Νέα

Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Από όπου βρω τις καλύτερες τιμές.Η Nike στη Βουλιαγμένης είναι ωραία ,αλλά βάζει μάπα εκπτώσεις (αν βάλει).Sport 2000 στη γλυφάδα έχω ψωνίσει κατά καιρούς.Τις καλύτερες τιμές τις έχει το internet αλλά θέλει ψάξιμο συνέχεια ,η κανα στοκατζίδικο.

Αθλητικά φοράω αυστηρά μόνο στο γυμναστήριο.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Από όπου βρω τις καλύτερες τιμές.Η Nike στη Βουλιαγμένης είναι ωραία ,αλλά βάζει μάπα εκπτώσεις (αν βάλει).Sport 2000 στη γλυφάδα έχω ψωνίσει κατά καιρούς.Τις καλύτερες τιμές τις έχει το internet αλλά θέλει ψάξιμο συνέχεια ,η κανα στοκατζίδικο.

Αθλητικά φοράω αυστηρά μόνο στο γυμναστήριο.

δλδ για καφε ποτο και δουλεια τι φορας??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τυπε 800 επι 400 κανει 320.000.επισης παπουτσι  πολύ λιγοτερο κερδος από ρουχο.γενικα υπολογισε μια 100αρα-120 κερδος με το κεφαλαιο που ανεφερες..υπαρχει και το φπα,φορος εισοδήματος,εξοδα υπαλληλων ,ενοικιο κτλ..εκτος και να μιλαμε ότι τα πουλαει όλα μαυρα..
Έχεις δίκιο, το διορθώνω:
Αγορά 100 τεμ χ €80 = €8.000
Αγορά 1.000 τεμ χ €10 = €10.000
Σύνολο 18.000 για 1.100 τεμ. = €16,50/τεμ.
Suggested retail price = €500 (500% μικτό κέρδος. Παίζει από 300-1.000% στα ρούχα και τα παπούτσια).
Πουλάει 800 τεμ με ΜΕΣΗ τιμή 400 (εκπτώσεις κλπ). Σύνολο είσπραξης €320.000
Κέρδος = 302.000 (ΜΙΚΤΟ)
Τι δε σου κολλάει?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Κάποτε είχα πάει σε ένα χυτήριο (μικρό, εντός Αθηνών. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, ο τύπος έφτιανε διάφορα μπρούτζινα). Εγώ τότε έπρεπε να φτιάξω κάτι παλιά πόμολα θυρών, για μια αναπαλαίωση κτιρίου με την οποία είχα μπλέξει.
Είδα τη δουλειά του.
Τη μέρα που ήμουν εκεί ξακαλούπωνε σηματάκια τέτοια:
http://[URL unfurl="true"]www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=30644675[/img[/URL]]
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.
Μου είπε πως τα περίμενε μια βιοτεχνία ρούχων...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μαιμου η παραεισαγωγες εχουν πλεον σχεδον ολοι!
πηρα κινητο απο γνωστη αλυσιδα υπολογιστων και οταν το ανοιξα ειχε
πληκτρα αγγλικα και τουρκικα η ρωσσικα δεν θυμαμαι....

στο σαιτ μετα ειδα οτι την εγγυηση του κινητου την καλυπτει η εταιρια που το αγορασα
και οχι η εταιρια που το κατασκευασε

LagnosAthens

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οταν είχα σχέσεις με την Levis και CK που ήταν μαζί σαν εταιρεία,
ο αποθήκες είχαν 5.500 original κομμάτια,
και γυρω στις 50.000 κατασχισμένα.
Δεν είδα ποτέ να πέταξαν ούτε ένα κομμάτι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.317
Πόντοι
10.336
γιαυτο αγοραζω απο τα φτηνα μαγαζια.

βασικα δεν εχω λεφτα :grin:

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Να ρωτήσω κάτι, όσο πιο ακριβή είναι μια μάρκα τόσο λιγότερες boutique έχει ανά τον κόσμο;Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι, όσο πιο ακριβή είναι μια μάρκα τόσο λιγότερες boutique έχει ανά τον κόσμο;Ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο;
λογικα ναι  ;)

ποσες αντιπροσωπεις εχει η φιατ και ποσες η φεραρι στην Ελλαδα  :think:

φανταζομαι κατι τετοιο θα γινεται και με τα ρουχα αλλα ειναι πιο ευκολο να παραγεις μαιμου αρμανι απο μαιμου φεραρι  :grin:

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
λογικα ναι  ;)

ποσες αντιπροσωπεις εχει η φιατ και ποσες η φεραρι στην Ελλαδα  :think:

φανταζομαι κατι τετοιο θα γινεται και με τα ρουχα αλλα ειναι πιο ευκολο να παραγεις μαιμου αρμανι απο μαιμου φεραρι  :grin:

Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά τελικά ο κύριος λόγος είναι η ζήτηση και λιγότερο η τιμή. Αν δεις η brioni roma που είναι πανάκριβη μάρκα έχει περισσότερες boutique παγκοσμίως από την costume national που είναι λιγότερο ακριβή. Επίσης η burberry και η louis vuitton που είναι μάρκες ίδιου budget δεν έχουν παρόμοιο αριθμό boutique. Εδώ ίσως παίζει ρόλο το ότι η burberry είναι πιο κλασική και απευθύνεται σε μικρότερο αριθμό ανθρώπων. Συμφωνείτε;

Επισκέπτης
Κι εγώ έτσι πίστευα αλλά τελικά ο κύριος λόγος είναι η ζήτηση και λιγότερο η τιμή. Αν δεις η brioni roma που είναι πανάκριβη μάρκα έχει περισσότερες boutique παγκοσμίως από την costume national που είναι λιγότερο ακριβή. Επίσης η burberry και η louis vuitton που είναι μάρκες ίδιου budget δεν έχουν παρόμοιο αριθμό boutique. Εδώ ίσως παίζει ρόλο το ότι η burberry είναι πιο κλασική και απευθύνεται σε μικρότερο αριθμό ανθρώπων. Συμφωνείτε;
αυτο ισως να ειναι πιο σωστη αποψη

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Εγώ πάντως, εκτός από παπούτσια που παίρνω από κανονικά μαγαζία, όλα τα υπόλοιπα ρούχα τα ψωνίζω από Zarra, H and M, Pull and Bear, Mango, Berto Lucci κλπ. Δε βλέπω το νόημα να δίνει κάποιος πάνω από 30-40 ευρώ για ρούχο (οκ εκτός από μπουφάν).

Ειδικά μετά από αυτά που διαβάζω εδώ μου φαίνεται ότι θα αρχίσω να ψωνίζω από τα καλάθια στην Αθηνάς, πιο σίγουρος είσαι εκεί  :headbang:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
iakovos,

Το είδα το ποστ σου, που για κάποιο λόγο το έσβησες.
Αυτό που έλεγες για τα όνειρα μου.

Καλά έκανες και το έσβησες.  :idiot:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756
Οταν είχα σχέσεις με την Levis και CK που ήταν μαζί σαν εταιρεία,
ο αποθήκες είχαν 5.500 original κομμάτια,
και γυρω στις 50.000 κατασχισμένα.
Δεν είδα ποτέ να πέταξαν ούτε ένα κομμάτι.

levis αποθηκες που ? και ck που ?

εισαι πολυ εκτος με τα νουμερα , και κατασχεμενα δεν εχουν ..δεν τα περνουν αυτοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756

Καμια σχεση ζητησης για το ανοιγμα των μαγαζιων , ειναι πολλα που εχουν σημασια , ειδικα τωρα με το ιντερνετ ειναι πιο φανερο αυτο που λεω..

Η costume δεν εχει και δεν θελει τοσο πολυ τα δικα της μαγαζια , προτιμα να δινει σε επωνυμες μπουτικ που εχουν τα καλυτερα , για να μπαινει και αυτη διπλα σε καλες μαρκες για να φτιαξει image ... για να κανεις μονομπραντ μαγαζια , ( δηλαδη με μονο μια μαρκα μεσα ) πρεπει να εχεις πολλα κιλα αρχιδια σαν εταιρια , δεν ειναι τοσο ευκολο ... θελει πολυ σχεδιασμο , αλλιως οι εταιριες που εχουν ολα τα φραγκα θα ανοιγαν σε καθε γωνια ... εξαιρεση ο Ζαρα που ειναι αλλης φιλοσοφιας καταστημα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Να που πηγαν τα λεφτα του χρηματιστηριου κυριοιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ακουω σχολια.........

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom