Νέα

Μαϊμού απο επίσημο κατάστημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigas el
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Εγώ παιδιά επειδή είμαι κι εθνικόφρων τα τελευταία χρόνια αγοράζω κατά 70% ελληνικής κατασκευής ρούχα απο συνείδηση. Υποδήματα  Boxer ή Μπουρνάζος. Πουκάμισα maneti, σώβρακα palco ανέκαθεν, κάλτες εννοείτε κοιτάω να γράφουν made in greece. Ποιτικό ρούχο μη επώνυμο αλλά πολύ καλής ποιότητας απο κατάστημα στο Μπραχάμι.
Σας γνωστοποιώ και μια ιστοσελίδα που σκοπεύει να κάνει γνωστά ελληνικά προιόντα στους καταναλωτές.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγώ παιδιά επειδή είμαι κι εθνικόφρων τα τελευταία χρόνια αγοράζω κατά 70% ελληνικής κατασκευής ρούχα απο συνείδηση. Υποδήματα  Boxer ή Μπουρνάζος. Πουκάμισα maneti, σώβρακα palco ανέκαθεν, κάλτες εννοείτε κοιτάω να γράφουν made in greece. Ποιτικό ρούχο μη επώνυμο αλλά πολύ καλής ποιότητας απο κατάστημα στο Μπραχάμι.
Σας γνωστοποιώ και μια ιστοσελίδα που σκοπεύει να κάνει γνωστά ελληνικά προιόντα στους καταναλωτές. ]

Που βρίσκεις Palco ρε φίλέ?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τα ψιλα θα εβαλε εκει τυπε ...

για δες καλα την μπιζνα και πες μου κοστος.δεν μιλαμε για ψιλα.25 στρεμματα αγορα συν κατασκευευς συν τα ζωα συν λιμνες για βαλτα ολα......

τι los angeles και μαλακιες εγραφε το θεμα.στην παυλιανη ειναι ο ανθρωπος και κανεις ζωαρα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Που βρίσκεις Palco ρε φίλέ?

Σε καταστηματα με εσωρουχα, κι εγω palco και minerva προτιμαω , οχι γιατι ειμαι τοσο εθνικοφρων οπως ο φιλος αλλα επειδη εχουνε σουπερ ποιοτητα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγώ παιδιά επειδή είμαι κι εθνικόφρων τα τελευταία χρόνια αγοράζω κατά 70% ελληνικής κατασκευής ρούχα απο συνείδηση. Υποδήματα  Boxer ή Μπουρνάζος. Πουκάμισα maneti, σώβρακα palco ανέκαθεν, κάλτες εννοείτε κοιτάω να γράφουν made in greece. Ποιτικό ρούχο μη επώνυμο αλλά πολύ καλής ποιότητας απο κατάστημα στο Μπραχάμι.
Σας γνωστοποιώ και μια ιστοσελίδα που σκοπεύει να κάνει γνωστά ελληνικά προιόντα στους καταναλωτές. ]
Ρε Τζίμη, τώρα μπήκα και το έψαξα λίγο (γιατί χρειάζομαι να αγοράσω 5-6 σώβρακα) και βρήκα τις τιμές των Palco και Μινέρβα στον Σκρουτζ που είναι από 6 ως 13 ευρώ το σώβρακο!
Τρελλαθήκαμε?

Θα περιμένω το επόμενο ταξίδι μου στην Αμερική και θα πάρω από κει.
(Το οποίο έκανα πάντα επί 20 χρόνια - και δε φαίνεται να έχει νόημα να τ' αλλάξω).

8 σλιπ Hanes, 13 δολλάρια (=10 ευρώ).  Λ Ι Α Ν Ι Κ Η  τιμή αυτό.

Καλές οι "εθνικές προσπάθειες για την ενίσχυση της ντόπιας παραγωγής" αλλά αυτοί οι απίστευτοι θέλουν να μας πιάνουν τον κώλο σε σταθερή βάση. Α σιχτίρ, να ψοφήσουν όλοι τους!

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ο τύπος το πήγε τελικά πίσω το τζάκετ?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πριν μια εβδομάδα έπεσα θύμα κλοπής, jacket και αυτών που είχε μέσα και αποφάσισα να πάρω ακόμα ένα. Έχοντας βίτσιο με τα καλά jacket (όχι απαραίτητα και πανάκριβα) παραμέρισα κάποιες άλλες προτεραιότητες μου και ανέβασα το budget μου. Χθες και με πίεση χρόνου (κακό αυτό, δεν το συνηθίζω στις αγορές μου) εβρισκόμενος κοντά σε κάποια καλά καταστήματα άρχισα την αναζήτηση. Στο δεύτερο που πήγα μου άρεσε κάποιο, αφού με πληροφόρησε η πωλήτρια και για κάποια έκπτωση που είχε, αποφάσισα στα γρήγορα να το αγοράσω μιας και το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο και δεν υπήρχε άλλο. Σήμερα το πρωί είπα να το βγάλω από τη σακούλα και να το φορέσω. Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης  έχω μεγάλες υποψίες πως το jacket δεν πρέπει να είναι αυθεντικό ή στην καλύτερη β ή γ διαλογής. Από προσεκτικές ματιές κλίνω περισσότερο στο μαϊμού (αδικαιολόγητες ατέλειες σε κάποια σημεία για τα χρήματα και την κατηγορία του). Τονίζω πως δεν είμαι κανένας περίεργος και ψείρας με αυτά τα θέματα. Είμαι στενοχωρημένος και το χειρότερο μου χάλασαν τη μέρα μου οι αλήτες.
ΥΓ δεν το ανέβασα λόγο Κυριακής ή για να περνά η ώρα μου οπότε απαντήσεις δώσε του μια μπανάνα κτλ ας λείψουν περισσότερο το έγραψα για να το μοιραστώ μαζί σας και να είστε και σεις ποιο προσεκτικοί.
Αφου πηγες κυριακη να αγορασεις καλα σου εκαναν ;) ;) Σοβαρα τωρα εαν οντως ισχυει επρεπε να το πας πισω

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Ρε Τζίμη, τώρα μπήκα και το έψαξα λίγο (γιατί χρειάζομαι να αγοράσω 5-6 σώβρακα) και βρήκα τις τιμές των Palco και Μινέρβα στον Σκρουτζ που είναι από 6 ως 13 ευρώ το σώβρακο!
Τρελλαθήκαμε?

Θα περιμένω το επόμενο ταξίδι μου στην Αμερική και θα πάρω από κει.
(Το οποίο έκανα πάντα επί 20 χρόνια - και δε φαίνεται να έχει νόημα να τ' αλλάξω).

8 σλιπ Hanes, 13 δολλάρια (=10 ευρώ).  Λ Ι Α Ν Ι Κ Η  τιμή αυτό.

Καλές οι "εθνικές προσπάθειες για την ενίσχυση της ντόπιας παραγωγής" αλλά αυτοί οι απίστευτοι θέλουν να μας πιάνουν τον κώλο σε σταθερή βάση. Α σιχτίρ, να ψοφήσουν όλοι τους!

Πολλα ειναι τυπε 6 ευρω για ενα σωβρακο που θα το εχεις 3 χρονια???

2 πακετα τσιγαρα ειναι .
1 χαρμπυγκερ και μια πατατες στα goodys 5 ευρω κανουνε και μετα απο 3 ωρες θα ξαναπεινασεις παλι..

Για καφε τα 3 ευρω τα δίνεται, τα βρακια με 6 ευρω σας φαινονται ακριβα.

Αθανατοι ελληναρες...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πολλα ειναι τυπε 6 ευρω για ενα σωβρακο που θα το εχεις 3 χρονια???

2 πακετα τσιγαρα ειναι .
1 χαρμπυγκερ και μια πατατες στα goodys 5 ευρω κανουνε και μετα απο 3 ωρες θα ξαναπεινασεις παλι..

Για καφε τα 3 ευρω τα δίνεται, τα βρακια με 6 ευρω σας φαινονται ακριβα.

Αθανατοι ελληναρες...

Τα είδες τα λινκ που σου έβαλα?
Τα Hanes (made in Vietnam) στην αμερική (ΗΠΑ) πουλιώνται 1,25 ευρώ το ένα - σε πακέτα των 8.
Να δεχτώ να πληρώσω κάτι παραπάνω, για "να ενισχύσω την Ελληνική παραγωγή". Τα διπλά? Τα διπλά! Αυτό μας κάνει δυόμισι ευρώ το σώβρακο, όχι δέκα.
Όχι, φίλε, παρ' ότι μπορώ να πληρώσω και 20 ευρώ το σώβρακο, δεν θα τους κάνω τη χάρη.
Να ψοφήσουν!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Η Ελληνική Palco έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Θυμάμαι τις διαμαρτυρίες των υπαλήλων Ήταν στα πετράλωνα. Τώρα το κτίριο έχει γίνει supermarket ΑΒ.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
Η Ελληνική Palco έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Θυμάμαι τις διαμαρτυρίες των υπαλήλων Ήταν στα πετράλωνα. Τώρα το κτίριο έχει γίνει supermarket ΑΒ.

Εισαι σιγουρος τυπε?
Στο site υπαρχει ισολογισμος ετους 2013

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Τα είδες τα λινκ που σου έβαλα?
Τα Hanes (made in Vietnam) στην αμερική (ΗΠΑ) πουλιώνται 1,25 ευρώ το ένα - σε πακέτα των 8.
Να δεχτώ να πληρώσω κάτι παραπάνω, για "να ενισχύσω την Ελληνική παραγωγή". Τα διπλά? Τα διπλά! Αυτό μας κάνει δυόμισι ευρώ το σώβρακο, όχι δέκα.
Όχι, φίλε, παρ' ότι μπορώ να πληρώσω και 20 ευρώ το σώβρακο, δεν θα τους κάνω τη χάρη.
Να ψοφήσουν!
εχεις δικιο αλλα η ελληνικη αγορα είναι παρα πολύ μικρη για να υποστηριξει τέτοιες τιμες.η τεραστια κλοπη εισοδήματος οντως είναι σε αυτό που αναφερει ο ιακωβος.ο τομεας τροφιμα/ψυχαγωγια δουλευει με κερδος οσο το ρουχο με πολλαπλασια συχνοτητα καταναλωσης

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εισαι σιγουρος τυπε?
Στο site υπαρχει ισολογισμος ετους 2013

Τύπε στο site παρατηρώ το εξής:
ΠΑΛΚΟ ΑΕ.

ΦΑΝΕΛΛΟΠΟΙΙΑ
ΕΔΡΑ: ΚΕΙΡΙΑΔΩΝ 61, ΑΘΗΝΑ 118 54
ΕΛΛΑΔΑ

και έχει τηλέφωνα από 55. Εκεί τα τηλέφωνα άρχιζαν από 34. Θα μου πεις τώρα με την φορητότητα. Οι αριθμοί όμως δεν είναι καταχωρημένοι στο 11888.
Η Κειριαδών αν δεν κάνω λάθος είναι παράληλη της Ιούς στα Πετράλωνα. Όντως εκεί υπήρχαν κάποια γραφεία. Το εργοστάσιο ήταν στο τριγωνάκι που σχηματίζουν οι οδοί Θεανούς Αλκμήνης και Κειριαδών. Το 61 βέβαια δεν ξέρω αν είναι εκεί.Ίσως και ακόμα να υπάρχουν τα γραφεία. Δούλευα χρόνια στην περιοχή. Απέναντι από το εργοστάσιο της Palco Shiser που στο το τέλος την έίχαν πάρει γερμανοί είναι και η Σοκολατοποία Παυλίδης. Το κτίριο αυτό σίγουρα έχει γίνει supermarket AB.
Εκεί σε αυτά τα κάθετα στενάκια υπήρχε και η Ελληνική sportex που μέχρι πριν λίγα χρόνια έβγαζε μπλουζάκια προς εξαγωγή. Ότι είχε απομείνει από την εταιρεία. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Μια μέρα που πέρασα είδα το ταμπελάκι στην πόρτα απέξω και κακώς δεν το φωτογράφησα γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με αυτά.
Τώρα τι ακριβώς παίζει με την Palco δεν ξέρω.
:think:

Συνημμένα

• map.JPG
    map.JPG
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
R

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Ενημέρωση για το jacket. Σήμερα πριν επισκεφτώ το κατάστημα για την αλλαγή έστειλα φίλη μου που έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας κτλ για να δει τα προϊόντα τους. Διαπίστωσε πως υπήρχαν αυθεντικά αλά και λίγες καλοφτιαγμένες μαϊμούδες. Μετά από αυτό ακλούθησε η επίσκεψη μου κατά τις 10:00. Ζήτησα τον υπεύθυνο αλά έλειπε και θα γυρνούσε σε καμιά ώρα, αντί αυτού ήρθε να με εξυπηρετήσει ένας αντικαταστατής του με τον οποίο δεν έβγαλα άκρη και το μονό που δεν με έβγαλε τρελό (μου έλεγε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποιο άλλο ή άλλα προϊόντα αξίας 648 ευρώ που ήταν η τιμή αγοράς γιατί σήμερα το jacket έχει κοστολογηθεί ακόμη χαμηλότερα 400 και τόσα θα μου έδιναν πιστωτικό και αυτό σαν χάρη αφού είναι περίοδος εκπτώσεων και δεν γίνονται αλλαγές). Άφησα μια δήλωση που ανέφερα τις αιτιάσεις μου για το λόγο επιστροφής του jacket, τις προθέσεις μου για το από δω και πέρα (συνδυασμός των συμβουλών που έχουν αναφερθεί και από σας σε προηγούμενες σελίδες και λίγο λιγότερο από την απειλή πως θα τους γα@@@ω) και αποχώρησα. Περί τις 13:00 δέχτηκα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη (έτσι μου είπε) και μου είπε πως έλαβε γνώση για το συμβάν κατάλαβε πως κάποιο λάθος είχε γίνει με ένα απόθεμα ρούχων που ήταν για απόσυρση και βγήκε κατά λάθος στο κατάστημα και κάτι τέτοια θολά. Τελικά μου είπε να τους πάω το jacket και θα μου δώσουν ή το ποσό του ή μια πιστωτική 800 ευρώ για την ταλαιπωρία μου. Προτίμησα το πρώτο γιατί τους σιχάθηκα, πέρασα από εκεί στις 15:00 και τέλειωσε εκεί. Η ψυχική ταλαιπωρία μου έλαβε τέλος.
Να είστε προσεκτικοί τελικά και στα επώνυμα μαγαζιά και στις αντιπροσωπίες.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εχεις δικιο αλλα η ελληνικη αγορα είναι παρα πολύ μικρη για να υποστηριξει τέτοιες τιμες.η τεραστια κλοπη εισοδήματος οντως είναι σε αυτό που αναφερει ο ιακωβος.ο τομεας τροφιμα/ψυχαγωγια δουλευει με κερδος οσο το ρουχο με πολλαπλασια συχνοτητα καταναλωσης
Μην τα μπερδεύεις.
Η κατασκευή ενός σώβρακου μπορεί να παίζει σαν κόστος από τόπο σε τόπο.
Λιανική €1,25 στις ΗΠΑ σημαίνει εργοστασιακό κόστος €0,20. Τόσο το πουλάει το Βιετνάμ στον ΗΠΑ εισαγωγέα.
Να δεχτώ πως εμείς εδώ έχουμε μεγαλύτερο κόστος. Αλλά ΠΟΣΟ? Διπλό? Τριπλό? (Το μπαμπάκι kai to latex ίδια διεθνή τιμή έχοθν παντού). Τριπλό σου λέω εγώ. Αντί για 0,20, ο Έλληνας που τα φτιάνει πρέπει να το πουλάει 0,60 για να βγαίνει.
Από το 0,60 μέχρι το 6 ευρώ είναι 1.000% πάνω. Για σώβρακο μιλάμε, όχι για τα Louis Vuitton της Βίκης Σταμάτη.
Λοιπόν:
Να ψοφήσουν όλοι. Και ο κατασκευαστής, και ο χονδρέμπορος, και ο λιανοπωλητής. Και ο πολιτικός που τους φορολογεί.
Να πάνε να γίνουν εργάτες στη Γερμανία, μπας και στρώσουν.

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Αν και δεν μας λες μάρκα, λογικά β' διαλογής είναι και όχι μαϊμού αφού ήταν το μαγαζί της εταιρείας, οι πολύ ακριβές μάρκες την παραμικρή ατέλεια  να χει το βάζουν β' διαλογής και τα πουλάνε μετά σε τίποτα outlet ή στο ίντερνετ φτηνότερα. Βέβαια η ποιότητα είναι η ίδια,παραμένει καλό το ρούχο.Λογικά σου έχωσαν το β' διαλογής λόγω εκπτώσεων,εξαρτάται τι είδους ατέλειες έχει και τί ποσοστό έκπτωσης είχες για να δεις αν σε συμφέρει γιατί η ποιότητα είναι η ίδια με το α' διαλογής.
Έτσι ακριβώς είναι, για μαϊμού λίγο δύσκολο και ειδικά σε αυτήν την κατηγορία. Απλά η διαλογή των ρούχων μετά την παραγωγή είναι εξονυχιστική και αν βρούν το παραμικρό πάει β' διαλογής. Και για να συνεχίσω αυτό που λές, εχουν πλασάρει στον κόσμο την ιδέα ότι τα στοκάδικα έχουν ρούχα προηγούμενης σεζόν και τέτοιες παπαριές. Το 90% των ρούχων είναι β' ή γ' διαλογής. Τα κανονικά καταστήματα απο την άλλη στις εκπτώσεις βγαζουν οτι σαβούρα τους εχει μείνει. Γι' αυτό όπως λέω εγώ, στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν εκπτώσεις. Ότι ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ παίρνεις.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ενημέρωση για το jacket. Σήμερα πριν επισκεφτώ το κατάστημα για την αλλαγή έστειλα φίλη μου που έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας κτλ για να δει τα προϊόντα τους. Διαπίστωσε πως υπήρχαν αυθεντικά αλά και λίγες καλοφτιαγμένες μαϊμούδες. Μετά από αυτό ακλούθησε η επίσκεψη μου κατά τις 10:00. Ζήτησα τον υπεύθυνο αλά έλειπε και θα γυρνούσε σε καμιά ώρα, αντί αυτού ήρθε να με εξυπηρετήσει ένας αντικαταστατής του με τον οποίο δεν έβγαλα άκρη και το μονό που δεν με έβγαλε τρελό (μου έλεγε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω κάποιο άλλο ή άλλα προϊόντα αξίας 648 ευρώ που ήταν η τιμή αγοράς γιατί σήμερα το jacket έχει κοστολογηθεί ακόμη χαμηλότερα 400 και τόσα θα μου έδιναν πιστωτικό και αυτό σαν χάρη αφού είναι περίοδος εκπτώσεων και δεν γίνονται αλλαγές). Άφησα μια δήλωση που ανέφερα τις αιτιάσεις μου για το λόγο επιστροφής του jacket, τις προθέσεις μου για το από δω και πέρα (συνδυασμός των συμβουλών που έχουν αναφερθεί και από σας σε προηγούμενες σελίδες και λίγο λιγότερο από την απειλή πως θα τους γα@@@ω) και αποχώρησα. Περί τις 13:00 δέχτηκα τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη (έτσι μου είπε) και μου είπε πως έλαβε γνώση για το συμβάν κατάλαβε πως κάποιο λάθος είχε γίνει με ένα απόθεμα ρούχων που ήταν για απόσυρση και βγήκε κατά λάθος στο κατάστημα και κάτι τέτοια θολά. Τελικά μου είπε να τους πάω το jacket και θα μου δώσουν ή το ποσό του ή μια πιστωτική 800 ευρώ για την ταλαιπωρία μου. Προτίμησα το πρώτο γιατί τους σιχάθηκα, πέρασα από εκεί στις 15:00 και τέλειωσε εκεί. Η ψυχική ταλαιπωρία μου έλαβε τέλος.

το μαγαζι αδελφε δεν πρεπει να αμς το πεις να καλυψουμε και τον δικο μας κωλο? εχω αδικο?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όχι τύπε δεν πρέπει να μας το πει Δημόσια γιατί μπορεί να πάει και κατηγορούμενος. Μπορεί αν θέλει να το στείλει σε pm σε όποιον ενδιαφέρεται.

:think:

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
Α έχουν φτάσει σ'αυτό το σημείο? Ε τότε μην λάβεται υπ' οψη την 1η πρότασή μου στο προηγούμενο σχόλιο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom