Έχουμε και λέμε:
1.Είναι 15 χρόνια μαζί με τον Σιλβεστρίδη που έχει τα γνωστά μαγαζιά με έπιπλα.
2.Ο Σιλβεστρίδης δεν ήξερε τίποτα για την κωλάρα της αλλά του το είπαν οι φίλοι του-οι οποίοι είχαν ρέψει από τη μαλακία για πάρτη της!
3.Της κάνει συνεχώς προτάσεις γάμου αλλά η Μάγκυ τον γράφει στην κωλάρα της.
«O σύντροφός μου ερωτεύτηκε τη φωνή μου, όχι τα οπίσθιά μου…»: Η δήλωση πασίγνωστης Ελληνίδας που μας κούφανε!
Στην πρώτη τους και ίσως μοναδική κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη αποκλειστικά για το Youweekly.gr, κάνουν απολογισμό 15 χρόνων της κοινής τους ερωτικής ζωής και εκείνος δηλώνει ευθαρσώς ότι επιμένει ακόμα και σήμερα να της κάνει προτάσεις γάμου και να μην παίρνει απάντηση…
Όσο και αν ακούγεται παράξενο, την ερωτεύτηκε για τη φωνή της και όχι για τα περίφημα… οπίσθιά της!
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και ο Αλέξανδρος Σιλβεστρίδης είναι καθ’όλα ταιριαστοί, πέρασαν χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά τα κατάφεραν…
Συναντιόμαστε στο γυμναστήριο εκείνου «Pain & Gain», σε συνεργασία με την «Under Armour» στην Κηφισιά, λίγο πριν από την καθημερινή εκπομπή της, 4-6 μ.μ., στον ραδιοφωνικό σταθμό «Music 89,2» και εκείνη έρχεται –όπως πάντα–καθυστερημένη…
Πώς γνωριστήκατε;
Μέσω του Χρύσανθου Πανά.
Ήμαστε μαζί φαντάροι και τον είχα υπό την προστασία μου, γιατί δεν ήταν και πολύ δυναμικός στον στρατό.
Και κάποια στιγμή, όταν εγώ είχα πάρει το διαζύγιό μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε:
«Άλεξ, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θέλει να πάρει έπιπλα γιατί έχει χωρίσει και αλλάζει σπίτι». Και έτσι τη γνώρισα.
Την ήξερες;
Την είχα δει πριν από πολλά χρόνια σε ένα κλαμπ με τον Κωστέτσο και μου άρεσε, αλλά δεν γνωριστήκαμε τότε.
Όταν την πρωτοείδες τι σκέφτηκες;
Πω πω, τι γυναικάρα είναι αυτή! Αυτό… Είχα σοκαριστεί, πραγματικά ήταν τρομερή τότε.
ΜΑΓΚΥ
Τώρα δεν είμαι δηλαδή;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Φυσικά και είσαι, ξέρεις πώς σε βλέπω.
Τότε είχε κάνει και τις φωτογραφίσεις στο «Playboy»…
Δεν τις είχα δει. Δεν διάβαζα «Playboy» και δεν είχα άποψη.
Φημιζόταν, όμως, για τα οπίσθιά της.
Ούτε αυτό το γνώριζα.
Μάλιστα, όταν βγήκαμε τα πρώτα μας ραντεβού με ρώτησαν κάποιοι φίλοι μου αν όντως τα οπίσθιά της ήταν τόσο ωραία και έμεινα άφωνος, γιατί πραγματικά δεν ήξερα.
Τους είπα: «Συγγνώμη, παιδιά, έχουμε πιει, έχουμε φάει με την κοπέλα, περνάμε ωραία, αλλά δεν έχω παρατηρήσει ότι αυτό το σημείο της είναι τόσο καλό».
Την κοιτούσα στα μάτια, δεν την κοιτούσα στον ποπό.
Σε ποιο ραντεβού το κατάλαβες;
Δεν θυμάμαι, πάνε και πολλά χρόνια.Νομίζω τη ρώτησα και γελάσαμε.
Της είπα:
«Καλά, ρε Μάγκυ, έχεις τόσο δυνατό σημείο και μου το λένε οι φίλοι μου; Για να σε δω!»
Και γέλαγε.
Τι σε τράβηξε στον Αλέξανδρο;
ΜΑΓΚΥ:
Η προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό πλάσμα. Έχει τρομερή ψυχή, αλλά είναι και παράξενος.