Νέα

Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
R

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
το μαγαζι αδελφε δεν πρεπει να αμς το πεις να καλυψουμε και τον δικο μας κωλο? εχω αδικο?

Καλά τα λες αλλά αν κάποιος από το κατάστημα παρακολουθεί το νήμα κάνει θέμα για άδικη ή με δόλο  δυσφήμηση άντε να ξεπλέξω. Αυτό που μπορώ να κάνω νομίζω είναι να κάνω γνωστό αυτό που έγινε και να είναι από δω και πέρα πιο υποψιασμένοι οι συναγωνιστές στις αγορές τους. Θεωρώ πως μέχρι τώρα κανένας δεν είχε αμφιβολίες για τα Official κατάστημα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Όχι τύπε δεν πρέπει να μας το πει Δημόσια γιατί μπορεί να πάει και κατηγορούμενος. Μπορεί αν θέλει να το στείλει σε pm σε όποιον ενδιαφέρεται.

:think:

ε τοτε να μου το στειλει πμ αν θελει.

κατηγορουμενος ως τι να παει ρε μαν? μας λεει καποιο ψεμα αφου πηρε και τα λεφτα του πισω.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλά τα λες αλλά αν κάποιος από το κατάστημα παρακολουθεί το νήμα κάνει θέμα για άδικη ή με δόλο  δυσφήμηση άντε να ξεπλέξω. Αυτό που μπορώ να κάνω νομίζω είναι να κάνω γνωστό αυτό που έγινε και να είναι από δω και πέρα πιο υποψιασμένοι οι συναγωνιστές στις αγορές τους. Θεωρώ πως μέχρι τώρα κανένας δεν είχε αμφιβολίες για τα Official κατάστημα.

μαν σου εχω στειλει πμ.απαντησε μου αν μπορεις σε παρακαλω.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Επειδή έχω ασχοληθεί με τις μαιμούδες ακόμα και οι ίδιοι οι υπάληλοι των εταιρειών πολλές φορές έχουν δυσκολευτεί στο να καταλάβουν αν είναι μαιμού ένα προιόν.

Δείτε τις φωτογραφίες. Υπάρχουν βέβαια και άλλες λεπτομέριες. Στην δεύτερη φωτο την fake λείπει η διάτρητη γραμμή.
Η εταιρεία βέβαια δεν βγάζει προιόντα στις ΗΠΑ πλην κάποιων vintage κοματιών με το μεγάλο Ε πανάκριβα και για την Αμερική. Έχει μάλιστα καταργήσει το ταμπελάκι με την διάτρητη γραμμή σε όλα τα 501 τα τελευταία δύο χρόνια.

Συνημμένα

• original2.jpg
    original2.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 14
  • fake501a.JPG
    fake501a.JPG
    170,5 KB · Εμφανίσεις: 13

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Εγώ  ας πούμε δεν είχα. Τώρα με 'βαλες στην μπρίζα. Αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο κάποιος μπορει να καταγγείλει στήν μαμα εταιρεία στο εξωτερικο το ή τα καταστήματα που φτειαχνουν μαϊμού και να τους κόψουν τον κώλο.

OP
OP
R

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Εγώ  ας πούμε δεν είχα. Τώρα με 'βαλες στην μπρίζα. Αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο κάποιος μπορει να καταγγείλει στήν μαμα εταιρεία στο εξωτερικο το ή τα καταστήματα που φτειαχνουν μαϊμού και να τους κόψουν τον κώλο.

Τι να σου πω; Οι καταστηματάρχες θα επικαλεστούν κάποιο λάθος, θα κατηγορήσουν εσένα πως αγόρασες κανονικό από αυτούς και μαϊμού αυτό που δείχνεις, κτλ. . .Στην περίπτωση μου δεν είμαι σίγουρος 100% για το μαϊμού αλλά στην καλύτερη ήταν β-γ διαλογής. Δεν μπορώ ξέρω αν η φίλη μου αυτά που θεώρησε σαν πολύ καλής ποιότητας αντιγραφές είναι αντιγραφές ή ελαττωματικά αυθεντικά. Σε κάθε περίπτωση επίσημο κατάστημα και όχι στοκ ή Outlet δεν θα έπρεπε να έχει β γ διαλογής.

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι για να μη λετε(λεμε) μαλακιες.

Απο τη στιγμη που εγινε ολη αυτη η μανουρα για το συγκεκριμενο jacket. Και απο τη στιγμη που υπαρχουν αποδειξεις για ολα αυτα, αποδειξη αγορας, καταγραφες καμερων, συνομιλιες κ.α η εταιρεια δεν μπορει να πει τιποτα. Δικο τους το προβλημα. Το να σε βγαζει ο ενας υπαλληλος τρελο και το αφεντικο να λεει εγινε καποιο λαθος και παρε μια 800αρα για τη ψυχικη φθορα σου και τη ταλαιπωρια περα δωθε δεν λεει τιποτα. Βρωμαει.

Πες μας το ονομα του καταστηματος λοιπον, αλλιως θα χαρω να το εχω σε πμ τουλαχιστον.
Μαυρο σε οποιον πουστη μας κλεβει. Θες μαιμου? Θες Β διαλογη? Οκ μεσα.. αλλα θα πληρωθουν ως τετοια.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και εγω ζητησα το ονομα του καταστηματος σε πμ αλλα απαντηση δεν πηρα.Κριμα ετσι η Ελλαδα δεν παει μπροστα δυστυχως.Καποιος συνανθρωπος μας θα αγορασει την μαιμουδια και δεν θα το παρει και πρεφα.

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Τι να σου πω; Οι καταστηματάρχες θα επικαλεστούν κάποιο λάθος, θα κατηγορήσουν εσένα πως αγόρασες κανονικό από αυτούς και μαϊμού αυτό που δείχνεις, κτλ. . .Στην περίπτωση μου δεν είμαι σίγουρος 100% για το μαϊμού αλλά στην καλύτερη ήταν β-γ διαλογής. Δεν μπορώ ξέρω αν η φίλη μου αυτά που θεώρησε σαν πολύ καλής ποιότητας αντιγραφές είναι αντιγραφές ή ελαττωματικά αυθεντικά. Σε κάθε περίπτωση επίσημο κατάστημα και όχι στοκ ή Outlet δεν θα έπρεπε να έχει β γ διαλογής.
Δεν ξέρω μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Δεν νομιζω να ρισκάρουν τόσο πολύ. ΟΚ η πλειοψηφία του κόσμου δεν μπορεί να αναγνωρίσει το γνήσιο απο το μούφα αλλα υπαρχουν και άνθρωποι που ξέρουν και γνωρίζουν. Και νομίζω ότι σε περιπτωση καταγγελίας η καμπάνα πρέπει να είναι μεγάλη. Πχ στα αυτοκίνητα εχει ακουστει στο παρελθον ακόμα και να κλείσουν αντιπροσωπο. Οσο για το τελευταίο συμφωνώ δεν θα πρεπε αλλά έχουν. Γι αυτο είπα και πριν οτι δεν υπάρχουν εκπτώσεις και στο λενε και οι ιδιοι με το περιφημο NEW COLLECTION.   

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
ερωτηση...
τι γνωμη εχετε για την nike outlet στην Θεσσαλονικη στην Γεωργικης σχολης ??? Ανατολικα...
Ψωνιζω σχετικα συχνα απο εκει...και εχω βρει απιστευτες προσφορες...
πχ, ρουχα μπλουζες με 10 ευρω, φουτερ με 20...παπουτσι των 200 ευρω να τα δινουνε 50 ευρω, και καποια αλλα πχ των 150 ευρω, επειδη ειναι 2-3 τελευταια κομματια να τα πουλανε στα 35 ευρω...
πολλα παπουτσια που εχουνε τιμη σε πορτοκαλι καρτελακι λεει δεν αλλαζουν, και ενα παλικαρι απο εκει μου ειπε οτι καποια απο τα παπουτσια που εχουνε μια σφραγιδα στο κουτι τους ειναι 2ης διαλογης, τα αλλα που δεν εχουνε την συγκεκριμενη σταμπα με ειπε ειναι οτι τα παιρνεις κατευθειαν μεσα απο την nike χωρις μεσαζοντες γιαυτο ειναι και τοσο φθηνα

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
ερωτηση...
τι γνωμη εχετε για την nike outlet στην Θεσσαλονικη στην Γεωργικης σχολης ??? Ανατολικα...
Ψωνιζω σχετικα συχνα απο εκει...και εχω βρει απιστευτες προσφορες...
πχ, ρουχα μπλουζες με 10 ευρω, φουτερ με 20...παπουτσι των 200 ευρω να τα δινουνε 50 ευρω, και καποια αλλα πχ των 150 ευρω, επειδη ειναι 2-3 τελευταια κομματια να τα πουλανε στα 35 ευρω...
πολλα παπουτσια που εχουνε τιμη σε πορτοκαλι καρτελακι λεει δεν αλλαζουν, και ενα παλικαρι απο εκει μου ειπε οτι καποια απο τα παπουτσια που εχουνε μια σφραγιδα στο κουτι τους ειναι 2ης διαλογης, τα αλλα που δεν εχουνε την συγκεκριμενη σταμπα με ειπε ειναι οτι τα παιρνεις κατευθειαν μεσα απο την nike χωρις μεσαζοντες γιαυτο ειναι και τοσο φθηνα
Δεν είμαι απο την Θεσσαλονίκη αλλά όταν ακούς την λέξη outlet σημαίνει β' γ' διαλογής. Αν θέλεις την συμβουλή μου, απο ρούχα πάρε όσα γουστάρεις, απο παπούτσια όμως να ψωνίζεις μόνο απο κανονικά καταστήματα. Το παπούτσι που είναι ελλατωματικό μπορει να είναι απλά στραβοραμμένο αλλα μπορει να είναι και στραβοφτιαγμένο γενικα και να σου γαμήσει γόνατα μέση και όλα. 

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δεν είμαι απο την Θεσσαλονίκη αλλά όταν ακούς την λέξη outlet σημαίνει β' γ' διαλογής. Αν θέλεις την συμβουλή μου, απο ρούχα πάρε όσα γουστάρεις, απο παπούτσια όμως να ψωνίζεις μόνο απο κανονικά καταστήματα. Το παπούτσι που είναι ελλατωματικό μπορει να είναι απλά στραβοραμμένο αλλα μπορει να είναι και στραβοφτιαγμένο γενικα και να σου γαμήσει γόνατα μέση και όλα. 
τα outlet εχουν κ μοντελα προηγουμενων ετων κ γιαυτο τα δινουνπιο χαμηλα για να μην τους μεινει στοκ.

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
τα outlet εχουν κ μοντελα προηγουμενων ετων κ γιαυτο τα δινουνπιο χαμηλα για να μην τους μεινει στοκ.
Ναι αλλα παιζει και πολυ σαβουρα σε μεγαλυτερο ποσοστο. Στα αθλητικα δεν ειμαι γνωστης μπορει να κανω και λαθος. Στα υπολοιπα μην το ψαχνεις, σαβουρα, πολυ σαβουρα.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Μην τα μπερδεύεις.
Η κατασκευή ενός σώβρακου μπορεί να παίζει σαν κόστος από τόπο σε τόπο.
Λιανική €1,25 στις ΗΠΑ σημαίνει εργοστασιακό κόστος €0,20. Τόσο το πουλάει το Βιετνάμ στον ΗΠΑ εισαγωγέα.
Να δεχτώ πως εμείς εδώ έχουμε μεγαλύτερο κόστος. Αλλά ΠΟΣΟ? Διπλό? Τριπλό? (Το μπαμπάκι kai to latex ίδια διεθνή τιμή έχοθν παντού). Τριπλό σου λέω εγώ. Αντί για 0,20, ο Έλληνας που τα φτιάνει πρέπει να το πουλάει 0,60 για να βγαίνει.
Από το 0,60 μέχρι το 6 ευρώ είναι 1.000% πάνω. Για σώβρακο μιλάμε, όχι για τα Louis Vuitton της Βίκης Σταμάτη.
Λοιπόν:
Να ψοφήσουν όλοι. Και ο κατασκευαστής, και ο χονδρέμπορος, και ο λιανοπωλητής. Και ο πολιτικός που τους φορολογεί.
Να πάνε να γίνουν εργάτες στη Γερμανία, μπας και στρώσουν.
μονο το εργατικο  κοστος μιλαμε για 4 φορες παρακατω εκει..100 δολ και αν περνουνε οι βιετναμεζοι..αλλα εστω όπως λες,1000 % το οποιο φαινεται υπερβολικο αλλα είναι και λιγο πλασματικο,δηλαδη μονο το φπα είναι το 1/5 αυτου του αριθμου.αν λοιπον από το 6 αρχιζεις και βγαζεις φπα,φορο εισ.,προκαταβολες,τελος επιτηδεύματος ,ασφαλιστικες εισφορες,εργοδοτικες εισφορες ,νοικι ρευμα,κτλ αν σου μεινει κανα 2,5αρι καθαρο ζητημα είναι..λοιπον δεν βρισκω το λογο αυτος που πουλαει σώβρακα με κερδος 4 φορες πανω να μην το κανει,αφου το χρειαζεται για να "πληρωσει" αυτους που του πουλανε καφε με 10 φορες πανω κερδος,παιδακια ο ταβερνιάρης με 5 φορες πανω κερδος(5κοστος-25 πωληση) νερο στο περιπτερο με 400%κερδος(κοστος 0.08-0,10)κτλ κτλ.και μιλαμε για ειδη πρωτης ανάγκης.οχι σώβρακα που περνεις μια στο τοσο.το 2001 ένα ζευγαρι δερματινα παπούτσια καλης ποιοτητας ελληνικα ειχαν 16-18 χιλιαρικα και τωρα γυρω στα 65ε.πηραν δηλαδή  ένα 20% πανω.αντιστοιχα κατι πορτοκαλια ψωμι νερο κτλ με τη μεταβαση στο ευρω 350-400% πανω..δεν είναι τυχαιο ότι η "αναπτυξη" μας είναι καφε και σουβλατζίδικα..αρα μαλλον πρεπει πρωτα να σιχτιριζουμε τους ευατους μας που συντηρούμε αυτή την κατασταση..

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ναι αλλα παιζει και πολυ σαβουρα σε μεγαλυτερο ποσοστο. Στα αθλητικα δεν ειμαι γνωστης μπορει να κανω και λαθος. Στα υπολοιπα μην το ψαχνεις, σαβουρα, πολυ σαβουρα.
ναι για τ αθλητικα παπούτσια σου λεω.η nike ειχε πολλα στην αθηνα.πλεον ελαχιστα.αχαρνων κ ελ.βενιζελου στη ν.σμυρνη τα πιο μεγαλα.

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στα outlet παιζει συνηθως αρκετη Β διαλογη, ή παναρχαια μοντελα. Για ρουχα στα παπαρια σας. Θα τα φορεσετε, θα τα λερωσετε, θα τα σκισετε, θα τα χασετε. Στα παπουτσια να ψωνιζετε ΠΑΝΤΑ γνησια αν αντεχετε οικονομικα. Καλο το air max της αγιαβαρβαρας αλλα θα σας γαμησει μεση/γονατα/ποδια. Για αυτο το μεν εχει 20€ και το δε 230! (Οχι πως διαφωνω πως μεσα στα 230 δεν ειναι και το branding..)

Ο,τι ψωνιζεις παιρνεις. Κανεις δεν χαριζει λεφτα. Κανονας!
Αμα κατι ειχε 200€ και το σκοτωνουν για 50.. νομιζετε τους πιασατε μαλακες  :dancing:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Στα outlet παιζει συνηθως αρκετη Β διαλογη, ή παναρχαια μοντελα. Για ρουχα στα παπαρια σας. Θα τα φορεσετε, θα τα λερωσετε, θα τα σκισετε, θα τα χασετε. Στα παπουτσια να ψωνιζετε ΠΑΝΤΑ γνησια αν αντεχετε οικονομικα. Καλο το air max της αγιαβαρβαρας αλλα θα σας γαμησει μεση/γονατα/ποδια. Για αυτο το μεν εχει 20€ και το δε 230! (Οχι πως διαφωνω πως μεσα στα 230 δεν ειναι και το branding..)

Ο,τι ψωνιζεις παιρνεις. Κανεις δεν χαριζει λεφτα. Κανονας!
Αμα κατι ειχε 200€ και το σκοτωνουν για 50.. νομιζετε τους πιασατε μαλακες  :dancing:
νεα σμυρνη εχει κ πιο καινουργια μοντελα αλλα μην φανταστείς τρελη εκπτωση.

AddictedToHighHeels

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
νεα σμυρνη εχει κ πιο καινουργια μοντελα αλλα μην φανταστείς τρελη εκπτωση.

Δεν πανε να γαμηθουν ολοι ρε φιλε. Ξερω τα νουμερα μου, βρισκω τα σχεδια μου και ψωνιζω απ'εξω πλεον. Οταν το ιδιο αντικειμενο εχει 50-60€ κατω και σε 3 μερες ειναι στη πορτα μου, δεν θα ριχνω εγω το χρημα στην αγορα (θα επρεπε) γιατι και η αγορα δεν το γυρνα σε μενα. Η αγορα ειναι ενα καραβι που βουλιαζει.. να δουμε ποιος θα κανει το καπετανιο και θα βγει τελευταιος.

Σε γνωστο nike store Αθηνα τα airmax flyknit 230€. Σε πασιγνωστο αγγλικο μαγαζι 168€ (με εκπτωση βεβαια). 62€ για να τα φαω αλλου :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άμα κυνηγάτε τις μάρκες αυτά παθαίνεται, σας πιάνουν μαλάκες τα καταστήματα.
άμα πάτε σε κάτι λιγότερο διαφημισμένο θα πάρετε ίδια ποιότητα με μικρότερη τιμή και σίγουρα γνήσιο.
εγώ είχα πάρει κάτι salomon γύρω στα 50 ευρώ, αδιάβροχο αθλητικό για το ποδήλατο και ένας φίλος πήρε κάτι nike/adidas από την αγγλία(μέσω ιντερνετ) στα 150 και μετά από μιας βδομάδας χρήση με ρώτησε αν μυρίζουν τα δικά μου... γιατί τα δικά του άρχισαν να βρωμάνε.
από τότε που άλλαξα από nike/adidas σε άλλες μάρκες κρατάω τα παπούτσια πάνω από χρόνο όλα, παλιότερα κάθε 6 με 9 μήνες έπρεπε να αλλάζω παπούτσι γιατί όλο και κάτι χάλαγε ή ξεκόλλαγε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom