Νέα

Μαγκιά είναι ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εμενα παντως μου εχει φυγει η μαγκια :grin: :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παλια ναι υπηρχανε μαγκες με ολη την σημασια της λεξης.....βεβαια θεωρουσανε και μαγκες και αυτους που εχουνε κανει φυλακη (μεγαλο σχολειο) για μενα μαλακες ειτανε (αυτοι της φυλακης)
μαγκια δεν ειναι π.χ κανω σουζες....αυτο ειναι μοσττρα και καγκουριλικι....απλα να ξεχωριζουμε καποια πραγματα...
η ενοια της λεξης μαγκια εχει πολλες ενοιες για μερικους (αναλογα παντα και με το επιπεδο μορφωσης τους)
μαγκια δεν ειναι που παω και γω σε μια τραπεζα σαν πιτσιρικας και δεν περιμενω στην ουρα....!αυτο λεγεται γνωριμια ή αλλιως βυσμα οχι παντως μαγκια....!
μαγκια ειναι να μπορεις να αντεπεξελθεις στην καθημερηνοτητα και στα προβληματα της ζωης χωρις να σε σπρωχνουνε μια ζωη....να σταθεις στα δικα σου ποδια με τα δικα σου λεφτα με το δικο σου σπιτι να γινεις πετυχημενος εκει που θες σε δουλεια οικογενεια παιδια κλπ κλπ
μαγκια δεν ειναι που με σαπισε καποιος στο ξυλο (εφαγα 10 μπουνιες, του δωσα μια με ενα ξυλο στο κεφαλι τον σωριασα)(και ας εφαγα 10) μαγκας τον σωριασε...! αυτα ειναι βλακεις!! οπως μαγκας δεν ειναι το καθικι που παει με το τουτου με 200 σε δρομο για 120.....αυτος ειναι εγκληματιας γιατι μπορει να πεσει πανω μου και να με σκοτωσει!!
εγω νομιζω οτι οι περισσοτεροι ειναι ψευτομαγκες!! μαγκες πλεον δεν υπαρχουν (πολοι)

Επισκέπτης
παλια ναι υπηρχανε μαγκες με ολη την σημασια της λεξης.....βεβαια θεωρουσανε και μαγκες και αυτους που εχουνε κανει φυλακη (μεγαλο σχολειο) για μενα μαλακες ειτανε (αυτοι της φυλακης)
μαγκια δεν ειναι π.χ κανω σουζες....αυτο ειναι μοσττρα και καγκουριλικι....απλα να ξεχωριζουμε καποια πραγματα...
η ενοια της λεξης μαγκια εχει πολλες ενοιες για μερικους (αναλογα παντα και με το επιπεδο μορφωσης τους)
μαγκια δεν ειναι που παω και γω σε μια τραπεζα σαν πιτσιρικας και δεν περιμενω στην ουρα....!αυτο λεγεται γνωριμια ή αλλιως βυσμα οχι παντως μαγκια....!
μαγκια ειναι να μπορεις να αντεπεξελθεις στην καθημερηνοτητα και στα προβληματα της ζωης χωρις να σε σπρωχνουνε μια ζωη....να σταθεις στα δικα σου ποδια με τα δικα σου λεφτα με το δικο σου σπιτι να γινεις πετυχημενος εκει που θες σε δουλεια οικογενεια παιδια κλπ κλπ
μαγκια δεν ειναι που με σαπισε καποιος στο ξυλο (εφαγα 10 μπουνιες, του δωσα μια με ενα ξυλο στο κεφαλι τον σωριασα)(και ας εφαγα 10) μαγκας τον σωριασε...! αυτα ειναι βλακεις!! οπως μαγκας δεν ειναι το καθικι που παει με το τουτου με 200 σε δρομο για 120.....αυτος ειναι εγκληματιας γιατι μπορει να πεσει πανω μου και να με σκοτωσει!!
εγω νομιζω οτι οι περισσοτεροι ειναι ψευτομαγκες!! μαγκες πλεον δεν υπαρχουν (πολοι)
αυτο με το ξυλο ειχε πλακα...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι λιγοι πιστευω αυτοι που πραγματικα ειναι μαγκες.το βλεπεις στην κοινωνια οταν βγαινεις να περπατησεις ας πουμε,ποσα βρισιδια ακους απο 20αρηδες που προσπαθουν να ακουστουν με το ''μαλακα'' κτλ γιατι δεν εχουν αλλο τροπο...η 40ρηδες η 30αρηδες κτλ που μονο μιλανε και λενε ποσα βγαζουνε η ποια γαμησαν ωστε να το ακουσει ολο το μαγαζι...η αλλους που παντρευονται και κερατωνουν για να νομιζουν οτι κατι κανουν...
φίλε οι πραγματικοί μάγκες δεν ζητάνε πιστοποιητικά γνησιότητας από μερικά κατεστραμμένα στο μυαλό που το παίζουν μάγκες του πληκτρολογίου......

σαν αυτό που μου είπε μια φορά για μερικούς που το παίζουν αφεντικά στο σπίτι..  μάγκες στο μπλα μπλα  στο καφενείο και κερατάδες στο σπίτι,,,

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν και στη λέξη αποδίδεται αρνητική έννοια (ο Μπαμπινιώτης λέει οτι σημαίνει τη νταηλίδικη συμπεριφορά, την ψευτοπαληκαριά και περαιτέρω την ικανότητα να πετυχαίνει κανείς αυτό που θέλει, για μένα σημαίνει να είσαι συνεπής.
Να κρατάς το λόγο σου.
αυτό που λες λέγεται μπέσα, όχι μαγκιά.

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα παντως μου εχει φυγει η μαγκια :grin: :grin:
                                                                                                                                                                            Γιατί κορίτσι μου????? ;)         

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
Σιγουρα μπεσα... :huh:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν υπάρχει σαφής ορισμός της μαγκιάς που να συμπεριλαμβάνει ό,τι ο καθένας έχει στο μυαλό του.
Για μένα μάγκας είναι αυτός που κάνει κάτι που δεν μπορώ να το κάνω, αν και θα ήθελα να το κάνω κι εγώ.
Τόσο απλά.
Παράδειγμα:
Αν ας πούμε κάποιος είχε βίσμα στο στρατό και το χρησιμοποιούσε, μαγκιά του και καουμποϊλίκι του, γιατί θα ήθελα να έχω κι εγώ και να το χρησιμοποιούσα. Το οτι δεν έχω δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελα να έχω και πως αν είχα θα το έφτυνα.
Ή έχει κάποιος άκρες για κάτι, μαγκιά του, γιατί αν είχα κι εγώ θα τις χρησιμοποιούσα, μαγκιά του λοιπόν που τις απέκτησε. Και η δική μου μαγκιά θα είναι, αφού θέλω κι εγώ, να βρω τρόπο να τις αποκτήσω.
Τώρα, αν δεν θέλω να κάνω το ίδιο, μακιά μου θα είναι να καταφέρω να κανω αυτό που ο άλλος κάνει με άκρες μοναχός μου. Και φυσικά τότε ο άλλος κατά τη γνώμη μου δεν είναι μάγκας.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η μαγκια στη μαγκια ειναι να συνηδειτοποιεις οτι υπαρχουν αλλοι πιο μαγκες απο εσενα .

Επισκέπτης
φίλε οι πραγματικοί μάγκες δεν ζητάνε πιστοποιητικά γνησιότητας από μερικά κατεστραμμένα στο μυαλό που το παίζουν μάγκες του πληκτρολογίου......

σαν αυτό που μου είπε μια φορά για μερικούς που το παίζουν αφεντικά στο σπίτι..  μάγκες στο μπλα μπλα  στο καφενείο και κερατάδες στο σπίτι,,,
εχει απ ολα ο μπαξες...στην τελικη,αυτο που κανεις εσυ μετραει κι ασε τους αλλους να το παιζουν οτι θελουν...νομιζω αυτο ειναι το σωστο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προσωπικά τώρα, μαγκιά θεωρώ να πετυχαίνει κάποιος κάτι μοναχός του, χωρίς δεκανίκια. Αλλά ακόμα και αυτό είναι πολύ...ευέλικτη έννοια. Δηλαδή μπορεί να σου πει κάποιος πως έφαγε 3 χρόνια για να βρει τις σωστές άκρες επειδή δεν γινότανε αλλιώς η δουλειά του. Τότε προφανώς και αυτό είναι μαγκιά, αφού κατάφερε και τις βρήκε.
Είναι πολύ προσωπική εννοια η "μαγκιά"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο ειναι πολυ σωστο
συμφωνώ αν και θα το πήγαινα πιο κάτω.
αγκιά είναι να καταφέρεις το ίδιο ή καλύτερα αυτό που θεωρείς πως κάποιος άλλος είναι πιο μάγκας από εσένα και το κάνει.

Επισκέπτης
πολλοι κανουν το λαθος να κρινουν με βαση τι μπορει να σκεφτονται και κανουν οι υπολοιποι.ειναι οπως ειπαν καποιοι προσωπικη υποθεση και εχει σχεση με το τι θελεις στη ζωη σου.μαγκας μπορει να ναι κι ο φραγκατος που τα βγαλε και τα χαιρεται,μαγκας μπορει να ναι και καποιος που μενει με τη μανα του και τον πατερα του και ειναι ενταξει με τον εαυτο του ,μαγκας μπορει να ναι κι οποιος κανει κατι που τον ευχαριστει χωρις να τον απασχολει η γνωμη τριτων

Επισκέπτης
παντως μοικανε δεν ειναι αναγκη να το ψαχνεις και πολυ.γενικα μιλαω παντα.ηρεμια πανω απ ολα και ο καθενας οτι τον ευχαριστει και δεν τον χαλαει πολυ...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η βλακεια μπορει να σε κανει μαγκα , οπως και η εξυπναδα.
η θεα τυχη πιο μαγκα

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μαγκια ειναι να ζεις την ζωη με το μικροτερο οποιο κοστος

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μαγκια ειναι να κανεις 100 κλωνους και να βριζεις μανες πατεραδες αδερφες νοσοκομες και τα συναφι.Να καθεσαι πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου και να λες οτι γαμας τους παντες και τα παντα και οτι αν σου πανε κοντρα θα τους δειρεις ολους!!
Μαγκια ειναι επισης να λες ψεματα για το ποιος εισαι, αλλοτε λες οτι εισαι λεφτας αλλοτε οτι εισαι κουλτουριαρης ζωγραφος ή φωτογραφος, για να πουλησεις ειτε μουρη ειτε πνευμα.Να λες παντα οτι τον εχεις "μονο" 20 εκατοστα και να ρωτας αν ειναι μικρη θελοντας να κανεις τους αλλους να αισθανθουν κατωτεροι για να ικανοποιησεις το εγω σου μιας και εσυ δεν τον εχεις πανω απο 10 εκατοστα μετα απο καυτο μπανιο και πολυ τραβηγμα.
Μαγκας εισαι οταν το παιζεις εξυπνος και ξερολας και λες παντα τα ποσα εχεις ζησει και οτι η ζωη σου εχει διδαξει πολλα τα οποια προσπαθεις να μεταφερεις στους αλλους αλλα εκεινοι ειναι μαλακες και δεν σε ακουνε παρολο που εχεις ΠΑΝΤΑ δικιο.
Ζητω οι μαγκες , ζητω το εθνος, ζητω το χρημα, ζητω ο αϊνστάιν, ζητω τα κουμπιουτερ!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εγραψες
Μαγκια ειναι να κανεις 100 κλωνους και να βριζεις μανες πατεραδες αδερφες νοσοκομες και τα συναφι.Να καθεσαι πισω απο την οθονη του υπολογιστη σου και να λες οτι γαμας τους παντες και τα παντα και οτι αν σου πανε κοντρα θα τους δειρεις ολους!!
Μαγκια ειναι επισης να λες ψεματα για το ποιος εισαι, αλλοτε λες οτι εισαι λεφτας αλλοτε οτι εισαι κουλτουριαρης ζωγραφος ή φωτογραφος, για να πουλησεις ειτε μουρη ειτε πνευμα.Να λες παντα οτι τον εχεις "μονο" 20 εκατοστα και να ρωτας αν ειναι μικρη θελοντας να κανεις τους αλλους να αισθανθουν κατωτεροι για να ικανοποιησεις το εγω σου μιας και εσυ δεν τον εχεις πανω απο 10 εκατοστα μετα απο καυτο μπανιο και πολυ τραβηγμα.
Μαγκας εισαι οταν το παιζεις εξυπνος και ξερολας και λες παντα τα ποσα εχεις ζησει και οτι η ζωη σου εχει διδαξει πολλα τα οποια προσπαθεις να μεταφερεις στους αλλους αλλα εκεινοι ειναι μαλακες και δεν σε ακουνε παρολο που εχεις ΠΑΝΤΑ δικιο.
Ζητω οι μαγκες , ζητω το εθνος, ζητω το χρημα, ζητω ο αϊνστάιν, ζητω τα κουμπιουτερ!

prozac+

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτό που λες λέγεται μπέσα, όχι μαγκιά.

έχεις δίκιο, απλά για μένα αυτό είναι μαγκιά
Τα άλλα με τις άκρες, τα βύσματα τα αξιολογώ απο καπατσοσύνη και φυγοπονία έως πονηριά

υγ
μην παρεξηγηθώ δεν τα αποδοκιμάζω σαν πρακτικές, απλά δεν τις θεωρώ μαγκιές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom