναμια γιατι σεβεται το πελατη
Δουλευει πρωι.
Προσωπικα την εχω παρει πολλες φορες την Μαιρη και επειδη μου αρεσει δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος αλλα θα προσπαθησω.
Θετικα.
1.Μολις μπει στο δωματιο δεν θα αρχισει αμεσως αλλα θα σου πιασει την κουβεντα,θα σε ρωτησει πως σε λενε και θα προσπαθησει να σε χαλαρωσει.
2.Πιπα με ισπανικη ταυτοχρονα.Παντα σε ολους και χωρις να το ζητησεις.Μονο μια φορα δεν μου εκανε ισπανικη αλλα ηταν Σαββατο και βιαζοταν.
3.Πιπα ποιημα.Εχει μεγαλο ταλεντο στο χειλη.
4.Ανεβαινει απο πανω πολυ ωρα.
5.Συμμετοχη με μαλαξη των ορχεων κατα την πραξη αλλα και με στερεοτυπες εκφρασει"Ελα,καυλα μου","Ναι,μωρο μου","Χυσε με","Ολο μεσα".Σαν να την ακουω...
6.Πεντακαθαρη.
7.Μονο 20 ευρω
8.Ευγενικη τσατσα.
9.Καθαρα δωματια.
10.Αμα πας πολυ πρωι(10-11) θα σε περιποιηθει καλα...
11.Ελληνιδα για οποιον νοιωθει πιο ανετα(αυτο δεν ηξερα αμα επρεπε να το βαλω στα θετικα η στα αρνητικα)
12.Βυζαρου με τρελα πιασηματα(Δεν ειναι χοντρη)
13.Με λιγη φαντασια μοιαζει της Kylie Ireland!!!!!!!!!!!!!!!!
14.Δεν φευγει αμα δεν χυσεις.
15.Ολα αυτα με 20 ευρω.
16.Στην ιεραποστολικη σταση σε τσιμπαει και γενικα συμμετεχει.
Αρνητικα
1.Συνεχεια εμφανιζεται με παρεο και τα βυζια εξω.Παρε και τιποτα αλλο χρυση μου.
2.Σου τον παιζει στην αρχη και μασουλαει τσιχλα.Μπορει να κανει και τσιχλοφουσκα.
3.Δεν ειναι πιπινι και δεν εχει αναλογιες μοντελου.
4.Τα δωματια ειναι παρα πολυ μικρα >
5.Δεν σε αφηνει να της ριξεις χαστουκακια στα οπισθια
Σου λεει κανε με οτι θελει αλλα μην με βαρας.
6.Δεν δινει φιλακια στο στηθος ουτε αφηνει και γενικα προσεχει.
Αυτα,μπορει να μην ημουν αντικειμενικος αλλα της εχω αδυναμια γιατι σεβεται το πελατη
Δουλευει πρωι.