Νέα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FixerAO

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
776
Πόντοι
86
Δυστυχως σε πολυ χαλια πχοιοτητα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.186
Πόντοι
2.846
 Οσο  ηταν μικρη  και τρυφερη θα εκανε  καυλερα και αγουρα  γαμησια ,  τωρα που Μιλφεψε και  εκλεισε και τα  δευτερα  αντα   με τις  ιογκες και τα πιλατα που θα κανει , θα κανει  τα πιο εκφυλα και λυσσαλεα γαμησια  της  ζωης της ,  ειμαι  100 τις  100  σιγουρος   οτι η Μαγκυ  αυτη την περιοδο της  ζωης της ετσι και βρει αρσενικο που να  τον  γουσταρει θα του  βαλει  το παπαρι στον τορνο της και θα του το  γυρισει  πισω  μισο ,  εκτος αν  ειναι μαγκας και κανας 35αρης καυλωμενος που παιζει και να της γρασαρει τον τορνο  μεχρι μεσα  ;) ;) ;) :hi: :hi: :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.948
Πόντοι
26.141
 Οσο  ηταν μικρη  και τρυφερη θα εκανε  καυλερα και αγουρα  γαμησια ,  τωρα που Μιλφεψε και  εκλεισε και τα  δευτερα  αντα   με τις  ιογκες και τα πιλατα που θα κανει , θα κανει  τα πιο εκφυλα και λυσσαλεα γαμησια  της  ζωης της ,  ειμαι  100 τις  100  σιγουρος   οτι η Μαγκυ  αυτη την περιοδο της  ζωης της ετσι και βρει αρσενικο που να  τον  γουσταρει θα του  βαλει  το παπαρι στον τορνο της και θα του το  γυρισει  πισω  μισο ,  εκτος αν  ειναι μαγκας και κανας 35αρης καυλωμενος που παιζει και να της γρασαρει τον τορνο  μεχρι μεσα  ;) ;) ;) :hi: :hi: :hi:
eπος εγραψες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.186
Πόντοι
2.846
 Ο  Chicha  παντως ακομα και τωρα  παραμενει μεγαλος φαν της ,  για μενα ειναι απ τις πιο  καυλερες και  σεξυ  γυναικες που παιζουν αυτην την  περιοδο στην  Αθηνα , κι ας εχει αγρια φατσα   την  θεωρω πολυ  σεξυ  γυναικα , σεξυ θηλυκο με υψηλη σεξουαλικοτητα και υψηλα επιπεδα καυλας , σε  εμπειρα  χερια θα  κελαηδα  απιστευτα  αυτη η μουναρα  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.948
Πόντοι
26.141
  Volcanako  μου , μου  εχεις λειψει φιλε μου  :- :'( :'( , εισαι απ τις μεγαλες αδυναμιες  του  Chicha  :hi: :hi: :hi:
με τριγυρναει μια γριπη δω κι μερες και ο γιατρο μου ειπε που κ που να παιρνει το δοση μου απο θρεντ της μαγκυς :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.186
Πόντοι
2.846
με τριγυρναει μια γριπη δω κι μερες και ο γιατρο μου ειπε που κ που να παιρνει το δοση μου απο θρεντ της μαγκυς :grin:
  Με  μια δοση  το μεσημερι  και μια μετα το βραδινο  φαγητο απ το  θρεντ  της Μαγκυς νομιζω καταπολεμας  την γριπη με πολυ δραστικη  αντιμετωπιση , και πολυ σωστα σου ειπε ο γιατρος , ....  αααχχ τα  βραδια  πεφτω για υπνο και σκεφτομαι  ταξιδια  στο  Αφρικα με  τροπικες Σενεγαλεζες και αλλες , αααχχ να  δω ποτε  επιτελους θα παω  στο  Αφρικα για ολιγοημερο  ταξιδακι να  ξεκουραστω ....  :smitten: :smitten: :smitten:

anixneyths

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
0
 Ο  Chicha  παντως ακομα και τωρα  παραμενει μεγαλος φαν της ,  για μενα ειναι απ τις πιο  καυλερες και  σεξυ  γυναικες που παιζουν αυτην την  περιοδο στην  Αθηνα , κι ας εχει αγρια φατσα   την  θεωρω πολυ  σεξυ  γυναικα , σεξυ θηλυκο με υψηλη σεξουαλικοτητα και υψηλα επιπεδα καυλας , σε  εμπειρα  χερια θα  κελαηδα  απιστευτα  αυτη η μουναρα  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:

Eντελώς κάυλα αυτή η γυναίκα....

Εγγρ.
19 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θεα Μαγκυ και χωρις ταμπου μας δειχνει τη κωλαρα στη ψυχρα ... ενα μπραβο παρακαλω πολυ !!!1

Συνημμένα

• magky 8ea.jpg
    magky 8ea.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 99

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μόνο η κωλάρα έμεινε και αυτή πρέπει να είναι σάπια.
Κάποτε πέρναγε η μπογιά της. Τώρα ακολουθούν οι νεότερς ότι και να λέμε.
Καλύτερα να αποσυρθεί να την θυμόμαστε όπως ήταν. Ας κάνει και την dj αλλά έλεος με
αυτόν τον κώλο.

:shit: :shit:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Την αγαπαμε απο το λαιμο και κατω :fuck2: :fuck2:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Για dj στην υπόγα της Ένστασης  στην πλατεία Αμερικής
είναι ότι πρέπει και μέχρι εκεί.
Θα δουλέψει και το μαγαζί.
Για να κουνιούνται οι τεκνατζούδες με staying alive και boneym ma baker!

:orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom