Νέα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 606K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
http://[URL unfurl="true"]www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/08/charalabidou4.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/3/article_90850/upl566af48dc231e.jpg[/img[/URL]]

[img]http://2.bp.blogspot.com/-VnnNi5xEn-M/U-OYE0Y2hPI/AAAAAAACk1M/6j909LJ33Ys/s1600/4.jpg

gg12.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2014_01/magy.jpg[/img[/URL]]

Πειτε μου ενα νοημων και σοβαρο ανθρωπο που δεν τον εχει πελεκισει μικρος για παρτυ της..

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
  Machinehead εδω και κανα  2ωρο  βαρας κατα ριπας μονο Μαγκυ  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:  Δεν  θα  σχολιασω  τις  τελευταιες  2  φωτος .... ειδικα  στην  τελευταια  φωτο με την  κωλαρα  τουρλα  μπραζιλιαν peach  style , εκει  με την  φωτο κωλο ροδακινο  εκει  μας λυγισες  τυπε μου  :ak: :ak: :bottom: :bottom: :bottom:  , το  εχω  αγαπησει  τελικα  αυτο  το  νημα  :cool2: :cool2: :cool2: :dunno: :dunno: :dunno:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
  Machinehead εδω και κανα  2ωρο  βαρας κατα ριπας μονο Μαγκυ  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:  Δεν  θα  σχολιασω  τις  τελευταιες  2  φωτος .... ειδικα  στην  τελευταια  φωτο με την  κωλαρα  τουρλα  μπραζιλιαν peach  style , εκει  με την  φωτο κωλο ροδακινο  εκει  μας λυγισες  τυπε μου  :ak: :ak: :bottom: :bottom: :bottom:  , το  εχω  αγαπησει  τελικα  αυτο  το  νημα  :cool2: :cool2: :cool2: :dunno: :dunno: :dunno:

Καποιες απο αυτες θα εχουν ξαναμπει σιγουρα.

Αλλα καλο ειναι να μην ξεχναμε..

newego_LARGE_t_1401_106874910.JPG

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
newego_LARGE_t_641_106952996.JPG

Ποδολαγνεια τυποι μου...

:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Καποιες απο αυτες θα εχουν ξαναμπει σιγουρα.

Αλλα καλο ειναι να μην ξεχναμε..

newego_LARGE_t_1401_106874910.JPG
  Οσω  ζω  ( τον κωλο ) δεν ξεχνω  που λενε  και τα Τσυπριακα  χαλουμια ,  μας  πεθανες  και σε αυτες  τις  φωτος  :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
newego_LARGE_t_641_106952996.JPG

Ποδολαγνεια τυποι μου...

:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  Κι  εδω  γουσταρω που  ειναι  φαση  αραχτη  και light ,  η μαλλον  καυλερη  και light , να  πας οπως  ειναι απο πανω της  να της τον  δωσεις πιπα  να σε πιπωνει  και να τσαταρει στο χαλαρο με τις  φιλες  της , ποποοο ποσο καυλα  Brazzer ειναι  η Μαγκυ γαμω το σπιτι της  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
  Κι  εδω  γουσταρω που  ειναι  φαση  αραχτη  και light ,  η μαλλον  καυλερη  και light , να  πας οπως  ειναι απο πανω της  να της τον  δωσεις πιπα  να σε πιπωνει  και να τσαταρει στο χαλαρο με τις  φιλες  της , ποποοο ποσο καυλα  Brazzer ειναι  η Μαγκυ γαμω το σπιτι της  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

:hi: :hi:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
που μπορω να βρω που παιζει η καργια να παω να την δω απο κοντα???

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
που μπορω να βρω που παιζει η καργια να παω να την δω απο κοντα???

Aπό όσο γνωρίζω,έχει εκπομπή στον Music 89,2 και αυτές τις ημέρες κάνει "d.j.ing" στο Pop Up Store των Public στο Golden Hall...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυποι αυτη που ολοι θελουμε να της ματωσουμε τη σουφρα την γαμουσε η γρια ο Πολυχρονιου :vomit: :S :S :S

Εγγρ.
19 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ποσα κιλα χυσι να ριξει ενας αντρας γαι αυτη τη γυναικα !!!!!?!?!????  :wanker: :erection:

Συνημμένα

• 14561814_1402186059792522_828304762523877376_n.jpg
    14561814_1402186059792522_828304762523877376_n.jpg
    101,8 KB · Εμφανίσεις: 82

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2014_01/magy.jpg[/img[/URL]]

Πειτε μου ενα νοημων και σοβαρο ανθρωπο που δεν τον εχει πελεκισει μικρος για παρτυ της..

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote] :bigdick:
τι μικρος ρε φιλε?
αυτο ειναι εργο τεχνης να το βαλεις στο σαλονι ......

[QUOTE="digit_ten, post: 7309032, member: 1359"]
Ούτε γραμμάριο, τώρα πια....
[/quote]την στεγνωσες και συ τυπε μου ε?

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
997
Πόντοι
1.011
δε σταματάει να προκαλεί, δίνε υλικό μάγκυ  :cum:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
ποσα κιλα χυσι να ριξει ενας αντρας γαι αυτη τη γυναικα !!!!!?!?!????  :wanker: :erection:
  Εγω  θα  κραταγα  το  σπερμα μου καπου  κανα μηνα  , και οταν  θα την  γαμαγα θα τα εριχνα  ολα  μεσα στην  καυτη  της  σουφρα μετα απο  ενα 50λεπτο  ξεκωλιασμα , ζεστο  καυτο  σπερμα βαθια  μες στο  σουφρι  της και μετα  να  σταζει κατω  στις  μπουταρες  της  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:
  Γουστραρω  τρελα  αυτο  το  νημα , ενα μεγαλο  μπραβο  στα παιδια για τις  φωτος  :hi: :hi: :hi: :hi:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
  Εγω  θα  κραταγα  το  σπερμα μου καπου  κανα μηνα  , και οταν  θα την  γαμαγα θα τα εριχνα  ολα  μεσα στην  καυτη  της  σουφρα μετα απο  ενα 50λεπτο  ξεκωλιασμα , ζεστο  καυτο  σπερμα βαθια  μες στο  σουφρι  της και μετα  να  σταζει κατω  στις  μπουταρες  της  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:
   Γουστραρω  τρελα  αυτο  το  νημα , ενα μεγαλο  μπραβο  στα παιδια για τις  φωτος  :hi: :hi: :hi: :hi:

Τυπε σε κοβω πολυ καβλωμενο με τη Μαγκυ..

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:rockon: :rockon: :rockon:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Τυπε σε κοβω πολυ καβλωμενο με τη Μαγκυ..

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:rockon: :rockon: :rockon:
 Τυπε  ειμαι εκκωφαντικα  καυλωμενος με την Μαγκυ ....  οχι  απλα καυλωμενος ,  αυτο  το  μουνι  με εχει  αρρωστησει  τυπε μου ... και ειδικα  οι  εκφυλες και  πορνωδες  φωτος της  που αναρτεις  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Κωλάρα, καβλόφατσα, μπουτάρες, μιλφάρα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Έχουμε και λέμε:

1.Είναι 15 χρόνια μαζί με τον Σιλβεστρίδη που έχει τα γνωστά μαγαζιά με έπιπλα.  :orchestra:

2.Ο Σιλβεστρίδης δεν ήξερε τίποτα για την κωλάρα της αλλά του το είπαν οι φίλοι του-οι οποίοι είχαν ρέψει από τη μαλακία για πάρτη της!  :wanker:

3.Της κάνει συνεχώς προτάσεις γάμου αλλά η Μάγκυ τον γράφει στην κωλάρα της.  :erection:

«O σύντροφός μου ερωτεύτηκε τη φωνή μου, όχι τα οπίσθιά μου…»: Η δήλωση πασίγνωστης Ελληνίδας που μας κούφανε!

Στην πρώτη τους και ίσως μοναδική κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη αποκλειστικά για το Youweekly.gr, κάνουν απολογισμό 15 χρόνων της κοινής τους ερωτικής ζωής και εκείνος δηλώνει ευθαρσώς ότι επιμένει ακόμα και σήμερα να της κάνει προτάσεις γάμου και να μην παίρνει απάντηση…

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, την ερωτεύτηκε για τη φωνή της και όχι για τα περίφημα… οπίσθιά της!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης  είναι καθ’όλα ταιριαστοί, πέρασαν χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά τα κατάφεραν…

Συναντιόμαστε στο γυμναστήριο εκείνου «Pain & Gain», σε συνεργασία με την «Under Armour» στην Κηφισιά, λίγο πριν από την καθημερινή εκπομπή της, 4-6 μ.μ., στον ραδιοφωνικό σταθμό «Music 89,2» και εκείνη έρχεται –όπως πάντα–καθυστερημένη…

Πώς γνωριστήκατε;

Μέσω του Χρύσανθου Πανά.
Ήμαστε μαζί φαντάροι και τον είχα υπό την προστασία μου, γιατί δεν ήταν και πολύ δυναμικός στον στρατό.
Και κάποια στιγμή, όταν εγώ είχα πάρει το διαζύγιό μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε:
«Άλεξ, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θέλει να πάρει έπιπλα γιατί έχει χωρίσει και αλλάζει σπίτι». Και έτσι τη γνώρισα.

Την ήξερες;

Την είχα δει πριν από πολλά χρόνια σε ένα κλαμπ με τον Κωστέτσο και μου άρεσε, αλλά δεν γνωριστήκαμε τότε.

Όταν την πρωτοείδες τι σκέφτηκες;

Πω πω, τι γυναικάρα είναι αυτή! Αυτό… Είχα σοκαριστεί, πραγματικά ήταν τρομερή τότε.

ΜΑΓΚΥ

Τώρα δεν είμαι δηλαδή;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Φυσικά και είσαι, ξέρεις πώς σε βλέπω.

Τότε είχε κάνει και τις  φωτογραφίσεις στο «Playboy»…

Δεν τις είχα δει. Δεν διάβαζα «Playboy» και δεν είχα άποψη.

Φημιζόταν, όμως, για τα οπίσθιά της.

Ούτε αυτό το γνώριζα.
Μάλιστα, όταν βγήκαμε τα πρώτα μας ραντεβού με ρώτησαν κάποιοι φίλοι μου αν όντως τα οπίσθιά της ήταν τόσο ωραία και έμεινα άφωνος, γιατί πραγματικά δεν ήξερα.
Τους είπα: «Συγγνώμη, παιδιά, έχουμε πιει, έχουμε φάει με την κοπέλα, περνάμε ωραία, αλλά δεν έχω παρατηρήσει ότι αυτό το σημείο της είναι τόσο καλό».
Την κοιτούσα στα μάτια, δεν την κοιτούσα στον ποπό.

Σε ποιο ραντεβού το κατάλαβες;

Δεν θυμάμαι, πάνε και πολλά χρόνια.Νομίζω τη ρώτησα και γελάσαμε.
Της είπα:
«Καλά, ρε Μάγκυ, έχεις τόσο δυνατό σημείο και μου το λένε οι φίλοι μου; Για να σε δω!»
Και γέλαγε.

Τι σε τράβηξε στον Αλέξανδρο;

ΜΑΓΚΥ:

Η προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό πλάσμα. Έχει τρομερή ψυχή, αλλά είναι και παράξενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom