Νέα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 607K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Παιδια την εχει παιξει κανεις με την Μαγκυ;Μπορειτε να μου στειλετε ενα ταχυδρομικο περιστερι με λεπτομερειες;Το εχω πολυ μεγαλη αναγκηηηηηηηη τυποιιιιιιιιιιιι....

τυπε εγω εχω πιρφορισει με την μαγκυ αλλα επεξεργαζομαι λιγο τις φωτο της στο φωτοσοπ για να διορθωσω τις ατελειες    :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.maxim.com/.image/t_share/MTQ5NjM0ODA5OTk4NjE2Mzc4/adriana-lima.jpg[/img[/URL]]

[img]https://marriedbiography.com/wp-content/uploads/2017/02/Adriana-Lima-.jpg

CACPER

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
0
Πόντοι
0
απο  τα oldschool μιλφακια το πορνιδιο ..

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Παιδια την εχει παιξει κανεις με την Μαγκυ;Μπορειτε να μου στειλετε ενα ταχυδρομικο περιστερι με λεπτομερειες;Το εχω πολυ μεγαλη αναγκηηηηηηηη τυποιιιιιιιιιιιι....
:S :S :S

Επισκέπτης
τυπε εγω εχω πιρφορισει με την μαγκυ αλλα επεξεργαζομαι λιγο τις φωτο της στο φωτοσοπ για να διορθωσω τις ατελειες    :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.maxim.com/.image/t_share/MTQ5NjM0ODA5OTk4NjE2Mzc4/adriana-lima.jpg[/img[/URL]]

[img]https://marriedbiography.com/wp-content/uploads/2017/02/Adriana-Lima-.jpg

Χάλια την έκανες τύπε...δεν βλέπεται από το πολύ φωτοσοπ.

thivaios pit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2015
Like
187
Πόντοι
1
Θα την χαμούρευα μόνο, μετά θα την έβαζα γυμνή να παίζει μουσική και εγώ θα χόρευα μόνος μου

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Χάλια την έκανες τύπε...δεν βλέπεται από το πολύ φωτοσοπ.

τυπε δε νομιζω να εχει τοσο μεγαλη διαφορα     :S :S :S

images

icemax_700_6db285c96420761253996f61d7ee0f60.jpg

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Η επικοινωνία ρε σείς μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη. Υπ'όψιν ίνσταγραμ..
Παρ' όλα αυτά, από προσωπική εμπειρία, δεν απαντάει ούτε στον αιώνα τον άπαντα..
Ούτε προσβλητικά, ούτε χυδαία σχόλια/μηνύματα εννοείται, καθαρά ως φαν (εε ναί ρε κ ποιός δε 8α τη πήδαγε) αλλά είχα σκεφτεί να το ξεκινήσω σιγά-σιγά κ αν κα8ότανε.
Συνεπώς πρέπει να είσαι είτε του κυκλώματος ή ...δεν ξέρω κάτι άλλο να σκεφτώ.
Πρέπει να την έχει ''ψωνίσει'' άσχημα βέβαια κ δεν 8α έπρεπε.
Θα μπορούσα να επεκταθώ αλλά δεν μ' αρέσει να γίνομαι κουραστικός.
Ελπίζω κάποιος να έχει καλύτερη τύχη guys..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006

πραγματι τυπε, την ψωνισε η κυρα μαγκυ...της ζητησα να γυρισουμε πισω στο 1996, που ηταν μουναρα, να την πηδηξω και αρνηθηκε... :S

Επισκέπτης
πραγματι τυπε, την ψωνισε η κυρα μαγκυ...της ζητησα να γυρισουμε πισω στο 1996, που ηταν μουναρα, να την πηδηξω και αρνηθηκε... :S

Τύπε άμα μπορούσε να γυρίσει στο 1996 θα καθόταν χαλαρά να τη γαμίσεις...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Σόρρυ τότε έχουν δει πολλά τα μάτια μου εδώ μέσα...είδες τον άλλον τον ψυχικά άρρωστο πως έκανε τη Μαγκυ στο φωτοσοπ για να αρμεγει τη σαύρα.

τυπε λιγο πηγα να την διορθωσω τη μαγκυ,αλλα κρασαρε ο υπολογιστης γιαυτο βγηκε τοσο ασχημη η φωτο    :S :S :S

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21

Αν έστω το '96 κατάφερες να βρίσκεσαι ανάμεσα στις μπουτάρες της τότε συγχαρητήρια από μένα μάγκα μου

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656

τυπε μαλλον θα θελει πολλη βενζινη και θα σκεφτηκε τα εξοδα    :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Αν έστω το '96 κατάφερες να βρίσκεσαι ανάμεσα στις μπουτάρες της τότε συγχαρητήρια από μένα μάγκα μου
τυπε δεκτα τα συγχαρητηρια αν μπορουσα να βρίσκομαι αναμεσα στα μπούτια της το 1996...
τωρα αν βρισκομουν αναμεσα στα μπουτια της, θα ηταν σαν να παλευα με τον βοα τον σφιγκτηρα… :badair:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
τυπε λιγο πηγα να την διορθωσω τη μαγκυ,αλλα κρασαρε ο υπολογιστης γιαυτο βγηκε τοσο ασχημη η φωτο    :S :S :S

Τυπε να προσεχεις με τα μηχανηματα του διαβολου γιατι λιγο ακομα και θα σου εβγαινε σαν αυτην τη πατσαβουρα....

URL]]

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Η επικοινωνία ρε σείς μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη. Υπ'όψιν ίνσταγραμ..
Παρ' όλα αυτά, από προσωπική εμπειρία, δεν απαντάει ούτε στον αιώνα τον άπαντα..
Ούτε προσβλητικά, ούτε χυδαία σχόλια/μηνύματα εννοείται, καθαρά ως φαν (εε ναί ρε κ ποιός δε 8α τη πήδαγε) αλλά είχα σκεφτεί να το ξεκινήσω σιγά-σιγά κ αν κα8ότανε.
Συνεπώς πρέπει να είσαι είτε του κυκλώματος ή ...δεν ξέρω κάτι άλλο να σκεφτώ.
Θα μπορούσα να επεκταθώ αλλά δεν μ' αρέσει να γίνομαι κουραστικός.
Ελπίζω κάποιος να έχει καλύτερη τύχη guys..

καλα τα λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom