Νέα

Μαιμου συνταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αχιλλεα αυτο που θες να κανεις δεν σε τιμαει ως ΑΝΔΡΑ !!!!!

Στα ματια οποιου μαθει τι πας να κανεις θα υποβιβαστεις ως καταδοτης ρουφιανος !!!!!!!!!
Και εσυ μεσα σου ξερεις οτι δεν ειναι σωστο και να ξερεις οτι καποια μερα θα το μετανιωνεις αν το κανεις γιατι θα σε τρωει σαν σαρακι απο μεσα σου

Ο αλλος που κομπαζει που τα μασαει απο τους Γερμανους κανει μαλακια μεν γιατι δεν υπολογιζει την κακια του καθενος ζηλιαρη αλλα εγω προσωπικα οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι χαιρωμαι που μπορει να τους τα μασαει ενας ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!!

εγώ να σας θέσω ένα ερώτημα

αν ο θείος έπαιρνε σύνταξη τυφλού χωρίς να είναι, θα είχατε την ίδια άποψη;  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγώ να σας θέσω ένα ερώτημα

αν ο θείος έπαιρνε σύνταξη τυφλού χωρίς να είναι, θα είχατε την ίδια άποψη;  :think:
Αν τα επαιρνε απο την ελλαδα θα με ενοχλουσε μεν γιατι θα τα στερει απο καποιον που πραγματικα τα χρειαζεται
Αν τα παιρνει ομως απο χωρα που μας εχει αφησει στιγμα κατοχης θα το ευχαριστηθω τα μαλα !!!!!!!!!

Και στις δυο περιπτωσεις οσο και να με τρωει το δικιο δεν θα γινομουν ρουφιανος !!!!!

Τον θεματοθετη τι πραγματικα τον πειραξε και θελει να εξηγηθει ετσι ?

Δεν εχει λεφτα ?
Δεν παιρνει οτι του αναλογει απο το κρατος ?
Ειναι ανεργος και ζηλευει που εχει πεντε δεκαρες ?

Ας μας εξηγησει αν θελει καλυτερα εις βαθος να καταλαβουμε προς τι αυτο το μισος και η κακια ?

Επισκέπτης
Αρπαζω την ευκαιρια που μου δινει ο Αχιλλεας να πω κι εγω τον πονο μου.

Πριν χρονια τα τιναξε ενας θειος μου που ηταν μεταναστης καμια 30 χρονια στον Καναδα. Ο μπαρμπας ηξερε οτι θα τα τιναξει και ηρθε στο χωριο του να πεθανει και να κανονισει για τη διαθηκη. Εγω ουτε που τον ηξερα τον ανθρωπο και δεν περιμενα να με "θυμηθει" στη διαθηκη του. Αλλωστε παντα ημουν το απολωλος προβατο στο σοι μας. Η μανα σαν καλος ανθρωπος και χριστιανη επεμενε να παμε στην κηδεια του. Δε γουσταρω αυτου του ειδους τις κοινωνικες εκδηλωσεις, αλλα για να μην της χαλασω το χατιρι πηγα με την συμφωνια οτι θα την αφησω στην εκκλησια, θα αραξω στο καφενειο να πιω καφε και κανα τσιπουρο και οταν τελειωσει το μυστηριο θα επιστρεψουμε στο χωριο μας. Ετσι και εγινε. Στην επιστροφη η μανα μου, μου πρηξε τ΄αρχιδια.
<< Σα δε ντρεπεσε να μην ερθεις ουτε στην εκκλησια, ουτε στο νεκροταφειο>>. <<Κλαμα που εριξε ο ξαδερφος ο Σακης>>. << και ρωτουσαν οι συγγενεις που εισαι>> και αλλες μαλακιες....
Ρε μανα τις λεω, ο Σακης πηρε 2οροφο στο χωριο, οι αλλοι ολο και κατι πηραν απο τις καταθεσεις του μπαρμπα, εμενα ουτε τον πυρετο του δε μου αφησε γιατι να τον κλαψω ? Ας μου αφηνε κανα ψιλο και θα σου εφερνα 10 αρκουδιαραιους να τον κλαιμε ομαδικα.

Ετσι κι φιλος μας ο Αχιλλεας, εμεινε στην αποξω και τι να κανει κοιταει πως να του τη γαμησει του μπαρμπα του.

Επισκέπτης
Τον θεματοθετη τι πραγματικα τον πειραξε και θελει να εξηγηθει ετσι ?

Δεν είναι ότι τον πείραξε κάτι περισσότερο

είναι ότι άμα κάνει καταγγελία ίσως βρει το δίκιο του, γιατί το θέμα θα ερευνηθεί από Γερμανία και

όχι από παραπληγικούς νεφελίμ Έλληνες ΔΥ...

Επισκέπτης
Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να μείνει άπορος και να τον φορτωθείς;

Σκέφτηκες το ενδεχόμενο να νικήσει το δικαστήριο ξαναπείθοντας ότι είναι τρελός και να μείνεις με το πουλί ανά χείραν;

ωπα ρε μεγαλε που θα τον φορτωθω κιολας! στον δρομο θα τον αφησω να πεθανει τον σιχαμενο  :2funny:

Επισκέπτης
Ο Αχιλλεας μαλλον δεν τρωει απο τη συνταξη του μπαρμπα για αυτο και τον εχει αχτι. Αμα ο μπαρμπας του εδινε κανα ξεροκομματο απο τη συνταξη θα τον ιχε στα ωπα ωπα το θειο. Δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσο μεγαλοι μαλακες που να ενοχλουνται επειδη καποιος τα τρωει απο το γερμανικο δημοσιο. Αν τα τρωει ο ανθρωπος.

Εισαι στα αληθεια τοσο ηλιθιος?! Ανεφερα και πριν οτι ο λογος που του αξιζει τετοια τιμωρια ειναι αλλος. Επειδη ειναι τρομερο καθαρμα.

Επισκέπτης

Πριν χρονια τα τιναξε ενας θειος μου που ηταν μεταναστης καμια 30 χρονια στον Καναδα. Ο μπαρμπας ηξερε οτι θα τα τιναξει και ηρθε στο χωριο του να πεθανει και να κανονισει για τη διαθηκη. Εγω ουτε που τον ηξερα τον ανθρωπο και δεν περιμενα να με "θυμηθει" στη διαθηκη του. Αλλωστε παντα ημουν το απολωλος προβατο στο σοι μας. Η μανα σαν καλος ανθρωπος και χριστιανη επεμενε να παμε στην κηδεια του. Δε γουσταρω αυτου του ειδους τις κοινωνικες εκδηλωσεις, αλλα για να μην της χαλασω το χατιρι πηγα με την συμφωνια οτι θα την αφησω στην εκκλησια, θα αραξω στο καφενειο να πιω καφε και κανα τσιπουρο και οταν τελειωσει το μυστηριο θα επιστρεψουμε στο χωριο μας. Ετσι και εγινε. Στην επιστροφη η μανα μου, μου πρηξε τ΄αρχιδια.
<< Σα δε ντρεπεσε να μην ερθεις ουτε στην εκκλησια, ουτε στο νεκροταφειο>>. <<Κλαμα που εριξε ο ξαδερφος ο Σακης>>. << και ρωτουσαν οι συγγενεις που εισαι>> και αλλες μαλακιες....
Ρε μανα τις λεω, ο Σακης πηρε 2οροφο στο χωριο, οι αλλοι ολο και κατι πηραν απο τις καταθεσεις του μπαρμπα, εμενα ουτε τον πυρετο του δε μου αφησε γιατι να τον κλαψω ? Ας μου αφηνε κανα ψιλο και θα σου εφερνα 10 αρκουδιαραιους να τον κλαιμε ομαδικα.

Ετσι κι φιλος μας ο Αχιλλεας, εμεινε στην αποξω και τι να κανει κοιταει πως να του τη γαμησει του μπαρμπα του.

Εκτος απο ηλιθιος εισαι και μεγαλος μαλακας και λασπολογος! Αντε ρε ταλαιπωρε που εβγαλες την αιτια μονος σου χωρις να ξερεις καν την γαμημενη σκατοσακουλα με ποδια....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω ουτε που θα παταγα στην κηδεια και ουτε θα αφηνα να παει η μανα μου η στην καλυτερη θα της ελεγα να παει μονη της

Καποιοι θειοι και λοιποι συγγενεις μου που δεν με ειχαν θυμηθει ποτε σε γιορτες κτλ κτλ και ουτε τους ειχα δει απο τοτε που ημουν παιδακι οι οποιοι ειχαν μεγαλη περιουσια (πραγματικα τεραστια περιουσια) οποτε με επαιρναν τηλεφωνο και τυχαινε να το σηκωσω εγω να μου πουν οτι παντρευεται πεθανε η βαφτιζουν καποιο μελος τους .......

Η απαντηση μου παντα ηταν ενα ξερο και αμεσο "ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ" με αμεσο κλεισιμο του τηλεφωνου ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ  !!!!!!!!

Ουτε ρουφιανιλικια ουτε παραπονα ουτε τιποτε ..... απλα ηξερα οτι δεν εχω συγγενεις και τελος

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

ωραιος ο σακης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
όχι από παραπληγικούς νεφελίμ Έλληνες ΔΥ...
Αυτοι οι Ελληνες φιλε μου κοβουν συνταξεις απο ατομα που πραγματικα τις δικαιουνται ενω περνανε αλλα που ειναι υγειεστατα !!!!!!!!

Μην το ψαχνεις πολυ αυτο φιλε μου ....... ειναι μια σκληρη και αδικη πραγματικοτητα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ηλιθιος, μαλακας, λασπολογος, ταλαιπωρος, εγω.
Σκατοσακουλα, καθαρμα και δεν θυμαμε τι αλλους χαρακτηρισμους εδωσες για το θειο σου που στην τελικη μαγκας ειναι αμα τους τα περνει.

Δεν σε παρεξηγω ομως. Ειπαμε οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σκατοσακουλα, καθαρμα και δεν θυμαμε τι αλλους χαρακτηρισμους εδωσες για το θειο σου που στην τελικη μαγκας ειναι αμα τους τα περνει.

Αφου ειναι φασισταριο ο αχιλλεας. Γερμανόφιλος και καταδότης. Τον βλέπω να κάνει μεγάλη καριέρα . σήμερα ο θειος αύριο ο πατέρας της γκόμενας που θελει να πηδήξει, μεθαύριο ο φιλος ο κολλητος που μισούσε πάντα γιατί τον εβλεπε ευτυχισμένο. Σε λίγα χρόνια θα μετανοιώνεις που βάζεις στο στόμα σου τον Αχιλλεα..

Επισκέπτης
Προς το παρων μετανιωσα που μπηκα στο καφενειο και αραξα στο pc. Ιδρωσα και οι μπυρα θα εχει ζεσταθει. Οποτε λεω ν΄αφησω τον Αχιλλεα στον πονο του και να συνεχεισω την μπυροποσια κατω απο τα πλατανια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το βασικοτερο δεν ειπες..

ποσα παιρνει?  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μάγκες και οι τυφλοί που βλέπουν που τα παίρνουνε
μάγκες και οι εφοριακοί που τα παίρνουνε
μάγκες και της πολεοδομίας που τα αρπάζουνε
μάγκες και οι γιατροί που παίρνουν φακελλάκια
μάγκες και οι μαγαζάτορες που κλέβουν τον ΦΠΑ
μάγκες και οι αγρότες που τα 500 κιλά λάδι τα κάνουνε 50000 για την επιδότηση
μάγκες και οι πολιτικοί που παίρνουνε τις μίζες τους

σαν πολλοί μάγκες δεν έχουν μαζευτεί ρε φίλε ??

εντιτ... να συνεχίσω με τους μάγκες γιατί είναι πάρα πολλοί???

ας πούμε

μάγκας και αυτός που έχτισε το αυθαίρετο χωρίς να πλερώσει μία στο ΙΚΑ
μάγκας και αυτός που έκλεισε τον ημιυπαίθριο καί έκανε το σπίτι από 50 ογδονταπέντε τετραγωνικά χωρίς να πλερώσει φόρο
μάγκας και αυτός που νοικιάζει το υπόγειο με την μέρα/κεφάλι σε λάθρους χωρίς να δώκει μία σε φόρο
μάγκας και ο ταρίφας που πειράζει το ταξίμετρο για την κονόμα...

έχω και άλλους θέλεις ???

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Εσενα τουλάχιστον κάτι πηραν οι συγγενεις.

Ενας δικος μου θειος πεθανε στον καναδα, χωρις παιδια, και δεν αφησε σε κανεναν τιποτα, νομιζε πως θα τα παρει μαζι του μαλλον, και τελικα τα πηρε το καναδεζικο κρατος, αλλά εμεις εχουμε μια ανωτερωτητα σαν οικογένεια, no hard feelings  :grin:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.568
Πόντοι
9.931
Μονο στην Ελλαδα θεωρήσε ρουφιάνος αν πας να καταγγείλεις κάποιον οτι παρανομη...γι αυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε.
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ αν καταγγειλεις την παρανομία αλλα ΜΑΓΚΑΣ αν κλέψεις την εφορία, αν καταπατήσεις δημόσια έκταση,η βγάλεις αναπηρική σύνταξη ενώ είσαι 100% υγιείς, η κτίσης ενα αυθαίρετο μέσα στο δασος...μονο στην Ελλαδα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom