Νέα

Μαίρη-Φυλής 54Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λεω να αρχισω ενα θεμα για την Μαιρη που δουλευει Φυλης 54Β δηλαδη 54 στο κατω.Ελπιζω να μην υπαρχει αλλο θεμα για την συγκεκριμενη.

Προσωπικα την εχω παρει πολλες φορες την Μαιρη και επειδη μου αρεσει δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος αλλα θα προσπαθησω.

Θετικα.

1.Μολις μπει στο δωματιο δεν θα αρχισει αμεσως αλλα θα σου πιασει την κουβεντα,θα σε ρωτησει πως σε λενε και θα προσπαθησει να σε χαλαρωσει.
2.Πιπα με ισπανικη ταυτοχρονα.Παντα σε ολους και χωρις να το ζητησεις.Μονο μια φορα δεν μου εκανε ισπανικη αλλα ηταν Σαββατο και βιαζοταν.
3.Πιπα ποιημα.Εχει μεγαλο ταλεντο στο χειλη.
4.Ανεβαινει απο πανω πολυ ωρα.
5.Συμμετοχη με μαλαξη των ορχεων κατα την πραξη αλλα και με στερεοτυπες εκφρασει"Ελα,καυλα μου","Ναι,μωρο μου","Χυσε με","Ολο μεσα".Σαν να την ακουω... :cheesy:
6.Πεντακαθαρη.
7.Μονο 20 ευρω
8.Ευγενικη τσατσα.
9.Καθαρα δωματια.
10.Αμα πας πολυ πρωι(10-11) θα σε περιποιηθει καλα...
11.Ελληνιδα για οποιον νοιωθει πιο ανετα(αυτο δεν ηξερα αμα επρεπε να το βαλω στα θετικα η στα αρνητικα)
12.Βυζαρου με τρελα πιασηματα(Δεν ειναι χοντρη)
13.Με λιγη φαντασια μοιαζει της Kylie Ireland!!!!!!!!!!!!!!!!
14.Δεν φευγει αμα δεν χυσεις.
15.Ολα αυτα με 20 ευρω.
16.Στην ιεραποστολικη σταση σε τσιμπαει και γενικα συμμετεχει.

Αρνητικα

1.Συνεχεια εμφανιζεται με παρεο και τα βυζια εξω.Παρε και τιποτα αλλο χρυση μου.
2.Σου τον παιζει στην αρχη και μασουλαει τσιχλα.Μπορει να κανει και τσιχλοφουσκα.
3.Δεν ειναι πιπινι και δεν εχει αναλογιες μοντελου.
4.Τα δωματια ειναι παρα πολυ μικρα  >:(
5.Δεν σε αφηνει να της ριξεις χαστουκακια στα οπισθια  :(
Σου λεει κανε με οτι θελει αλλα μην με βαρας.
6.Δεν δινει φιλακια στο στηθος ουτε αφηνει και γενικα προσεχει.

Αυτα,μπορει να μην ημουν αντικειμενικος αλλα της εχω αδυναμια γιατι σεβεται το πελατη :)

Δουλευει πρωι.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ωραιος ο φιλος. Αναλυτικοτατος!!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Φιλε Κώστα ,
54  κάτω / εννοουμε αυτό που τα απογευματα είναι η Σοφία- έτσι δεν ειναι ?

Επισκέπτης
Ναι.Φυλης 54 κατω.Συγκεκριμενα 54Β εκει που ειναι το απογευμα η Σοφια.Αλλα δεν ξερω αμα δουλευει αυτες τις μερες η Μαιρη εκει αν καιεκει ειναι συνηθως και αλλαζει με την Αννα απο Βραζιλια.

Α,και θελω να πω οτι σε μενα μου αρεσει η Μαιρη σε αλλον μπορει να μην αρεσει.Πηγαινεις βλεπεις και αμα σου αρεσει μπαινεις.Ουτε διαφημιση της κανω ουτε βαλτος ειμαι.Ενα ειναι το μονο σιγουρο οτι αποκλειεται να μην ισχυουν αυτα που γραφω.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
ΟΚ φίλε -- ευχαριστώ
α...την έχω παρει  ,την Αννούλα  από  .. Βραζιλία ( .. δηλαδή Γκάνα , Ουγκάντα κλπ) ;) ;)
κ..λάρα μεν, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο

την μαίρη την έχω ακούσει- την λένε και Μαρία ενιότε νομίζω ...

Kostass

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μιλατε για τη μαρια που παλιοτερα ηταν φυλης 66Δ και ακομα παλιοτερα 65 στο ισογειο ετσι?
Εχω καιρο να τη δω! Αν ειναι αυτη, εχει πιασηματα αλλα δεν ειναι βυζαρου. Νομιζω ειναι καποιας ηλικιας 30+ μετριας εμφανισης αλλα δεν ξερω τι κανει στο δωματιο... Αυτη δεν ειναι που καμια φορα οταν βγαινει στο σαλονι περπαταει και μιλαει ναζιαρικα και καυλωτικα?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Μαίρη, Μαιρούλα την ονοματίζει η τσα2 δεν έχω ακούσι να την λέει Μαρία. Ειναι μία λυση για μένα ασφαλείας όταν δεν παίζει κατι καλό αλλού. Ως τα ανεφερε ο kostas4832 με βρισκουν συμφωνο 100%.
Ενα μειον ακομα που εχω παρατηρησει. Δεν ξυρίζει ποδια τακτικα :blahblah1:
Η πίπα - ισπανικό τέλεια, την πρωτη φορά τελείωσα εκεί θυμάμαι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Την ξέρω και την έχω πάρει. Αρκετά καλή και μάλλον απο τις καλύτερες επιλογές για πρωινές ώρες. Εχει βυζάρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom