Νέα

μαγκες βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hippoaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε μαλακες κοψτε και δουλεμα και βοηθηστε οσοι μπορουν τον μπιχτη. Κριμα δεν ειναι να του κανει ζημια η ελεεινιδα ?
ναι εκεινη φταιει, οχι ο τυρογαμηκουλας που διαφημιζει στη γκομενα τη σχεση..
καλα να παθεις κερατα που το παιζεις κ εξυπνακιας

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
παιδες στελνει μνμ στο φεισμπουκ η παρανομη γκομενα μου στη νομιμη και λεει ολη την αληθεια
εχω μπει στο λογαριασμο της νομιμης γκομενας μου καθως εχω στοιχεια λογαριασμο διαγραφω τα μνμ αλλα θελω να μου πειτε πως τη μπλοκαρω μαγκες γρηγορα βοηθεια σε καμια ωρα γυρναει

Ανοιξε το λογαριασμο της γκομενας σου,πηγαινε στους φιλους,βρες την πρωην καικανε αναφορα-μπλοκαριμα.Το θεμα ειναι οτι η δικια σου αν παει στους φιλους της και το δει,την ξεμπλοκαρει και την εκατσες...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
παιδες στελνει μνμ στο φεισμπουκ η παρανομη γκομενα μου στη νομιμη και λεει ολη την αληθεια
εχω μπει στο λογαριασμο της νομιμης γκομενας μου καθως εχω στοιχεια λογαριασμο διαγραφω τα μνμ αλλα θελω να μου πειτε πως τη μπλοκαρω μαγκες γρηγορα βοηθεια σε καμια ωρα γυρναει
video]]

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
ΑΝ δεν τα καταφερεις παρε ξυλινες ταβλες και καρφια και καρφωσε της την πορτα....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τυπε φυγε μεταναστης για Αστραλια μαζι με Ποδολογαγνο, δε το γλυτωνεις το ξυλο αν μεινεις εδω

ΥΓ εναλλακτικα κλικαρε το λουκετακι πανω δεξια και δες εκει στο blocking τι παιζει

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ανοιξε το λογαριασμο της γκομενας σου,πηγαινε στους φιλους,βρες την πρωην καικανε αναφορα-μπλοκαριμα.Το θεμα ειναι οτι η δικια σου αν παει στους φιλους της και το δει,την ξεμπλοκαρει και την εκατσες...

δεν γνωριζοντε μεταξυ τους η νομιμη με την παρανομη ουτε ειναι φιλοι στο φεισμπουκ απλα της στελνει μνμ και της εξηγη τι ειχαμε το τελευταιο καιρο πηρα οδηγιες και τη μπλοκαρα ειμαι και τυχερος γιατι η νομιμη θα δουλεψει υπερωρια

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
δεν γνωριζοντε μεταξυ τους η νομιμη με την παρανομη ουτε ειναι φιλοι στο φεισμπουκ απλα της στελνει μνμ και της εξηγη τι ειχαμε το τελευταιο καιρο πηρα οδηγιες και τη μπλοκαρα ειμαι και τυχερος γιατι η νομιμη θα δουλεψει υπερωρια
για ποσες μερες?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γενικα δεν γνωριζετε η μια με την αλλη τι ενοεις για ποσες μερες ηλπιζα οτι θα με βοηθουσατε :- :- :-

:rolleyes:το σπίτι είναι δικό της ή δικό σου??  ,  :rolleyes:να ξέρουμε ποιός θα κοιμηθεί απ έξω  :birdman: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.834
Πόντοι
11.585
Κανε προταση γαμου στην νομιμη γκομενα σου.........!

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
γενικα δεν γνωριζετε η μια με την αλλη τι ενοεις για ποσες μερες ηλπιζα οτι θα με βοηθουσατε :- :- :-

Πας πάνω δεξια, εκι που κανεις logout, στο "ρυθμισεις λογαριασμου". Στιν κενούργια σελίδα κάπου αριστερά είναι το μενου του μπλοκαρίσματος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
πηγαινε στο γραναζι πανω πανω δεξια,χτυπα ρυθμισεις λογαριασμου κ καπου εκει θα δεις για μπλοκαρισμα χρηστη...θα βαλεις μεσα στο κουτακι την καριολα την πρωην σου κ τελος....

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ε ρε και να φτιάξει καινούριο λογαριασμό και να ξαναστείλει!!
χααααααααααχαχαχαχα

OP
OP
hippoaki

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πας πάνω δεξια, εκι που κανεις logout, στο "ρυθμισεις λογαριασμου". Στιν κενούργια σελίδα κάπου αριστερά είναι το μενου του μπλοκαρίσματος.

σε ευχαριστω εισαι πολλυ ενταξυ κατα τα αλλα μονο για χαβαλες βοηθεια κανενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom