Νέα

Μαιμου συνταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ο ασφαλεστερος τροπος να εξακριβωσεις αν καποιος ειναι μαλακας, ειναι να ρωτησεις την αποψή του για το αν πρεπει να καταγγελλεται η παρανομια.
Αν σου απαντησει "οχι, ειναι ρουφιανιά" τοτε εχεις μπροστα σου εναν ΜΑΛΑΚΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αρπαζω την ευκαιρια που μου δινει ο Αχιλλεας να πω κι εγω τον πονο μου.

Πριν χρονια τα τιναξε ενας θειος μου που ηταν μεταναστης καμια 30 χρονια στον Καναδα. Ο μπαρμπας ηξερε οτι θα τα τιναξει και ηρθε στο χωριο του να πεθανει και να κανονισει για τη διαθηκη. Εγω ουτε που τον ηξερα τον ανθρωπο και δεν περιμενα να με "θυμηθει" στη διαθηκη του. Αλλωστε παντα ημουν το απολωλος προβατο στο σοι μας. Η μανα σαν καλος ανθρωπος και χριστιανη επεμενε να παμε στην κηδεια του. Δε γουσταρω αυτου του ειδους τις κοινωνικες εκδηλωσεις, αλλα για να μην της χαλασω το χατιρι πηγα με την συμφωνια οτι θα την αφησω στην εκκλησια, θα αραξω στο καφενειο να πιω καφε και κανα τσιπουρο και οταν τελειωσει το μυστηριο θα επιστρεψουμε στο χωριο μας. Ετσι και εγινε. Στην επιστροφη η μανα μου, μου πρηξε τ΄αρχιδια.
<< Σα δε ντρεπεσε να μην ερθεις ουτε στην εκκλησια, ουτε στο νεκροταφειο>>. <<Κλαμα που εριξε ο ξαδερφος ο Σακης>>. << και ρωτουσαν οι συγγενεις που εισαι>> και αλλες μαλακιες....
Ρε μανα τις λεω, ο Σακης πηρε 2οροφο στο χωριο, οι αλλοι ολο και κατι πηραν απο τις καταθεσεις του μπαρμπα, εμενα ουτε τον πυρετο του δε μου αφησε γιατι να τον κλαψω ? Ας μου αφηνε κανα ψιλο και θα σου εφερνα 10 αρκουδιαραιους να τον κλαιμε ομαδικα.

Ετσι κι φιλος μας ο Αχιλλεας, εμεινε στην αποξω και τι να κανει κοιταει πως να του τη γαμησει του μπαρμπα του.
Εισαι ανθρωπος τεραστιου επιπεδου, το ειχα καταλαβει και απο προηγουμενα ποσταρισματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μονο στην Ελλαδα θεωρήσε ρουφιάνος αν πας να καταγγείλεις κάποιον οτι παρανομη...γι αυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε.
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ αν καταγγειλεις την παρανομία αλλα ΜΑΓΚΑΣ αν κλέψεις την εφορία, αν καταπατήσεις δημόσια έκταση,η βγάλεις αναπηρική σύνταξη ενώ είσαι 100% υγιείς, η κτίσης ενα αυθαίρετο μέσα στο δασος...μονο στην Ελλαδα.
Δεν πειραζει τύπε, αυτα τελειωσανε πια. Αυτες οι μαγκιες θα κοπουν.
Ισως χρειαστει τρόικα 50 χρονια, αλλά θα κοπουν.
Δεν θα φυγουν πια οι ευρωπαιοι απο εδω, αν δεν κοπουν πια ΟΛΕΣ οι μαλακιες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εγω ουτε που θα παταγα στην κηδεια και ουτε θα αφηνα να παει η μανα μου η στην καλυτερη θα της ελεγα να παει μονη της

Καποιοι θειοι και λοιποι συγγενεις μου που δεν με ειχαν θυμηθει ποτε σε γιορτες κτλ κτλ και ουτε τους ειχα δει απο τοτε που ημουν παιδακι οι οποιοι ειχαν μεγαλη περιουσια (πραγματικα τεραστια περιουσια) οποτε με επαιρναν τηλεφωνο και τυχαινε να το σηκωσω εγω να μου πουν οτι παντρευεται πεθανε η βαφτιζουν καποιο μελος τους .......

Η απαντηση μου παντα ηταν ενα ξερο και αμεσο "ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ" με αμεσο κλεισιμο του τηλεφωνου ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  !!!!!!!!

Ουτε ρουφιανιλικια ουτε παραπονα ουτε τιποτε ..... απλα ηξερα οτι δεν εχω συγγενεις και τελος
Αλλος τεραστιου επιπεδου, θελει να του γραψουν κανενα διωροφο για να λεει καλημερα στους συγγενεις.
Εσυ σε ποσους συγγενεις εχεις γραψει περιουσια για να σου λενε καλημερα? Σου λενε?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μιλησε τωρα κι ο δικηγορικός κλάδος,
ο τιμιότερος όλων,
που όλες οι χοντρες λαμογιές εχουν μια στρατιά δικηγόρων αποπίσω  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
μάγκες και οι τυφλοί που βλέπουν που τα παίρνουνε
μάγκες και οι εφοριακοί που τα παίρνουνε
μάγκες και της πολεοδομίας που τα αρπάζουνε
μάγκες και οι γιατροί που παίρνουν φακελλάκια
μάγκες και οι μαγαζάτορες που κλέβουν τον ΦΠΑ
μάγκες και οι αγρότες που τα 500 κιλά λάδι τα κάνουνε 50000 για την επιδότηση
μάγκες και οι πολιτικοί που παίρνουνε τις μίζες τους

σαν πολλοί μάγκες δεν έχουν μαζευτεί ρε φίλε ??

εντιτ... να συνεχίσω με τους μάγκες γιατί είναι πάρα πολλοί???

ας πούμε

μάγκας και αυτός που έχτισε το αυθαίρετο χωρίς να πλερώσει μία στο ΙΚΑ
μάγκας και αυτός που έκλεισε τον ημιυπαίθριο καί έκανε το σπίτι από 50 ογδονταπέντε τετραγωνικά χωρίς να πλερώσει φόρο
μάγκας και αυτός που νοικιάζει το υπόγειο με την μέρα/κεφάλι σε λάθρους χωρίς να δώκει μία σε φόρο
μάγκας και ο ταρίφας που πειράζει το ταξίμετρο για την κονόμα...

έχω και άλλους θέλεις ???
Μην τυχον και καταγγειλεις ομως κανεναν...ο Παραλιμνιος μετα το ρεψιμο απο τη μπυρα κατω απο τα πλατανια, θα σε πει ρουφιανο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μιλησε τωρα κι ο δικηγορικός κλάδος,
ο τιμιότερος όλων,
που όλες οι χοντρες λαμογιές εχουν μια στρατιά δικηγόρων αποπίσω  :2funny:
Χεστηκα. Όποιος σου εκανε λαμογια να τον καταγγειλεις. Κωλωνεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εσενα τουλάχιστον κάτι πηραν οι συγγενεις.

Ενας δικος μου θειος πεθανε στον καναδα, χωρις παιδια, και δεν αφησε σε κανεναν τιποτα, νομιζε πως θα τα παρει μαζι του μαλλον, και τελικα τα πηρε το καναδεζικο κρατος, αλλά εμεις εχουμε μια ανωτερωτητα σαν οικογένεια, no hard feelings  :grin:
Εισαι ανηψιος και τα πηρε το καναδικο κρατος?
Γιατι? αποποιηθηκατε την κληρονομια?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
μάγκες και οι τυφλοί που βλέπουν που τα παίρνουνε
μάγκες και οι εφοριακοί που τα παίρνουνε
μάγκες και της πολεοδομίας που τα αρπάζουνε
μάγκες και οι γιατροί που παίρνουν φακελλάκια
μάγκες και οι μαγαζάτορες που κλέβουν τον ΦΠΑ
μάγκες και οι αγρότες που τα 500 κιλά λάδι τα κάνουνε 50000 για την επιδότηση
μάγκες και οι πολιτικοί που παίρνουνε τις μίζες τους

σαν πολλοί μάγκες δεν έχουν μαζευτεί ρε φίλε ??

εντιτ... να συνεχίσω με τους μάγκες γιατί είναι πάρα πολλοί???

ας πούμε

μάγκας και αυτός που έχτισε το αυθαίρετο χωρίς να πλερώσει μία στο ΙΚΑ
μάγκας και αυτός που έκλεισε τον ημιυπαίθριο καί έκανε το σπίτι από 50 ογδονταπέντε τετραγωνικά χωρίς να πλερώσει φόρο
μάγκας και αυτός που νοικιάζει το υπόγειο με την μέρα/κεφάλι σε λάθρους χωρίς να δώκει μία σε φόρο
μάγκας και ο ταρίφας που πειράζει το ταξίμετρο για την κονόμα...

έχω και άλλους θέλεις ???

ο καθένας επιβιώνει με τον τρόπο του γέροντα....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μην τυχον και καταγγειλεις ομως κανεναν...ο Παραλιμνιος μετα το ρεψιμο απο τη μπυρα κατω απο τα πλατανια, θα σε πει ρουφιανο...

μμ ωραία, κάνε μια αρχή από καταγγελίες για τις παρανομίες της τωρινής και της πρωηγούμενης κυβέρνησης, και όταν κλείσεις μέσα τα μεγάλα κεφάλια εγώ θα αρχίσω να καταγγέλω τους μικρούς....
έτσι πάνε αυτά αν θέλεις κάθαρση.
πρώτα το κεφάλι του μεγάλου και μετά του μικρού... ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τι την περάσατε την Γερμανία?Μπανανιστάν?
Εκεί σε περνάνε από σκάνερ πριν σου δώσουν κάποιο επίδομα....δεν θα πόνταρα υπέρ του αγαπητού Αχιλλέα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
μμ ωραία, κάνε μια αρχή από καταγγελίες για τις παρανομίες της τωρινής και της πρωηγούμενης κυβέρνησης, και όταν κλείσεις μέσα τα μεγάλα κεφάλια εγώ θα αρχίσω να καταγγέλω τους μικρούς....
έτσι πάνε αυτά αν θέλεις κάθαρση.
πρώτα το κεφάλι του μεγάλου και μετά του μικρού... ;)
Γιατι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Η κλασικη λογικη του κλεφτη οταν τον πανε στο Δικαστηριο, ή του οδηγου που οδηγουσε μεθυσμενος.
"Εδω δεν εχετε πιασει τους μιζαδορους πολιτικους, εμενα κυνηγατε"?
Άλλο κολοσσιαιο επιχειρημα.
Θλιψη...
Αυριο θα πει η γυναικα μας τι φωναζεις που γαμηθηκα με τον γειτονα? Αντε κλεισε πρωτα τα μπουρδελα και μετα ζητα μου το λογο...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

διότι δεν έχει αλλιώς νόημα....
ας πούμε γίνετε κάποιος πόλεμος, και έχεις τον καλλίτερο στρατό, αλλά οι στρατηγοί είναι όλοι αδίστακτοι προδότες.
ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ? καταστροφή.... :grin:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.139
Πόντοι
3.425
ρώτησα πελάτη μου που δούλευε σε μεγάλη γερμανική εταιρία πώς πάνε τα πράγματα και μου απάντησε ότι παρίστανε τον τρελό και κατάφερε να πάρει ένα επίδομα , να μην δουλεύει , να πληρώνουν το ενοίκιο το δικό του και του ενήλικου παιδιού του που σπουδάζει , να δίνουν επίδομα στο παιδί του ....

λες να είναι αλήθεια όλα αυτά?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρώτησα πελάτη μου που δούλευε σε μεγάλη γερμανική εταιρία πώς πάνε τα πράγματα και μου απάντησε ότι παρίστανε τον τρελό και κατάφερε να πάρει ένα επίδομα , να μην δουλεύει , να πληρώνουν το ενοίκιο το δικό του και του ενήλικου παιδιού του που σπουδάζει , να δίνουν επίδομα στο παιδί του ....

λες να είναι αλήθεια όλα αυτά?

To κοινωνικο κρατος σε αυτες τις χωρες, μεχρι προσφατα, ηταν σε σχεση με το δικο μας η μερα με τη νυχτα. Εχω φιλο που εφυγε για Αγγλια πριν χρονια, παντρευτηκε εκει, και μου εχει πει πραγματα που δεν πιστευα στ αυτια μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μονο στην Ελλαδα θεωρήσε ρουφιάνος αν πας να καταγγείλεις κάποιον οτι παρανομη...γι αυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε.
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ αν καταγγειλεις την παρανομία αλλα ΜΑΓΚΑΣ αν κλέψεις την εφορία, αν καταπατήσεις δημόσια έκταση,η βγάλεις αναπηρική σύνταξη ενώ είσαι 100% υγιείς, η κτίσης ενα αυθαίρετο μέσα στο δασος...μονο στην Ελλαδα.

εγω λέω ότι φτάσαμε γιατί δεν ξέρουμε Ελληνικά. :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom