Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.164
- Πόντοι
- 1.056
Μου κάνει σε τραβέλι ολκής ..................
Αυτό το μπάζο νομίζει ότι είναι ακόμα 20
Την εχω πετυχει στη πλατεια Κυψελης πριν πολλα χρονια.Η μαλλον καλυτερα συναντησα σε αποσταση αναπνοης τη κωλαρα της.Φοραγε ένα εφαρμοστο μακρυ φορεμα.Μπηκε σε μια πολυκατοικια εκει σε έναν αφροδισιολογο.Τον έχω ματώσει από το βρόντηγμα
Σαν το παλιό καλό τζιν, όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη ή τουλάχιστον δεν μπακατελεύει ραγδαία
Όποιος ξέρει πού συχνάζει ας το γράψει εδώ ή να μου στείλει πμ να πάω να τη συναντήσω τυχαία - αυτόν τον καιρό σωματικά ακμάζω και ψυχοκαυλωτικά είμαι ακόμα πιο ασταμάτητος και κραταιός. Πιστεύω ότι το να της την πέσω και να πέσει επιτόπου, πληρώνει 1.05
Θέλω να της ασκήσω ρομαντικό και αποφασιστικό ερωτισμό και να το πάμε σοβαρά το πράγμα, σχέση συγκατοίκηση σωγαμπρία κλπ
διαχρονική αξία...
:SΤην εχω πετυχει στη πλατεια Κυψελης πριν πολλα χρονια.Η μαλλον καλυτερα συναντησα σε αποσταση αναπνοης τη κωλαρα της.Φοραγε ένα εφαρμοστο μακρυ φορεμα.Μπηκε σε μια πολυκατοικια εκει σε έναν αφροδισιολογο.
Θα συμφωνισω απολυτα κι εγω με Laser Dildo !!!! Μουναρος τρελος και διαχρονικη αξια , τοσο αυτη οσο και η κωλαθρα της κυρα ΜαγκυςΤον έχω ματώσει από το βρόντηγμα
Σαν το παλιό καλό τζιν, όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη ή τουλάχιστον δεν μπακατελεύει ραγδαία
Όποιος ξέρει πού συχνάζει ας το γράψει εδώ ή να μου στείλει πμ να πάω να τη συναντήσω τυχαία - αυτόν τον καιρό σωματικά ακμάζω και ψυχοκαυλωτικά είμαι ακόμα πιο ασταμάτητος και κραταιός. Πιστεύω ότι το να της την πέσω και να πέσει επιτόπου, πληρώνει 1.05
Θέλω να της ασκήσω ρομαντικό και αποφασιστικό ερωτισμό και να το πάμε σοβαρά το πράγμα, σχέση συγκατοίκηση σωγαμπρία κλπ
Εμείς τα γερόντια που τον κάναμε λάστιχο στα 90s για την Μάγκυ, ξέρουμε και αναγνωρίζουμε την αξία της!!!
ωωωωω ρε πατουρααα,
ροτβαιλερΣκυλί του Πολέμου!