Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σας παιδια
Τύπε προχωρα και μην ακους κανεναν, οποιος καυχιεται για λαμογιά, αντι να σκαει και να κανει το κοροιδο, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ, πρεπει να υφισταται δεινή ήττα.
Θα παρακαλουσα να μας ενημερωσεις για την εξελιξη.
Κανενα προβλημα να σας ενημερωσω αλλα φανταζομαι οτι θα παρει πολυ χρονο η ολη υποθεση μετα την καταγγελια.
Χωρις να ειμαι νομικος, αλλα επειδη εχω φιλους που περνουν αναπηρικη συνταξη λογω "τρελας". Θα σου πω οτι πριν παρει τη συνταξη ο μπαρμπας σου ειχε περασει τουλαχιστον απο 3 επιτροπες ψυχιατρων. Επισης και αφου την παρει καποιος ξανα περναει επιτροπη μετα απο καποια χρονια. Αρα αφου τους ξεγελαει τοσα χρονια ή κατι εχει απο τρελα ή ειναι πολυ μαγκας. Με το να τον καταγγειλεις ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και θα χαλασεις και τη σχεση σου μαζι του.
Δεν ξερω απο ποσες επιτροπες γιατρων ειχε περασει στην γερμανια ξερω ομως οτι μια φορα περασε το θεμα του γιατρου. Εχει να πατησει το ποδι του Γερμανια απο τοτε.
Οσο για την σχεση μαζι του χειροτερη δεν μπορει να γινει με την σκατοψυχια που εχει και ειμαι περηφανος που μπορω να περπαταω καθαρος μπροστα του και να τον φτυνω στα μουτρα.
Απο μικρος ησουν ρουφιανακος και ζηλοφθονος ή σε εκαναν ετσι οι ακροδεξιες ιδεες σου ?
Ζηλοφθονος σε τι?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Σε μια σκατουσακουλα με ποδια? Κανονικα δεν θα ασχολιομουν ποτε μαζι του αλλα ξεπερασε ορια με την σταση του οχι μονο προς την οικογενεια μου αλλα και σε ΑΜΕΑ που προσπαθησε να το εκμεταλλευτει. Οποτε ειπα νισαφι! Αρκετα τον ειχαμε ανεχτει τοσα χρονια και του καναμε τραπεζια και καυχιοταν σαν γουρουνι με μπουκωμενο το στομα απο τις τηγανιες πατατες και τα μπριζολιδια!
Οσο για τις κλασσικες αριστερες μαλακισμενες γκομενες που κραζουν εχω να πω μονο οτι δεν απορω πως η Ελλαδα επιασε πατο με τετοια ηλιθια ζωα να επικροτουν μια σκατοσακουλα πιστευοντας οτι κανει επανασταση με τις κομπινες του
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)