Νέα

Μαιμου συνταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
τυπε εκβιασε τον μπας και σου δωσει κανα φραγκο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τύπε προχωρα και μην ακους κανεναν, οποιος καυχιεται για λαμογιά, αντι να σκαει και να κανει το κοροιδο, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ, πρεπει να υφισταται δεινή ήττα.
Θα παρακαλουσα να μας ενημερωσεις για την εξελιξη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.557
Πόντοι
12.756
θα τον δωσει τυπε, ο φιλος το λεει ξεκαθαρα οτι δεν παλεύεται ο τυπος , το παιζει ιστορια γι αυτο θα του την κάτσει την φερμα και θα μαθει να φέρετε ο μπάρμπας...

Και να δεις μετα που θα γινει κανονικα τρελος και δεν θα μπορει να παρει συνταξη 

Επισκέπτης
Ειμαι περιεργος και θα ηθελα να ακουσω απο καποιο γνωστη νομικων αν γινεται να καταγγειλεις εναν Ελληναρα που πηρε συνταξη προωρη απο το Γερμανικο κρατος παριστανοντας τον τρελο. Εχω εναν μπαρμπα ξεφτυλισμενο που μας εχει πρηξει χρονια τα πελε με το να καυχιεται ολη την ωρα ποσο πανεξυπνος ειναι που κοροιδεψε το γερμανικο κρατος και πηρε συνταξη απο το δημοσιο του και ηρθε ελλαδα στα 50 του και θα ηθελα να ξερω αν μπορω με καποια καταγγελια να τον τρεξω. Εφοσον μας εχει ξεπληρωσει την φιλοξενια με τον χειροτερο τροπο τοσα χρονια. Αχαριστο γουρουνι Ελληναρας.

Χωρις να ειμαι νομικος, αλλα επειδη εχω φιλους που περνουν αναπηρικη συνταξη λογω "τρελας". Θα σου πω οτι πριν παρει τη συνταξη ο μπαρμπας σου ειχε περασει τουλαχιστον απο 3 επιτροπες ψυχιατρων. Επισης και αφου την παρει καποιος ξανα περναει επιτροπη μετα απο καποια χρονια. Αρα αφου τους ξεγελαει τοσα χρονια ή κατι εχει απο τρελα ή ειναι πολυ μαγκας. Με το να τον καταγγειλεις ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και θα χαλασεις και τη σχεση σου μαζι του.

Απο μικρος ησουν ρουφιανακος και ζηλοφθονος ή σε εκαναν ετσι οι ακροδεξιες ιδεες σου ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Προσφέρω δωρεαν νομικές υπηρεσίες στον θειό του, Αχιλλέας - σπιουνακος- ρουφιάνος- εισπράκτορας της σταζι, μαλακάκος χαιρέκακος- φασισταριο- την έχω μικρή και θέλω να την έχουν μικρή όλοι- να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα- έκρυβα φέτα στην κατοχή- κτλ. Θείε στειλλε πμ. Πίπα κώλο θα τον πάμε τον αχιλλέα.. στο υπόσχομαι. :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σας παιδια

Τύπε προχωρα και μην ακους κανεναν, οποιος καυχιεται για λαμογιά, αντι να σκαει και να κανει το κοροιδο, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ, πρεπει να υφισταται δεινή ήττα.
Θα παρακαλουσα να μας ενημερωσεις για την εξελιξη.

Κανενα προβλημα να σας ενημερωσω αλλα φανταζομαι οτι θα παρει πολυ χρονο η ολη υποθεση μετα την καταγγελια.

Χωρις να ειμαι νομικος, αλλα επειδη εχω φιλους που περνουν αναπηρικη συνταξη λογω "τρελας". Θα σου πω οτι πριν παρει τη συνταξη ο μπαρμπας σου ειχε περασει τουλαχιστον απο 3 επιτροπες ψυχιατρων. Επισης και αφου την παρει καποιος ξανα περναει επιτροπη μετα απο καποια χρονια. Αρα αφου τους ξεγελαει τοσα χρονια ή κατι εχει απο τρελα ή ειναι πολυ μαγκας. Με το να τον καταγγειλεις ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και θα χαλασεις και τη σχεση σου μαζι του.

Δεν ξερω απο ποσες επιτροπες γιατρων ειχε περασει στην γερμανια ξερω ομως οτι μια φορα περασε το θεμα του γιατρου. Εχει να πατησει το ποδι του Γερμανια απο τοτε.
Οσο για την σχεση μαζι του χειροτερη δεν μπορει να γινει με την σκατοψυχια που εχει και ειμαι περηφανος που μπορω να περπαταω καθαρος μπροστα του και να τον φτυνω στα μουτρα.

Απο μικρος ησουν ρουφιανακος και ζηλοφθονος ή σε εκαναν ετσι οι ακροδεξιες ιδεες σου ?

Ζηλοφθονος σε τι? :2funny: Σε μια σκατουσακουλα με ποδια? Κανονικα δεν θα ασχολιομουν ποτε μαζι του αλλα ξεπερασε ορια με την σταση του οχι μονο προς την οικογενεια μου αλλα και σε ΑΜΕΑ που προσπαθησε να το εκμεταλλευτει. Οποτε ειπα νισαφι! Αρκετα τον ειχαμε ανεχτει τοσα χρονια και του καναμε τραπεζια και καυχιοταν σαν γουρουνι με μπουκωμενο το στομα απο τις τηγανιες πατατες και τα μπριζολιδια!

Οσο για τις κλασσικες αριστερες μαλακισμενες γκομενες που κραζουν εχω να πω μονο οτι δεν απορω πως η Ελλαδα επιασε πατο με τετοια ηλιθια ζωα να επικροτουν μια σκατοσακουλα πιστευοντας οτι κανει επανασταση με τις κομπινες του :2funny:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για να πήρε σύνταξη για ψυχιατρικό νόσημα από τη Γερμανία,το έχει σίγουρα.Απλώς προσπαθεί με το να λέει ότι τους κορόιδεψε να αποβάλει το φόβο του περίγυρου για τη συναναστροφή με έναν ψυχασθενή.Και μη νομίζεις ότι οι ψυχασθενείς φαίνονται εύκολα,έχω συγγενή που έχει πρόβλημα,και όσο παίρνει τα χαπάκια του είναι καλά.Κάποιες φορές σταματάει να τα παίρνει και είναι αυτοκαταστροφικός.Γι΄αυτό πριν προχωρήσεις σε καταγγελία να βεβαιωθείς ότι όντως δεν έχει ψυχιατρικό νόσημα διότι μετά θα σου πατήσει αγωγή και θ΄αποκτήσεις εσύ ψυχιατρικό νόσημα.Ανώνυμες καταγγελίες στη Γερμανία και την Αυστρία δεν περνούν...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εχει κανει τη διάγνωση ο Αχιλέας τυπε, αφου εβγαλε εμάς αριστερούς, αποκλείεται να έχει λαθέψει  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Προσφέρω δωρεαν νομικές υπηρεσίες στον θειό του, Αχιλλέας - σπιουνακος- ρουφιάνος- εισπράκτορας της σταζι, μαλακάκος χαιρέκακος- φασισταριο- την έχω μικρή και θέλω να την έχουν μικρή όλοι- να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα- έκρυβα φέτα στην κατοχή- κτλ. Θείε στειλλε πμ. Πίπα κώλο θα τον πάμε τον αχιλλέα.. στο υπόσχομαι. :grin:  :rockon: :rockon: :rockon:
Πολυ καλυτερα τωρα....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Καλά. Κάτσε να κάνει την καταγγελία ο αχιλλέας να γελάμε και μετά κάνε εσύ πλακίτσες  :grin:

Τι "πλακίτσες"  αγαπητή μου Ερινάλια;

Λάθος το εκλάβατε.

Το σωστό είναι : Ο πεινασμένος... καρβέλια ονειρεύεται.

Επισκέπτης
Για να πήρε σύνταξη για ψυχιατρικό νόσημα από τη Γερμανία,το έχει σίγουρα.Απλώς προσπαθεί με το να λέει ότι τους κορόιδεψε να αποβάλει το φόβο του περίγυρου για τη συναναστροφή με έναν ψυχασθενή.Και μη νομίζεις ότι οι ψυχασθενείς φαίνονται εύκολα,έχω συγγενή που έχει πρόβλημα,και όσο παίρνει τα χαπάκια του είναι καλά.Κάποιες φορές σταματάει να τα παίρνει και είναι αυτοκαταστροφικός.Γι΄αυτό πριν προχωρήσεις σε καταγγελία να βεβαιωθείς ότι όντως δεν έχει ψυχιατρικό νόσημα διότι μετά θα σου πατήσει αγωγή και θ΄αποκτήσεις εσύ ψυχιατρικό νόσημα.Ανώνυμες καταγγελίες στη Γερμανία και την Αυστρία δεν περνούν...

ορθή άποψη και ορθά τεκμηριωμένη  :sunglasses:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι σωθηκαμε τωρα!! χαχαχα εδω αυτος αν μπορουσε θα μου ετρωγε και τα δικα μου!

Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μείνει άπορος και να τον φορτωθείς;

Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να νικήσει το δικαστήριο ξαναπείθοντας ότι είναι τρελός και να μείνεις με το πουλί ανά χείραν;

Επισκέπτης
τύπε κλείστον σε ένα πηγάδι και παίρνε εσύ τη σύνταξή του  :rockon: :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom